DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási feltételek

Ausztriában és Magyarországon katalógusunkból az alap termékeket ingyenesen szállítjuk házhoz.

Kivétel képeznek ez alól a konténerek összes típúsa (depók, rendszerkonténerek, tűzálló konténerek stb.) valamint a projektterületekre általunk nyújtott egyedi-szabott megoldások, ezen belül a veszélyes anyagok tárolási technológiája, termotechnika, szellőztető rendszerek, műszaki / biztonsági helyiségek és tisztítási technológia.

Általában raktárról szállítunk, sok esetben a feladás még a megrendelés napján megtörténik. Minden termékre 2 éves garancia vonatkozik. Sok tétel esetében azonban „5 vagy 10 év DENIOS garancia” érvényes. Természetesen adott termékeknél igénybe kell vennie a DENIOS éves karbantartását, hogy a garancia az adott garancia időn belül érvényes maradjon.

A DENIOS-nál kockázat nélkül vásárolhat. Az olyan áruk esetében, amelyek nem tetszenek, a felhasználási feltételeinknek megfelelően, elállási jogát érvényesítheti és ennek megfelelően 30 napon belül elállhat a vásárlástól . Az árut legkésőbb az elállási nyilatkozat elküldésétől számított 14 napon belül vissza kell küldenie a németországi központi raktárunkba (32584 LÖHNE, Glockenstraße 70).

Vállalati ügyfelek számára bankszámlára történő fizetést biztosítunk. Hitelkártya nem elfogadott fizetési eszköz. Hasonlóképpen, magánszemélyeknek nem szállítunk.

Fizetési módok

Vállalati ügyfelek

Számlára történő vásárlás

A megrendelés kézhezvétele után külön rendelés visszaigazolást kap. Ebben megtalálja az összes részletes információt a fizetésről és a szállítási időről. Számlára történő vásárlás esetén banki átutalással fizet az áru átvétele után. Számláink a számla kiállítási dátumától számított 14 napon belül fizetendők, levonások nélkül. Nagyobb értékű megrendelések esetén jogosultak vagyunk előlegkifizetést kérni az előzetes megállapodás szerint.

Előre fizetés

A megrendelés kézhezvétele után külön rendelés visszaigazolást kap. Ebben megtalálja az összes részletes információt a fizetésről és a szállítási időről. A fizetés kézhezvétele után megrendelését tovább feldolgozzuk.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Érdeklődés
*Kötelező mező

Kérjük vegye figyelembe alábbi linkünket Adatvédelmi nyilatkozat .

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és használati feltételei érvényesek.