DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Innováció és digitalizáció

Az erős innováció a vállalat alapítása óta üzleti fejlődésünk egyik fő mozgatórugója. Az innováció kifejezés alatt új termékek és megoldások létrehozását értjük ügyfeleink számára - olyan megoldásokét, amelyek a környezetvédelmet és a munkahelyi biztonságot szolgálják.

Különösen a digitalizáció területén számos új lehetőség merült már fel - és a digitális korszakba vezető út folytatódik!

Díjnyertes innovációs erő - agytrösztjeink sikerei

Rendszeresen a német középvállakozások innovációs vezetői közé tartozunk, és már többször elnyertük a TOP 100 pecsétet. Ezt a díjat csak a különösen innovatív középvállalkozások kapják meg. Ebben a versenyben a DENIOS erősségeit több mint 100 kritérium alapján vizsgálják több kategóriából, például az innovációt elősegítő felsővezetés vagy az innovációs légkör alapján. A TOP 100 mentora az ismert tudományos újságíró és televíziós műsorvezető, Ranga Yogeshwar.

Digitális szolgáltatások

Lenyűgöző, hogy a digitalizáció milyen lehetőségeket kínál számunkra. Képzeljük csak el: Ön úton van, miközben hőmérséklet-érzékelők és gázérzékelők figyelik a helyiségrendszer állapotát. Ha probléma merül fel - például füst képződik vagy tűz keletkezik -, Önt valós időben értesítik - az okostelefonján lévő DENIOS connect-en keresztül. Így azonnal reagálhat. A veszélyes anyagok tárolása így még biztonságosabbá válik.

A jogszabályoknak megfelelően tárolja a veszélyes anyagokat? Milyen mennyiségtől van szüksége veszélyesanyag-tároló szekrényre vagy veszélyesanyag-tároló konténerre? Mennyit tárolhat kint a szabadban? A vállalatok mindezeket a kérdéseket akkor teszik fel maguknak, amikor például egy új veszélyes anyagot kell tárolni, vagy egy meglévő tárolási helyzetet kell felülvizsgálni. Ezután végighaladhat a szabályok oldalain - vagy egyszerűen felhívhatja szakértőinket.

DENIOS connect

A DENIOS connect világújdonság a veszélyes anyagok tárolása terén, amely a keskeny sávú IoT-technológiának köszönhetően először integrálja a kármentő tálcákat és a veszélyesanyag-tároló létesítményeket a vállalati hálózatba, és ezzel a veszélyes anyagok tárolásának témáját a digitális korba emeli.

Tudjon meg többet

DENIOS együtt-tárolás ellenőrző alkalmazás

Ha különböző közegeket (> 200 kg) kell tárolni, akkor a TRGS 510 (Németországi Veszélyes anyagokra vonatkozó műszaki szabályok) szerinti együttes tárolásra vonatkozó előírásokat kell betartani. Alkalmazásunkban egyszerűen kiválaszthatja a tárolási osztályokat és ellenőrizheti a vegyes tárolást.

Tudjon meg többet

Digitális bemutatóterem

Tapasztalja meg a DENIOS termékvilágot digitálisan, 3D-ben. Tekintse meg "testközelből" a veszélyes anyagok tárolása és kezelése, a lítium-ion tárolás, a helyiségrendszerek és a digitális szolgáltatások területéről származó termékeket.

Tudjon meg többet

Technológiák - DENIOS innovációk

A DENIOS mindig fejlődik! Munkatársaink folyamatosan új megoldásokat keresnek a veszélyes anyagok tárolása és a munkavédelem területén. Számos szabadalom és tanúsítvány bizonyítja számunkra, hogy termékeinkkel már sok célt elértünk annak érdekében, hogy egy kicsit biztonságosabbá tegyük a munka világát, és ezáltal óvjuk a környezetet!

Tűzvédelem lítium akkumulátorok számára

Nem számít, hogy ügyfeleink kisebb kapacitású egyedi akkumulátorokat vagy nagy mennyiségű, nagy teljesítményű modulokat szeretnének tárolni, tölteni és szállítani: Mindenre kínálunk megfelelő megoldást! Termékeink mindkét oldalon tűzvédelmet, valamint tűzérzékelő és tűzoltó technológiát kínálnak az akkumulátorok biztonsága érdekében.

Tudjon meg többet a lítium-akkukról

Power Safe

A DENIOS előreviszi az energiaátmenetet - az akkumulátortároló és a tűzvédelmi rendszerek egyesítésével! Ez a teljes megoldás világújdonság, és a POWER SAFE sokféleképpen használható: A kereskedelemben, önkormányzati épületekben, a mezőgazdaságban vagy akár olyan lakóházakban, ahol sok áramfogyasztót szeretnének ellátni.

Tudjon meg többet a Power Safe-ről

RFP tolóajtóval

Tolóajtós tűzvédelmi polcos raktárrendszerünk (RFP SD) a világon elsőként teljesítette az EN 13501 európai tűzvédelmi szabvány szerint 120 perces tűzvédelmi tesztet. Ezzel ismét bizonyítottuk globális piacvezető szerepünket és innovációs erőnket, és új mércét állítottunk fel a tűzvédelmi tárolás területén.

Tudjon meg többet a tolóajtós RFP-ről

Együttműködések

IT's OWL

2012 óta aktív tagja vagyunk az it's OWL technológiai hálózatnak, amelyben mintegy 200 vállalat, kutatóintézet és szervezet fejleszt megoldásokat a középvállalatok digitális átalakításához.

RWTH Aachen

Itt szakértőkkel közösen dolgozunk az intelligens veszélyesanyag-raktárakra vonatkozó társinnovációs kutatási projekten. A hangsúly a legújabb technológiák és digitális folyamatok használatán van, figyelembe véve a hangvezérelt mesterséges intelligenciát.

Montan Egyetem Loeben

Ez az együttműködés kifejezetten a lítium-ion akkumulátorok veszélyeinek vizsgálatára irányul. Kísérletek során célzott akkumulátor-túlmelegedést idéztek elő és elemeztek, valamint a helyi tűzoltócsoportokkal közös képzésre is sor került.

DENIOS Blue Campus – egy hely mindennek

A kreatív elméknek kreatív térre van szükségük! Blue Campus-unkkal olyan helyet teremtettünk, ahol új innovatív ötletek születhetnek és fejlődhetnek. Itt csapataink különleges környezetben gyűlnek össze, hogy kicseréljék a projektjeikről szóló ötleteiket, teszteljék és továbbfejlesszék azokat. Kreatív műhely a legmodernebb technikai felszereléssel.

Ügyfeleink is szívesen használják ezeket a különleges tárgyalótereket, és saját innovációikat is életre kelthetik a Blue Campusban.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00