DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Üdvözöljük a DENIOS sajtóoldalán

Szolgáltatásunk a média képviselői számára: Sajtóoldalunkon aktuális szöveges és képi anyagokat talál a DENIOS-ról és közösségi média tevékenységeinkről. Szívesen válaszolunk újságírók és szerkesztők cégünkkel vagy termékeinkkel kapcsolatos kérdéseire - gyorsan és megbízhatóan.
Szeretne rendszeresen értesülni a DENIOS híreiről? Ha feliratkozik sajtólevelezőlistánkra, Ön mindig naprakész.

Sajtó levelezőlista

Mindig tájékozott

Ön újságíró, és szeretne értesülni a DENIOS világának új termékeiről és híreiről? Ezután írjon egy e-mailt az info@denios.hu címre, és regisztráljon a sajtólevelezőlistánkra.

Újságcikk

1. helyezés a DENIOS számára a GIT BIZTONSÁGI DÍJ 2023-on

2022.10.26. | A Bad Oeynhausen-i DENIOS SE örül egy újabb díjnak. A munkavédelem és robbanásvédelem kategóriában a vállalat első helyezést ért el a GIT SICHERHEIT AWARD-on a DENIOS connect-el!

Továbbolvasás
Újságcikk

A DENIOS egyre digitálisabb: Megnyílt a virtuális bemutatóterem

2022.11.24. | A Bad Oeynhausen-i DENIOS SE egy új, rendkívüli digitális élményt kínál: egy virtuális bemutatótermet, amelyben az ügyfelek mostantól kényelmesen sétálhatnak. Így a DENIOS termékeket kiváló minőségű 3D optikában még jobban megismerhetjük és virtuálisan "megérinthetjük".

Továbbolvasás
Újságcikk

Új termék: A DENIOS két új, acélból készült változattal bővíti a veszélyesanyag-depók kínálatát

A veszélyesanyag-depók hatékony védelmet kínálnak kompakt térben a veszélyes anyagok jogszabályi előírásainak megfelelő tárolására. A robusztus új SteelSafe veszélyesanyag-depókat a házon belüli innovációs részlegen fejlesztették ki, és a legmodernebb termelési létesítményekben gyártják őket képzett és minősített szakképzett munkavállalók.

Továbbolvasás
Újságcikk

ÚJDONSÁG a DENIOS-nál: Veszélyesanyag-tárolók visszavétele és újrahasznosítása

A DENIOS, az üzemi környezetvédelmi és munkabiztonsági világpiac vezető vállalata immár az első olyan veszélyesanyag-tárolók gyártója és szállítója, amely lehetővé teszi a régi rendszerek visszavételét és újrahasznosítását.

Továbbolvasás
Újságcikk

A DENIOS ismét elnyerte a fenntarthatósági pecsétet: EcoVadis 2022

Az EcoVadis minden évben kérdőívek és dokumentumok alapján ellenőrzi és értékeli a cégeket. A DENIOS-t mint gyártót a környezetvédelem, a munkaügyi és emberi jogok, az etika és a fenntartható beszerzés területén vizsgálták. Az eredmény: Kiváló! Az elmúlt néhány évben a DENIOS-nak többször sikerült megszereznie ezt a fontos pecsétet – 2022-ben egymás után kilencedszer.

Továbbolvasás
Újságcikk

A BioNTech Manufacturing Marburg GmbH köszönetet mond

Az EMA jóváhagyásával a BioNTech hivatalosan is megkapta az engedélyt a COVID-19 vakcina gyártására az új marburgi üzemben. A boldog esemény bejelentésekor a BioNTech megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon partnereinek, szolgáltatóinak és beszállítóinak. A DENIOS is közéjük tartozik.

Továbbolvasás
Újságcikk

Sikeres európai tűzvédelmi teszt: DENIOS újdonság a tűzvédelemben

1,5 éves projektidőszak után a DENIOS az első gyártó a világon, amely 120 perces tűzvédelmi tesztet végzett egy tolóajtóval felszerelt tűzvédelmi raktárkonténeren, mely megfelelt az EN 13501 európai tűzvédelmi szabvány szerint. Az üzemi környezetvédelmi és munkabiztonsági világ piacvezető vállalata ezzel megerősíti innovatív vezető szerepét, és tanúsított gyártóként további mércét állít fel a tűzvédelmi tárolás terén.

Továbbolvasás

Sajtó levelezőlista

Mindig tájékozott

Ön újságíró, és szeretne értesülni a DENIOS világának új termékeiről és híreiről? Ezután írjon egy e-mailt az info@denios.hu címre, és regisztráljon a sajtólevelezőlistánkra.

Alapinformációk

A DENIOS-ról

Mivel a természet bízik bennünk, így az ipari, kézműves, szolgáltatási és kereskedelmi üzleti ügyfelek, valamint a közintézmények is világszerte megbízható partnerként értékelnek. A DENIOS az üzemi környezetvédelmet és munkahelyi biztonságot szolgáló termékek és szolgáltatások vezető gyártója és szállítója. Az előírásoknak megfelelő termékek, megoldások és egyedi szolgáltatások a veszélyes anyagok kezelésében éppúgy szenvedélyünk, mint a természeti erőforrások védelme. A webáruházban található összes DENIOS termék, a veszélyes anyagok tárolásával és kezelésével kapcsolatos részletes információk és az aktuális alkalmazási példák megtalálhatók a www.denios.hu internetes portálunkon.

Képek és videók

Szüksége van képekre vagy videókra a DENIOS-ról? Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot:
E-mail: info@denios.hu

Vagy látogasson el YouTube-csatornánkra, és böngésszen videóink között.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00