DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

DENIOS együtt-tárolás ellenőrző alkalmazás

A különböző veszélyes anyagokat a szabályoknak megfelelően tárolja együtt? A TRGS 510 meghatározza, hogy mely kombinációk közös tárolása megengedett, vagy csak korlátozott mértékben, és mikor van szükség külön tárolásra. A veszélyes anyagok tárolásának kezelésével kapcsolatos biztonság érdekében egyszerűen használja a DENIOS együtt-tárolás ellenőrző alkalmazását. Mostantól alkalmazásként elérhető iPhone, iPad, Android készülékekre és számítógépre.

Menjen biztora a TRGS 510 szerinti együtt tárolással

A hasznos DENIOS együtt-tárolás ellenőrző alkalmazása tartalmazza a TRGS 510 összes vonatkozó jogi követelményét. Egyszerűen válasszon ki két vagy több veszélyes anyagot, és nézze meg, hogy megengedett-e az együtttárolás:

  • Tetszőleges számú tárolási osztály összehasonlítása
  • Egyértelmű eredmény amely megmutatja, hogy mely kombinációk engedélyezettek (zöld), korlátozásokkal engedélyezettek (sárga) vagy tiltottak (piros).
  • Korlátozott együtt tárolás esetén (sárga) megtudhatja, hogy pontosan mire kell figyelnia veszélyes anyagok együttes tárolásánál
  • Ha a közös tárolás nem engedélyezett (piros), meg van adva az ok, mely általános követelményeknek kell megfelelni az anyag tárolása során

Így működik a DENIOS együtt-tárolás ellenőrző alkalmazása

Válasszon ki két vagy több veszélyes anyagot/tárolási osztályt. Az alkalmazás ezután megmutatja, mely kombinációk engedélyezettek (zöld), korlátozásokkal (sárga) vagy tiltottak (piros). Külön lapon jelennek meg a vonatkozó törvényekről és rendeletekről szóló információk.

Értékes kiegészítő információk a veszélyes anyagok tárolásáról

  • Külön fülön tájékozódhat arról is, hogy a német Vízháztartásról szóló törvény (WHG) szerint mit kell betartani a veszélyes anyagok tárolásánál.
  • A veszélyes anyagok tárolására vonatkozó jogszabályokkal és szabályozásokkal kapcsolatos releváns információk egy külön fülön megtekinthetők.

A DENIOS támogatja Önt a raktágazdálkodásban

A DENIOS együtt-tárolási ellenőrző alkalmazása további előnyöket kínál a veszélyes árukra vonatkozó hatályos jogszabályok megbízható és gyors áttekintése mellett. Együtt tárolási tilalom esetén például közvetlenül az alkalmazáson keresztül kérhet támogatást a DENIOS-tól:

  • Kérjen tanácsot a DENIOS veszélyesanyag-tárolási szakértőitől az alkalmazáson keresztül
  • Kérjen árajánlatot közvetlenül az alkalmazáson keresztül, például veszélyes anyagok megfelelő tárolására
  • Lehetőség a DENIOS-szal való kapcsolatfelvételre applikáción, e-mailen, telefononkeresztül

Letöltési lehetőségek

A DENIOS együtt-tárolás ellenőrző jelenleg mobilalkalmazásként érhető el iOS és Android rendszeren. Az alkalmazást letöltheti az Apple App Store és a Google Play Store áruházból. Alternatív megoldásként beolvashatja a megfelelő QR-kódot iPhone, iPad vagy Android készülékével. A rendszer automatikusan átirányítja az üzletbe.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00