DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Denios blue campus: Az innováció iránti szenvedély

Követelményekben, kihívásokban és ügyfeleink számára személyre szabott megoldásokban gondolkodunk. Ez a holisztikus megközelítés a DENIOS-nál nap mint nap megoldandó összetett feladatoknak köszönhető: a veszélyes anyagok biztonságos kezelésének.

A DENIOS Blue Campust Németországban azért hoztuk létre, hogy egy lépéssel közelebb kerülhessünk azon elképzelésünkhöz, hogy a veszélyes anyagok tárolására vonatkozó biztonságos megoldások világpiaci vezetőjévé váljunk. Egy házon belüli gondolkodóközpont, ahol ügyfeleinkkel és szakértőinkkel együtt új ötleteket dolgozunk ki a világ minden tájáról, és innovatív termékekké alakítjuk.

#ÁLMODJ NAGYOT | #dolgozz keményen | #de okosan

A Blue Campus víziója

Új módszereket találunk a környezet és az emberek védelmére a vállalatoknál szerte a világon. Blue Campus-unk kreatív (szabad) teret biztosít, ahol interdiszciplináris, önszerveződő csapatokban fejlesztünk, tesztelünk és valósítunk meg innovatív megoldásokat. Motivált és kreatív elmék köré építjük a projekteket. A Blue Campus biztosítja számunkra az ehhez szükséges keretet és támogatást. Bízunk egymásban, és ösztönözzük a felelősséget vállaló csapatokban végzett önszerveződő munkát. Tapasztalatainkat, munkamódszereinket és gondolkodásmódunkat szeretnénk átvinni az alapszervezetbe, és ezzel hozzájárulni egy élénk vállalati kultúrához. Célunk, hogy megoldásokat valósítsunk meg, és ezáltal világszerte biztonságosabbá és fenntarthatóbbá tegyük a jövőt.

Közös megoldáskeresés

Ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk küldetésünket, azaz biztonságosabbá tegyük ügyfeleink üzleti tevékenységét, szoros, agilis és interdiszciplináris együttműködésre támaszkodunk.

Termékfejlesztés közösen

Egy innovatív ötlet termékké vagy új digitális szolgáltatássá alakításához tapasztalatra, know-how-ra és a legújabb technológiákhoz való hozzáférésre van szükség.

Nagy nevek - inspiráció a nagy ötletekhez

Marco Polo, James Cook vagy Magellán - ők megváltoztatták a látóhatárt és felfedezték a világot. A DENIOS Blue Campus olyan helyként lett kitalálva, ahol új ötletek születhetnek és fejlődhetnek. Nyitott, rugalmas és modern kialakítású, és mindennel felszerelt, hogy a kíváncsiságnak sok teret adjon. Inspirációként tárgyalótermeinket e nagy felfedezőkről neveztük el.

  • Kreativitást ösztönző környezet
  • Mobil térelválasztók és rugalmas ülőhelyek
  • A legmodernebb technikai berendezések
  • Írható falak minden helyiségben
  • Nyitott konyha kávégéppel és hűtőszekrénnyel
  • Moderációs- és műhelyfelszerelések
  • Közvetlen kapcsolat a DENIOS veszélyesanyag parkour-jához
  • Bejárat a DENIOS étteremhez

Blue Campus – Sokkal több, mint egy gondolkodóközpont

A Blue Campusban innovatív megoldásokat és digitális szolgáltatásokat fejlesztenek ki a jövőre nézve, hogy még jobban védjék az embereket és a környezetet. Ugyanakkor ez az a hely is, ahol lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy megértsék és megtapasztalják, hogyan néz ki a veszélyes anyagok biztonságos kezelésének jövője.

Innovációs tesztlaboratórium

Itt az emberek kipróbálják, tesztelik és finomhangolják az új megoldásokat. Legyen szó gyakornokról, diákról, szerelőről vagy mérnökről, az ötletek itt kerülnek a gyakorlatba.

Veszélyesanyag parkour

Fedezze fel a gyártó vállalatok mindennapi műveleteit és a veszélyes anyagokkal kapcsolatos kihívásokat.

Katalógus termékterület

Fejlesztőként és gyártóként a DENIOS kínálja a legnagyobb választékot a biztonsággal kapcsolatos üzleti berendezések és a munkavédelem területén.

Mérnöki megoldások terület

A veszélyes anyagok tárolására szolgáló helyiségrendszerek, a hőtechnológia, valamint a lég- és tisztítástechnikai rendszerek - és a veszélyes anyagok tárolásának jövője.

Az impulzusok megoldásokká válnak a jövő számára

Az emberek, a hálózati szaktudás és a technológiák összekapcsolása: az első, a Blue Campusban tervezett projekt a DENIOS connect, a veszélyesanyag-tároló konténerek és a kármentő tálcák állandó állapotfigyelésére szolgáló felhőalapú webes alkalmazás. A legmodernebb érzékelőtechnológia rögzíti és feldolgozza az aktuális működési paramétereket, és az esetleges meghibásodásokat keskeny sávú IoT-n keresztül továbbítja - e-mailben vagy SMS-ben mobiltelefonra, táblagépre vagy asztali számítógépre.

Mivel a kiberbiztonság (digitális biztonság) rendkívül fontos számunkra, világszerte szakértőkkel dolgozunk együtt. A legújabb technikai ötleteket teszteljük, ugyanakkor az emberi megérzésekre is támaszkodunk: a pen-tesztelés során egy Red csapat próbálja kompromittálni megoldásainkat. Ebből tanulunk, és még biztonságosabbá tesszük megoldásainkat.

DENIOS connect

Tudjon meg mindent a világ első digitális veszélyesanyag-tárolójáról.

Igazi csapat - digitális és személyes. A Robiotic céggel közösen fejlesztjük a DENIOS connect-et.

Az agilis megközelítésben a megoldásunk minden egyes sprinttel egyre jobb lesz. A bizalom és a szakértelem olyan, világszerte egyedülálló digitális szolgáltatást hoz létre, amely új szintre emeli a veszélyes anyagok tárolását.

A DEVITY és DENIOS projektcsapata

Együtt teszteltük az IoT-eszközök biztonságos megoldásait.

A Blue Campus további együttműködéseinek kivonata

Robiotic

Partnerünk a modern és biztonságos IoT-megoldásokhoz. Együtt fejlesztünk új IoT-termékeket ügyfélközpontú és agilis módon.

Masernet

Együtt gyorsan dolgozunk a nagyobb biztonságért a modern IoT-megoldások területén.

Devity

Közösen már készítettünk egy projektet az IoT-eszközök biztonságos csatlakoztatásának témájában.

NRWalley

A DENIOS az NRWalley start-up támogatójaként aktívan támogatja a start-up ökoszisztéma fejlődését Észak-Rajna-Vesztfáliában.

FH Bielefeld

A Bielefeldi Alkalmazott Tudományegyetemmel közösen duális kurzusok, projektmunka és szakdolgozatok keretében képezünk embereket.

Mi alakítjuk a veszélyes anyagok tárolásának jövőjét: egyedi és kreatív személyiségünkkel innovatív termékeket és digitális szolgáltatásokat hozunk létre. Mindig örömmel fogadunk új ötleteket és javaslatokat - lépjen velünk kapcsolatba!

Dr. Jan Regtmeier, Innovációs igazgató | Philipp Bruelheide, Chief Digital Officer
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00