DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu
Ez vagyunk mi

Fejlesztőként és gyártóként az emberek biztonságára és a környezet védelmére összpontosítunk. Legyen szó trendteremtő termékekről, egyéni tanácsadásról, ügyfélközpontú kiszolgálásról vagy szakértői továbbképzésekről: A DENIOS-nál mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleinkkel együtt még biztonságosabbá tegyük a mindennapi működést. Mindez egyetlen nagy célunk hátterében történik: az emberek és a természet fenntartható védelme!

Mindannyian felelősek vagyunk természetes élőhelyünk megőrzéséért - magunkért és a jövő generációiért. Mi, a DENIOS-nál kiemelt prioritásunknak tekintjük, hogy folyamatosan fejlesszük magunkat és új mércéket állítsunk fel újra és újra.

(balról) Horst Rose (CSO) | Ricarda Fleer (CFO) | Helmut Dennig (Alapító és CEO)

DENIOS Magyarország

DI ERICH HUMENBERGER

Ügyvezető
Executive Management
E-mail: erH@denios.at
Telefon: +43 6225 20533-13

DIPL.-ING. GYÖRKÖS KÁROLY

Területi tanácsadó
Area Manager Engineered Solutions
E-mail: kaG@denios.hu
Mobil: 06 70 648 1999

KALMÁR JÁNOS

Területi tanácsadó
Area Manager Catalog Products
E-mail: jKa@denios.hu
Mobil: 06 20 423 1684

Sipos Barnabás

Ügyfélszolgálat
Customer Care
E-mail: bnS@denios.hu
Telefon: 06 96 800 147

SUM KATALIN

Online marketing
E-Mail: ktS@denios.hu
Telefon: 06 96 800 147

Sagát Ágnes

Ügyfélszolgálat
Customer Care
E-Mail: agS@denios.hu
Telefon: 06 96 800 147

Nap Tibor

Szerviztechnikus
Service technician
E-Mail: tiN@denios.hu
Telefon: 06 96 800 147

DENIOS – Védjük az embereket és a környezetet

Minden percben egy egész szemeteskocsinyi műanyaghulladék kerül az óceánjainkba! Egyetlen csepp olaj 600 liter ivóvizet szennyez! Mindez világossá teszi: fontosabb, mint valaha, hogy vigyázzunk a természetre és a 4 elemre: Védjük a vizet, a földet és a levegőt, és szelídítsük meg a tüzet. Mi a DENIOS-nál pontosan ezt tesszük - már több mint 35 éve!

Családi vállalkozás vagyunk, világpiaci vezető és: Felelősséget vállalunk - innovatív erővel, fenntartható cselekvéssel és globális gondolkodással.

DENIOS - Tűzvédelem

Termékeinkkel biztosítjuk, hogy a tűz ne okozhasson nagyobb károkat - megszelídítjük a tűz elemét!

DENIOS – a víz védelme

Tiszta víz - a legfontosabb dolog minden élőlény számára. Vannak megoldásaink arra, hogy tisztán tartsuk a vizet.

DENIOS – A Föld védelme

A talajunk a növekedés alapja - az élelmiszereinké. Olyan termékeket kínálunk, amelyek megvédik talajunkat a veszélyes anyagoktól.

DENIOS – A levegő védelme

Ennek az elemnek is tisztának kell maradnia: A DENIOS innovatív megoldásokat kínál a környezetvédelemhez a tiszta levegőnek köszönhetően.

Értékrendünk vezérel minket cselekedeteinkben

A munkahelyi környezetvédelem és a munkavédelem globális piacvezetőjeként - de családi vállalkozásként is - több mint 35 éve tudatában vagyunk a természet, a környezet és a társadalom iránti felelősségünknek: mindig is az előrelátó és a jövő generációit szem előtt tartó cselekvés volt a mindennapi gyakorlatunk része. A DENIOS egy olyan vállalat, amely nagy hangsúlyt fektet az innovációra. Napirenden vannak azok az átalakítási folyamatok, amelyek azt szolgálják, hogy ügyfeleinket a biztonságos veszélyes anyag tárolás témája körüli jelenlegi és jövőbeli aggodalmaikban támogassuk.

