DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Szakértőink a helyszínen adnak tanácsot - hozzáértően és ingyenesen

Tudta, hogy ingyenesen felhasználhatja a „veszélyes anyagok tárolására” vonatkozó helyszíni tanácsainkat? Ennek érdekében szakembereink eljönnek a cégéhez, tanácsot adnak kérdéses ügyekben és tökéletes megoldást kínálnak Önnek - a jogi követelmények figyelembevételével. Tudjon meg mindent szolgáltatásainkról, ismerje meg illetékes csapatunkat és egyeztessen konzultációs időpontot!

Tanácsadás az alábbi témákban

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

3 lépésben egy személyre szabott koncepcióhoz

1. Előzetes telefonos megbeszélés

Személyes tanácsadója előzetes telefonbeszélgetést folytat Önnel. Ez segít abban, hogy előre tisztázzuk a fontos kérdéseket, és a tanácsadást a lehető legjobban az Ön igényeihez igazítsuk. Van-e olyan konkrét megoldandó feladat, amelyhez támogatásra van szüksége? Vannak-e általános kérdései a veszélyes anyagok tárolásával kapcsolatban? Szeretne szakértőinkkel konzultálni annak érdekében, hogy meghatározza a vállalata, ill. üzeme lehetséges veszélyforrásait és optimalizálási lehetőségeit?

2. Professzionális helyszíni elemzés

Miután tisztáztuk, hogy mire fókuszáljon a konzultáció, a lehető leghamarabb megbeszélünk egy helyszíni találkozót. Tanácsadója elhozza a megfelelő tájékoztató anyagot, valamint a Veszélyes anyagok útmutatójának legújabb kiadását. A konkrét feladatot egy helyszíni bejárás keretében szakmailag elemzik és értékelik. Szükség esetén szakembereink felhívhatják a figyelmét a felfedezetlen lehetőségekre, és értékes gyakorlati tippeket adhatnak Önnek, amelyekkel közvetlenül megvalósíthatja a veszélyes anyagok biztonságos és törvényileg megfelelő tárolását.

3. Személyre szabott cselekvési terv

A helyszíni elemzés alapján tanácsadóink egy alaposan kidolgozott intézkedési koncepciót készítenek az Ön számára. Testre szabott ajánlatokat kap a feladat optimális megoldásához. Előnye, hogy átfogó szolgáltatási portfóliónknak köszönhetően minden szolgáltatást egy kézből kínálunk Önnek. A továbbképzési lehetőségektől, a testre szabott termékeken át a későbbi karbantartási szolgáltatásokig.

i

Személyes kapcsolattartója végigkíséri Önt a tervezett intézkedések végleges végrehajtásáig - és természetesen ezen túl is, ha további kérdései vannak vagy újabb kihívásokkal néz szembe. Előnyök: Átfogó szolgáltatási portfóliónknak köszönhetően minden szolgáltatást egyetlen forrásból kínálunk Önnek. A továbbképzési lehetőségektől a személyre szabott termékekig a későbbi karbantartási szolgáltatásig.

Felmerülnek-e költségek a helyszíni konzultációval kapcsolatban?

A DENIOS helyszíni tanácsadási szolgáltatása garantáltan ingyenes az Ön számára, teljes mértékben beleértve a kiszállást, a tanácsadást és a tájékoztató anyagokat is. Csak akkor merül fel költsége, ha a kidolgozott cselekvési terv alapján megbízást ad nekünk, megrendel termékeket a kínálatunkból, ill. további szolgáltatásokat foglal le. Természetesen tájékoztatni fogjuk Önt, mielőtt bármilyen költség felmerülne.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00