DENIOS hírlevél – Egy kis plusz a tudáshoz

A DENIOS ügyfelek többet tudhatnak - különösen, ha hírlevelünket kapják. Iratkozzon fel most és élvezze az ingyenes előnyöket:

  • Szakértői tanácsok és hasznos információk a veszélyes anyagok tárolásával és a munkahelyi biztonsággal kapcsolatos témákról

  • Izgalmas esettanulmányok és gyakorlati jelentések

  • Információ érdekes ajánlatainkról és akcióinkról

  • Hírek a DENIOS világából: Legyen mindig naprakész – pl. tudósításinkkal a szakvásárokról

  • Új termékek és innovációk? Feliratkozóink első kézből tapasztalhatják meg!

A hírlevélre való feliratkozás hamarosan elérhető lesz.

Szerezze be rendszeres know-how frissítéseinket!

A DENIOS-nál nem csak termékeket rendelhet. Szeretnénk Önnek a legjobb tanácsokat nyújtani a veszélyes anyagok tárolásával, a veszélyes anyagok kezelésével és a munkahelyi biztonsággal kapcsolatos kérdésekben. Mivel a megfelelő ismeretekkel a kockázatok hatékonyan minimalizálhatók a mindennapi feladatok végrehajtása során. A hírlevél nemcsak a legújabb termékinformációkat nyújtja, hanem sok érdekes tényt és szakértői tippet is biztosít a mindennapi munkához - garantáltan ingyenes.! A DENIOS Hírlevél segítségével tájékoztatjuk Önt az aktuális promóciókról. Így nem marad le egy-egy érdekes ajánlatról sem.

A DENIOS hírlevélre való feliratkozás egyszerű: írja be az e-mail címét a regisztrációs űrlapra, és kattintson a "feliratkozás" gombra. Ezután e-mailt fog kapni tőlünk, amelyben arra kérjük, hogy erősítse meg a regisztrációt. Kattintson az e-mailben található linkre és rendszeres híreket kap a veszélyes anyagok tárolásáról és a munkahelyi biztonságról közvetlenül a postafiókjába. A hírlevélről természetesen bármikor leiratkozhat.


Adatvédelem:
A DENIOS hűen védi személyes adatait, és kizárólag arra a célra használja fel azt, amelyről Ön rendelkezett. Kattintson ide a DENIOS adatvédelmmel kapcsolaban.