DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

bio.x – Oldószermentes alkatrész tisztítás biológiai alapon.

Oldószer alapú hideg tisztítószereket gyakran használnak munkadarabok, gépalkatrészek vagy apró alkatrészek tisztítására. Ezek azonban jelentős kockázatokat hordoznak az emberekre és a természetre nézve. Párolgás vagy permetezés útján kerülnek a környezetbe, és a bőrön vagy a légutakon keresztül szívódnak fel. Ezenfelül tűz és robbanás veszélye is fennáll.

A DENIOS által kifejlesztett bio.x tisztító rendszerrel teljes mértékben nélkülözheti a káros oldószereket - a legjobb tisztítási eredményekkel. A bio.x tartalmazza a bio.x alkatrész tisztítókat és a bio.x tisztítószereket az oldószermentes alkatrész tisztításához. Lenyűgözőek kíméletes és ugyanakkor rendkívül hatékony tisztítási teljesítményükkel.

bio.x tisztítószer. Oldószermentes alkatrész tisztítás biológiai alapon.

Az erőteljes felületaktív anyagoknak és a rugalmas, természetes mikroorganizmusok magas koncentrációjának köszönhetően az oldószermentes bio.x tisztítószerek nagy zsíroldó erőt, megbízhatóságot és hosszú élettartamot érnek el kis alkatrészek tisztításakor. A kíméletes bio.x tisztítószer környezetbarát, biológiailag lebontható, bőrgyógyászatilag tesztelt és nagyon bőrbarát.

Tartós hatás

Az olajok és zsírok biológiailag lebomlanak. A bio.x teljesen mentes a káros oldószerektől, az EDTA-tól és mérgektől.

Biztonságos

Nem káros a felhasználó egészségére. Nincs robbanás- vagy tűzveszély. Nem irritálja a bőrt.

Hatékony

A bio.x univerzálisan, rendkívül hatékony tisztítóerővel alkalmazható a kiválasztott és bevált felületaktív anyagoknak köszönhetően.

Gazdaságos

A folyamatos öntisztítás hosszú élettartamot biztosít folyamatosan magas hatékonysággal.

A bio.x védi az felhasználók egészségét és kíméli a környezetet

A bio.x teljesen mentes a káros oldószerektől, így segít megvédeni alkalmazottai egészségét és kíméli a környezetet. Ezenkívül teljesíti a GefStoffV (rendelet a veszélyes anyagokról) 7. § szerinti helyettesítési követelményeket.

"A kockázatértékelés részeként a tisztítási folyamat, a tisztítószerek, tisztítófolyadékok és tisztítóberendezések kiválasztásakor a munkáltatónak gondoskodnia kell arról, hogy az egészségügyi, tűz- és robbanásveszélyeket elkerüljék, vagy legalább a lehető legalacsonyabb szinten tartsák. Különösen a helyettesítési ellenőrzés a GefStoffV szerint A helyettesítés ellenőrzést dokumentálni kell. "

(DGUV -Német törvényes balesetbiztosítás- információ 209-088)

bio.x tisztítószerek

A bio.x tisztítószerek speciálisan kifejlesztett, univerzálisan alkalmazható, oldószermentes tisztítószerek biológiai alapon. Az alkatrészmosók bio.x tisztítószerei tökéletesen illeszkednek a bio.x készülékekhez és a tisztítandó munkadarabokhoz. A biológiai bio.x tisztítószerek alkalmasak

  • minden közönséges fémhez (beleértve az alumíniumot és a sárgarézeket is)

  • műanyagokhoz, valamint

  • festett és horganyzott felületekhez.

Eltávolítják az olajokat, könnyű zsírokat, hűtő kenőanyagokat, korróziógátló szereket, részecskeszennyeződéseket és sok más típusú szennyeződést. Alkalmazási példák az alkatrészek tisztítása a gyártóüzemek karbantartása során, a berendezések és szerszámok tisztítása a javítási munkák és karbantartás során, vagy az egyedi gyártású alkatrészek tisztításákor a termelésben.

bio.x tisztítószer (használatra kész)

A bio.x tisztítószert minden jellegzetes ipari, üzemi és karbantartási munkához fejlesztették ki. A működési hőmérséklet 41 °C, kompatibilis az olajleválasztókkal és hosszú élettartammal rendelkezik. A fennmaradó tisztító réteg ideiglenesen véd a gyors rozsdaképződés ellen, és maradék nélkül leöblíthető.

bio.x tisztítószer rendelése

bio.x Ultra tisztító folyadék (használatra kész)

A bio.x Ultra tisztító folyadék rendkívül hatékony összetétele még erősebb, és nagyon rövid idő alatt eltávolítja a legsúlyosabb szennyeződéseket, például a nehéz olajokat, zsírokat vagy korróziógátló viaszokat. Magas szennyeződést oldó ereje és optimális zsíroldó képessége van, még megkeményedett zsír esetén is.

bio.x Ultra tisztító folyadék rendelése

bio.x alkatrész tisztítók

Fedezze fel az új, optimalizált bio.x mosóasztalokat oldószermentes alkatrésztisztításhoz - minőség és dizájn, Made in Germany! A felhasználóbarát alkatrészmosók a tisztítófürdőt kellemes 41 °C-ra melegítik, és ecseteléssel, permetezéssel vagy áztatással garantálják az alkatrészek hatékony tisztítását.

Optimalizáltuk az Ön számára a bio.x alkatrésztisztítókat:

  • Az új, kompakt műszaki egység által a bio.x alkatrészmosók különösen alacsony karbantartást igényelnek - a javítás egyszerűbb, mint valaha!

  • Az optimalizált vezérlés és az innovatív üledékfigyelő rendszer garantálja a megbízhatóságot és a legjobb tisztítási eredményeket.

  • Még jobb energiahatékonyság a jobb hőszigetelésnek, a párolgásvédelemnek és az integrált energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően, amikor a készüléket nem használják.

Tekintse meg termékvideónkat, melyben az új, optimalizált bio.x alkatrészmosók és a bio.x technológia kerülnek exkluzív, vizuális bemutatásra!

Az új méret

Mosóasztal bio.x A25

Das neue Tischaufsatzgerät bio.x A25 ist das kleinste und mobilste Gerät. Dank kompakter Maße und geringem Gewicht ist es flexibel einsetzbar, überall dort, wo wenig Platz ist. Der bio.x A25 eignet sich für die Reinigung von Kleinteilen, Werkzeugen und Zahnrädern. Er arbeitet extrem sparsam und bietet alle wichtigen Grundfunktionen zur manuellen Pinselreinigung.

A bio.x A25 mosóasztalhoz
A sokoldalú

Mosóasztal bio.x C100

A klasszikus mosóasztal új kialakításban: A bio.x C100 lenyűgözi nagy stabilitásával és akár 250 kg terhelhetőségével. Az optimalizált, tágas munkafelület akadálymentes és kellemes munkát tesz lehetővé. A dugaszolható fedél könnyen eltávolítható, például amikor a darun függő részeket meg kell tisztítani. Raklapemelővel aláfogható.

A bio.x C100 mosóasztalhoz
Az extra nagy

Mosóasztal bio.x C100 XL

A megnövelt munkafelületnek köszönhetően a bio.x C100 XL ideális különösen nagy és terjedelmes alkatrészekhez. Egyszerre két ember dolgozhat a készüléken. Az akadálymentes munkafelület maximális kényelmet és jó hozzáférhetőséget garantál minden oldalról. A bio.x C100 XL különösen erős, és raklapemelővel is aláfogható.

A bio.x C100 XL mosóasztalhoz
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00