DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Üdvözöljük a DENIOS sajtóoldalán

Szolgáltatásunk a média képviselői számára: Sajtóoldalunkon aktuális szöveges és képi anyagokat talál a DENIOS-ról és közösségi média tevékenységeinkről. Szívesen válaszolunk újságírók és szerkesztők cégünkkel vagy termékeinkkel kapcsolatos kérdéseire - gyorsan és megbízhatóan.
Szeretne rendszeresen értesülni a DENIOS híreiről? Ha feliratkozik sajtólevelezőlistánkra, Ön mindig naprakész.

Sajtó levelezőlista

Mindig tájékozott

Ön újságíró, és szeretne értesülni a DENIOS világának új termékeiről és híreiről? Ezután írjon egy e-mailt az info@denios.hu címre, és regisztráljon a sajtólevelezőlistánkra.

Tölt…

Sajtó levelezőlista

Mindig tájékozott

Ön újságíró, és szeretne értesülni a DENIOS világának új termékeiről és híreiről? Ezután írjon egy e-mailt az info@denios.hu címre, és regisztráljon a sajtólevelezőlistánkra.

Alapinformációk

A DENIOS-ról

Mivel a természet bízik bennünk, így az ipari, kézműves, szolgáltatási és kereskedelmi üzleti ügyfelek, valamint a közintézmények is világszerte megbízható partnerként értékelnek. A DENIOS az üzemi környezetvédelmet és munkahelyi biztonságot szolgáló termékek és szolgáltatások vezető gyártója és szállítója. Az előírásoknak megfelelő termékek, megoldások és egyedi szolgáltatások a veszélyes anyagok kezelésében éppúgy szenvedélyünk, mint a természeti erőforrások védelme. A webáruházban található összes DENIOS termék, a veszélyes anyagok tárolásával és kezelésével kapcsolatos részletes információk és az aktuális alkalmazási példák megtalálhatók a www.denios.hu internetes portálunkon.

Képek és videók

Szüksége van képekre vagy videókra a DENIOS-ról? Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot:
E-mail: info@denios.hu

Vagy látogasson el YouTube-csatornánkra, és böngésszen videóink között.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00