DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Az Ön szakértője a lítium akkumulátorok biztonságos kezelésében

Lítium akkumulátorok biztonságos tárolása

A lítium akkumulátorok megfelelő tárolása biztosítja az üzembiztonságot és a biztosítási védelmet. Polcos raktárkonténerek, bejárható tárolóink és tárolószekrényeink mindkét oldalon tűzvédelmet, valamint tűzérzékelő és tűzoltó technológiát kínálnak, bármilyen méretű és mennyiségű akkumulátor biztonságos tárolására.

Lítium akkumulátorok megfelelő töltése

A lítium akkumulátorok töltése növeli a hőmegfutás kockázatát. Töltőszekrényeink és töltőhelyiségeink intelligens érzékelőkkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a felügyelt töltést, és vészhelyzet esetén riasztást váltanak ki, illetve aktiválják a tűzoltó rendszereket.

A lítium akkumulátorok tűzvédett üzemeltetése

Az akkumulátor-tárolóból és tűzvédelmi rendszerből álló teljes megoldás a világon egyedülálló. A különböző méretek kizárólag a DENIOS-tól kaphatók a POWER SAFE sorozatnév alatt - a kis megoldásoktól (80 kWh) a nagy energiaállomásokig (több mint 1 MWh).

Lítium akkumulátorok szakszerű tesztelése

Mielőtt az újonnan kifejlesztett lítium akkumulátorok vagy az általuk működtetett termékek piacra kerülnének, a gyártónak alaposan tesztelnie kell őket. Az Ön egyedi specifikációi szerint professzionális teszthelyiségeket alakítunk ki lítium akkumulátorok számára.

Hibás lítium akkumulátorok helyes kezelése

Ha a lítium akkumulátorok megsérülnek, nagy veszélyt rejtenek magukban. Azonnal szét kell választani őket, és a megfelelő ártalmatlanításig biztonságosan kell tárolni. Kiváló minőségű karanténdobozaink védelmet nyújtanak hőmegfutás esetén.

Lítium akkumulátorok előírásoknak megfelelő szállítása

A lítium akkumulátorokra a szállítás során a veszélyes árukra vonatkozó előírások vonatkoznak. Az akkumulátor állapotától függően magas követelmények vonatkoznak a csomagolásra. A prototípusok, sérülésmentes, sérült, hibás vagy kritikusan hibás akkumulátorok számára jóváhagyott szállítóboxokat kínálunk.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

A lítium-ion akkumulátorok biztonságos kezelésével kapcsolatos szaktudás

Feladatunknak tekintjük udásunk átadását. Csak így tudjuk még biztonságosabbá tenni a lítium akkumulátorok kezelését. Minden egyes ember számára és a közös cél, az Ön munkatársainak és a környezet védelme érdekében. Nálunk ehhez számos hasznos ajánlatot talál. Töltsön le hasznos tájékoztató anyagokat, olvassa el ingyenes útmutatónkat a DENIOS magazinban, találkozzon velünk az aktuális iparági rendezvényeken, vagy használja ki a lehetőséget, hogy szakértői csapatunk egyéni tanácsadást nyújtson.

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00