DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

DENIOS. Hogyan lesz egy pillanatból küldetés.

Az emlék még mindig él, a katasztrófa első képei, amelyek mindent megváltoztatnak, a televízióban láthatók. A Sandoz vegyipari vállalat telephelyén lévő raktár lángba borul, és veszélyes peszticidek, valamint szennyezett oltóvíz áramlik a Rajnába. Helmut Dennig számára azonnal egyértelművé válik: ilyesmi soha többé nem fordulhat elő. Röviddel ezután megalapították a DENIOS-t.

Több mint 30 évvel később a DENIOS AG világszerte hírnevet szerzett magának fejlesztőként és gyártóként. 25 értékesítési helyen és hat termelési helyszínen minden a veszélyes anyagok biztonságos tárolása és kezelése, a munkahelyi üzembiztonság és a környezet védelme körül forog. A Bad Oeynhausen-i családi vállalat olyan neves ügyfeleknek ad tanácsot és szállít, mint a BMW, a Salzgitter Flachstahl, a Volkswagen, az Evonik, a Bayer és a Bosch.

Mindannyian felelősek vagyunk természetes élőhelyünk megőrzéséért - magunkért és a jövő generációiért. Mi, a DENIOS-nál kiemelt prioritásunknak tekintjük, hogy folyamatosan fejlesszük magunkat és új mércéket állítsunk fel újra és újra.

(balról) Horst Rose (Chief Sales Officer) | Helmut Dennig (Alapító és igazgatótanács elnöke) | Ricarda Fleer (Chief Financial Officer) | Alexander Dolipski (Chief Operating Officer)

DENIOS Magyarország

DI ERICH HUMENBERGER

Ügyvezető
E-mail: erH@denios.at
Telefon: +43 6225 20533-13

DIPL.-ING. GYÖRKÖS KÁROLY

Area Manager
E-mail: kaG@denios.hu
Mobil: 06 70 648 1999

Sipos Barnabás

Vevőszolgálat
E-mail: bnS@denios.hu
Telefon: 06 96 800 147

SUM KATALIN

Online marketing
E-Mail: ktS@denios.hu
Telefon: 06 96 800 147

Sagát Ágnes

Műszaki munkatárs
E-Mail: agS@denios.hu
Telefon: 06 96 800 147

Egyedülálló a gyártásban és a szolgáltatásban: a DENIOS csoport

A küldetésből globális vállalatcsoport fejlődött , átfogó és kiváló minőségű termékpalettával, amely széles körű igényeket fed le - az ipar és a kereskedelem, a szolgáltatók és a kiskereskedők, az oktatási és kutatási intézmények számára. Termékekkel és megoldásokkal olyan ágazatokhoz, mint a szállítás és a logisztika, az autóipar, a gépipar, a vegyipar és a gyógyszeripar, valamint a műanyag- és fémfeldolgozáshoz.

A »Katalógus termékek« üzletág több mint 14 000 szabványtermékkel bővelkedik az e-kereskedelemben. Fejlesztőként és gyártóként a DENIOS a legnagyobb választékot kínálja a biztonság szempontjából fontos üzemi felszereltségek és a munkavédelem területén. Feltalálóként ügyfeleink Európa kármentő tálcájának legnagyobb választékát élvezhetik összes veszélyes folyadékhoz, több mint 500 változatban. Kiterjedt programunk a veszélyes anyagok tárolására szolgáló tároló rendszerekkel, szállító- és tisztítótartályokkal, valamint a tisztításhoz és a szivárgások visszaszorításához szükséges felitató anyagokkal egészül ki.

Az »Engineered Solutions«- mérnöki megoldások az a terület, ahol a veszélyes anyagok tárolására szolgáló raktárrendszereket, a hőtechnikát, valamint a lég- és tisztítótechnikai rendszereket fejlesztik ki. A megoldások és felszereléseik sokfélesége, valamint a DENIOS raktárrendszerek kommunikációs képessége innovatív érzékelők és vezérlőtechnológia segítségével egyedülálló. Az üzemeltetési és állapotadatok megszerzésén túl, beleértve az automatikus eseményriasztást és a rendszeroldali ellenintézkedéseket, az univerzális Industry 4.0 hálózatfejlesztés intelligens kapcsolatot teremt a felhőalapú e-szolgáltatásokkal.

A természet bízik bennünk.

Családi vállalkozásként ez azt a feladatot adja számunkra, hogy újításokkal, fenntartható megoldásokkal és globális gondolkodással vállaljunk felelősséget.

Mit teszünk Önért

Tudás és tapasztalat szükséges egy ötlet kifejlesztéséhez, amely ezután megoldássá érik. Határozottan bizonyos mértékű hajthatatlanság és kitartás is, a feladatok elvégzéséhez. Családi vállalatként és DENIOS AG-ként úgy gondoljuk, hogy a tudásmegosztás és az egymástól való folyamatos tanulás kultúrája értékes és tartós hatást fejt ki. Csak így tudunk folyamatosan innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínálni, amelyek hozzáadott értéket adnak ügyfeleinknek - a jövőbe nézve.

Kiváló minőség

A DENIOS termékeivel Ön mint vásárló a bevizsgált és tanúsított minőségre támaszkodik. Ezért kezdtük el termékeink tanúsítását a korai szakaszban. Például veszélyesanyag-tárolóink teljes körű és átfogó tanúsítással rendelkeznek a DIN EN 1090 szerint. Annak érdekében, hogy Ön mint vásárló biztos lehessen ebben, termékeinket rendszeresen független intézetek tanúsítják. Ide tartozik a DEKRA, a TÜV nord, a DVS, az IBS és a berlini Német Építéstechnikai Intézet (DIBt).

A DENIOS negyedik alkalommal kapja meg a TOP 100 pecsétet

A compamedia nevében a TOP 100 innovációs verseny szervezője, az innováció kutatója Prof. Nikolaus Franke és csapata kiemeli a vállalatok innovatív erejét. Itt a DENIOS negyedszer tudta meggyőzni.

A kutatók öt kategória mintegy 120 tesztkritériumát vették alapul: az innovációt előmozdító felső vezetés, az innovációs légkör, az innovatív folyamatok és szervezés, a külső orientáció és az innovációs siker. Lényegében azt a kérdést vizsgálták, hogy az újítások a tervezett eljárások eredményei, vagy véletlen termék. És arról, hogy a megfelelő megoldások hogyan fognak érvényesülni a piacon.

A különleges helyzetre való tekintettel idén volt egy speciális szekció, amely figyelembe vette a vállalat koronaválságra adott válaszát is.

1993 óta a TOP 100 pecsétet középvállalatoknak ítélik oda különleges innovációs erőért és átlagon felüli innovációs sikerért. A projekt partnerei a Fraunhofer Society for Promotion of Applied Research és a BVMW Association of SME. Médiapartnerként a menedzser magazin, az impulzus és a W&V kísérik a vállalati összehasonlítást. A TOP 100 mentora Ranga Yogeshwar tudományos újságíró.

Prof. Dr. Nikolaus Franke-t, a TOP 100 tudományos igazgatóját lenyűgözik a kiváló közepes méretű vállalatok. "A TOP 100 vállalatok következetesen arra törekedtek, hogy a lehető leginnovatívabbak legyenek" - szögezi le.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00