DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási feltételek

Magyarországon belül a standard katalógus termékeket díjmentesen szállítjuk házhoz. Kivétel képeznek ez alól a konténerek összes típúsai (depók, tároló konténerek, tűzálló konténerek stb.), valamint a légtechnikai munkaállomások.

Az általunk értékesített áruk a németországi anyavállalunktól a DENIOS SE-től, vagy külföldi beszállítóinktól érkeznek Magyarországra.  A 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet  3/A.§ szerinti feltétel hiányában a legfeljebb 40 kg tömegű küldeményeink egyetemes postai szolgáltatási szerződés keretében történő kézbesítése webáruházunkban nem lehetséges. Megértésüket köszönjük.

Általában raktárról szállítunk, sok esetben a feladás még a megrendelés napján megtörténik. Minden termékre 2 éves garancia vonatkozik. Sok tétel esetében azonban „5 vagy 10 év DENIOS garancia” érvényes. A DENIOS-nál kockázat nélkül vásárolhat. Az Önnek nem tetsző árukat 30 napon belül visszaküldheti az Általános Üzleti Feltételeinknek megfelelően. Az árut legkésőbb az elállási nyilatkozat elküldésétől számított 14 napon belül vissza kell juttatni a németországi központi raktárunkba (32584 LÖHNE, Glockenstraße 70).

Vállalati ügyfelek számára bankszámlára történő fizetést biztosítunk. A hitelkártya nem elfogadott fizetési eszköz. Hasonlóképpen, magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.

Fizetési módok

Vállalati ügyfelek

Számlára történő vásárlás

A megrendelés kézhezvétele után külön rendelés visszaigazolást kap. Ebben megtalálja az összes részletes információt a fizetésről és a szállítási időről. Számlára történő vásárlás esetén banki átutalással fizet az áru átvétele után. Számláink a számla kiállítási dátumától számított 14 napon belül fizetendők, levonások nélkül. Nagyobb értékű megrendelések esetén jogosultak vagyunk előlegkifizetést kérni az előzetes megállapodás szerint.

Előre fizetés

A megrendelés kézhezvétele után külön rendelés visszaigazolást kap. Ebben megtalálja az összes részletes információt a fizetésről és a szállítási időről. A fizetés kézhezvétele után megrendelését tovább feldolgozzuk.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00