Szállítási feltételek

Szállítási feltételek és fizetési módok


Szállítási feltételek és fizetési módok

Szállítási feltételek

Ausztriában és Magyarországon katalógusunkból az alap termékeket ingyenesen szállítjuk házhoz.
Kivétel képeznek ez alól a konténerek összes típúsa (depók, rendszerkonténerek, tűzálló konténerek stb.) valamint a projektterületekre általunk nyújtott egyedi-szabott megoldások, ezen belül a veszélyes anyagok tárolási technológiája, termotechnika, szellőztető rendszerek, műszaki / biztonsági helyiségek és tisztítási technológia.

Általában raktárról szállítunk, sok esetben a feladás még a  megrendelés napján megtörténik. Minden termékre 2 éves garancia vonatkozik. Sok tétel esetében azonban „5 vagy 10 év DENIOS garancia” érvényes. Természetesen adott termékeknél igénybe kell vennie a DENIOS éves karbantartását, hogy a garancia az adott garancia időn belül érvényes maradjon.
A DENIOS-nál kockázat nélkül vásárolhat. Az olyan áruk esetében, amelyek nem tetszenek, a felhasználási feltételeinknek megfelelően, elállási jogát érvényesítheti és ennek megfelelően 30 napon belül elállhat a vásárlástól . Az árut legkésőbb az elállási nyilatkozat elküldésétől számított 14 napon belül vissza kell küldenie a németországi központi raktárunkba (32584 LÖHNE, Glockenstraße 70).
Vállalati ügyfelek számára bankszámlára történő fizetést biztosítunk. Hitelkártya  nem elfogadott fizetési eszköz. Hasonlóképpen, magánszemélyeknek nem szállítunk.

Számláinkat a számla kiállítási dátumától számított 14 napon belül nettó módon kell kifizetni. Nagyobb értékű megrendelések esetén jogosultak vagyunk előlegkifizetést kérni az előzetes megállapodás szerint.