Átláthatóság

Átláthatóan cselekszünk és kommunikálunk, és kitartunk amellett, amit mondunk.

Innováció

Innovatív termékeket és megoldásokat fejlesztünk ügyfeleink számára.

Szakértelem

Tudjuk, mit csinálunk, és megosztjuk tudásunkat, hogy világszerte támogassuk ügyfeleinket.

Megbízhatóság

Megbízhatunk egymásban, és ügyfeleink megbíznak bennünk.

Stabilitás

Büszkék vagyunk folyamatos növekedésünkre, amely egy családi vállalkozás erős alapjain nyugszik.

A DENIOS szolgáltatások köre

Célunk, hogy ügyfeleinknek 360 fokos szolgáltatást nyújtsunk megoldásainkkal, a kezdeti ötlettől a befejezésig és még azon túl is: hozzáértő tanácsadásunkkal biztosítjuk, hogy minden egyes ügyfelünk a megfelelő terméket és a lehető legjobb megoldást kapja tőlünk. Szolgáltatásaink közé tartozik többek között a szakszerű szállítás, összeszerelés és üzembe helyezés - és a karbantartás és szervizelés minden szempontjára kiterjedő, teljeskörű szolgáltatást is nyújtunk.

Tanácsadás

Helyszíni tanácsadás közvetlen ajánlattal |
Személyes ügyfélszolgálat | Key Account |
Szakmaközi együttműködés


+ Előírásoknak megfelelő
+ Gyakorlatias
+ Személyes

Termékek

>16.000 termék | Saját tervezés és innováció | Nagy hatékonyságú gyártás | Minőségirányítás | Tanúsított minőségirányítás | Tanúsított CSR


+ Top 100 Innovátor
+ Technológiai úttörő
+ Sokoldalú

Szolgáltatások

Karbantartási szolgáltatás | Teljeskörű szolgáltatás veszélyesanyag-tároló létesítmények számára | Tanúsított szerelők | Nemzetközi szervizhelyszínek | Ingyenes eszközök és tudásformátumok | Veszélyesanyag parkour és bemutatóterem

+ Megbízható
+ Gyakorlatban bevált
+ Tanúsított

DENIOS világszerte

A kelet-vesztfáliai Bad Oeynhausenből kiindulva a DENIOS ötlete a vállalat 35 éves története során az egész világon elterjedt. Európai részvénytársaságként a DENIOS SE nemcsak a központja, hanem a nemzetközi DENIOS csoport anyavállalata is.

Németországban a DENIOS a Bad Oeynhausenben található központjával és a szomszédos Löhne-ben található logisztikai telephellyel képviselteti magát. A DENIOS csoport 6 gyártási telephellyel és 23 országban működő értékesítési irodákkal képviselteti magát Európában, Amerikában és Ázsiában. Rendszeresen új leányvállalatokkal bővül a vállalat.

Tudásszolgáltató és munkáltató

A veszélyes anyagok tárolásának szakértőjeként több mint három évtizedes tapasztalatot halmoztunk fel, amelyet átadunk ügyfeleinknek. Szakértőink segítséget nyújtanak Önnek abban, amit a veszélyes anyagok tárolásáról és a munkavédelemről tudni kell. Ezenkívül sajtótermünkben tájékoztatást nyújtunk a DENIOS legújabb innovációiról, és a legfontosabb németországi és világméretű szakvásárokon a figyelem középpontjában állunk. Mindez csak egy egyedülálló és rendkívül motivált csapattal lehetséges, ezért folyamatosan keressük az új tehetségeket és szakembereket.

Sajtó

Mindig tudja, mi a fontos: Sajtórészlegünkben aktuális beszámolókat, valamint egy kiterjedt szöveges és képarchívumot talál.

Karrier

Izgalmas állások széles skáláját kínáljuk: a gyakornoki állásoktól és tanulmányoktól a tapasztalt szakembereknek szóló pozíciókig.

Imázsfilmünk "Köszönöm."
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00