DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Szerviz és karbantartás

A rendszeres karbantartás megóvja a beruházás értékét, valamint biztosítja a munkavállalók és a környezet biztonságát és védelmét. Ennek érdekében tapasztalt és képzett szerviztechnikusaink vannak, akik ismerik az összes törvényt és tanúsítványt. Annak érdekében, hogy az Ön veszélyesanyag-tároló konténere mindig megfeleljen az előírásoknak és biztonságos legyen, a DENIOS mindent egy kézből nyújt Önnek: a projekt-támogatástól az átvételig, a szállításig, az összeszerelésig, az üzembe helyezésig, valamint a visszavételig és újrahasznosításig.

Üzemi berendezéseinek karbantartása

Csak a gyártó által végzett rendszeres szervizelés és karbantartás biztosítja, hogy a termék megőrzi értékét, és ezáltal a munkavállalók és a környezet biztonságát és védelmét. Amikor képzett és minősített szerviztechnikusaink eljönnek Önhöz, megvizsgálják termékét, megtisztítják, ellenőrzik és ha lehetséges, azonnal megjavítják. Ez vonatkozik a veszélyesanyag-tároló konténerekre, valamint a veszélyesanyag-tároló szekrényekre, kármentő tálcákra és minden más, felülvizsgálatot igénylő termékre.

Csak képzett és minősített szerelők és technikusok szervizelhetnek és tarthatnak karban veszélyesanyag-tároló konténereket. A gyártó általi karbantartás biztosítja a veszélyesanyag-tároló konténerek biztonságát és értékmegőrzését is. Szolgáltató partnerként tekintünk magunkra, aki megbízható, kompetens és mindig az Ön oldalán áll. Mit tehetünk Önért?

Tanácsadás a szakértőtől

Kérdése van a szervizeléssel és karbantartással kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a tesztelést igénylő termékeivel kapcsolatban? Forduljon hozzánk, a DENIOS szakértői csapata kompetens partnerként áll Ön mellett.

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Teljes körű szolgáltatás a veszélyesanyag-tárolók számára

A teljes körű szolgáltatás az Ön veszélyesanyag-tárolójával kapcsolatban: Mindig holisztikusan és előretekintően nézünk az Ön feladatára. Az egyéni tanácsadás, a helyi jogszabályok ismerete és a szakképzett szervizszolgáltatás révén Ön egy kézből kapja a teljes szolgáltatási portfóliót, és a termék teljes életciklusa alatt egy hozzáértő partnerre számíthat. Egészen a visszavételig és az újrahasznosításig.

Visszavétel és újrahasznosítás

A DENIOS gondoskodik a régi rendszerek visszavételéről is. Ez jelentősen csökkenti ügyfeleink szervezési erőfeszítéseit. A teljes rendszert, beleértve a tartozékokat és a szerelvényeket is, a DENIOS telepítési szolgáltatása szállítja el. A visszaküldési folyamat minden további lépése a gyárunkban történik, és a lehető legnagyobb gondossággal és szakszerűen hajtjuk végre.

Szerviz és karbantartási brosúránk

Nem található egyező eredmény

Kérjük, módosítsa a kiválasztást vagy állítsa vissza a szűrőket.

Az összes szűrő visszaállítása
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00