DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Szárító- és melegítő szekrények

Az ipari és tudományos laboratóriumok nagyra értékelik szárítószekrényeink kiemelkedő energiahatékonyságát, amelyet az alacsony hőkibocsátásnak és a fűtési rendszer hőmérsékleti pontosságának köszönhetünk. Pontosan megfelelnek minták szárítására vagy melegen történő tárolására 300°C-ig terjedő hőmérséklet-tartományban.

A vákuumszárító szekrények hatékony és kíméletes szárítást tesznek lehetővé a szárítandó anyagok veszélyeztetése nélkül. Erre a célra egyedi biztonsági koncepció áll rendelkezésre. A nagy hővezető lemezek közvetlen hőátadást biztosítanak 220/110°C-ig.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Fontos kiegészítők a szárítószekrényhez

Felszereltségek

Használja a DENIOS sokoldalú termékeit a hőkamrája egyedi felszereléséhez. Használja ki a kulcsrakész szállítást, beleértve a választott felszerelést is. Kérésre átvállaljuk a tűzjelző készülék és az állapotfelügyelet létesítését. Fedezzen fel számos újítást a modern hőkezelés területén berendezéseink között. Szívesen adunk tanácsot a helyszínen is annak érdekében, hogy az Ön igényein alapuló megoldást konfigurálhassuk.

Szolgáltatások

Mi az Ön "teljeskörű" partnereként, komolyan vesszük ezt a feladatot: Tegye a kezünkbe a felelősséget, és mi gondoskodunk a többiről. Örömmel emlékeztetjük Önt például a közelgő karbantartásra, amit megbízhatóan lebonyolítunk. Így teljes mértékben az üzletére koncentrálhat. Mit tehetünk még Önért? Beszéljük meg! Munkatársaink mindent elkövetnek, hogy segítő kezet nyújtsanak. A DENIOS-szal egy megbízható és hozzáértő szervizpartnerre támaszkodik.

További cikkek és DENIOS-szakértelem

Esettanulmány

Tűzálló hőkamra speciális vegyi anyagokhoz

A világ egyik vezető speciális vegyszergyártója kiváló minőségű nyersanyagokat, segédanyagokat, adalékanyagokat és hatóanyagokat állít elő, amelyeket szinte valamennyi ipari ágazatban és fogyasztási cikkekben használnak. Egy kezelési folyamat során a vízszennyező és gyúlékony kémiai anyagokat egy hőkamrában melegítik fel a további feldolgozáshoz. A feldolgozóüzem már nem felelt meg az aktuális követelményeknek, ezért le kellett cserélni.

Továbbolvasás
Brosúra

Hőtechnológia veszélyes anyagokhoz (Angol)

Hőkamrák, fűtő- és hűtőrendszerek - a termékhőmérséklet ellenőrzése.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Nagy kapacitású és rövid fűtési idejű hőkamrák

Egy weseli speciális vegyszergyártónak hat hőkamrára volt szüksége a különböző tulajdonságú anyagok biztonságos tárolásához. A robbanásbiztos redőnykapuk gondoskodtak a biztonságról és a térnyerésről.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Hőkamra a Shell Austria számára

A Shell konszern ausztriai leányvállatának olajkeverő-üzemében kellett megoldást találni a hőmérsékletre érzékeny nyersanyagok célirányos felmelegítése iránti igényre. A Shell Austria a DENIOS innovatív hőkamrája mellett döntött, amellyel lehetőség van az alapanyagok és adalékok kontrollált felmelegítésére. A realizált megoldás megfelel a Shell konszern alapelveinek is: „Az energiahordozókat nyereségesen és a környezettel is összeegyeztethető módon szükséges kitermelni és szolgáltatni“.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 4 termék lett letöltve 11 termékből
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00