DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Karrier a DENIOS-nál

Olyan emberekkel dolgozunk, akiknek kíváncsisága és motiváltsága cégünk sikerének alapja. A DENIOS e különböző személyiségek, tehetségek és tudományágak interakciójára támaszkodik. Környezetvédelmi és munkabiztonsági elképzeléseink továbbfejlesztése érdekében olyan embereket keresünk, akik a legjobbat akarják - ügyfeleinknek, cégünknek és maguknak. Ha Ön is ezek közé tartozik, szeretnénk megismerni Önt. Ügyfeleinkkel közösen kidolgozzuk a legjobb védelmet, amely a természeten alapul.

Világszerte több mint 900 alkalmazottunkkal nagyobb biztonságot biztosítunk ügyfeleink számára a veszélyes anyagok tárolásában és a munkavédelemben. Ezzel nemcsak biztonságosabbá tesszük a munkahelyeket a cégeknél, hanem aktívan hozzájárulunk a vállalati környezetvédelemhez is:

Mert a természet bízik bennünk!

DENIOS mint munkáltató

Bárki, aki újonc a munkában, szakmai gyakorlatot kezd, vagy munkaadót vált, jó döntést szeretne hozni. Hiszen több időt töltünk a munkahelyünkön, mint bárhol máshol - tehát ott a kémia megfelelő legyen. A DENIOS-nál erős csapatra és izgalmas, kihívásokkal teli feladatokra számíthat dinamikus környezetben, kellemes munkahelyi légkörben. Annak érdekében, hogy optimálisan kezdhesse el új munkáját nálunk, először strukturált és professzionális bevezetőt ajánlunk Önnek. Azt akarjuk, hogy teljes potenciálját ki tudja használni. Ez az egyetlen módja annak, hogy fenntartható kilátásokat teremtsünk az alkalmazottak és a vállalatok számára. A DENIOS Akadémiánk az alkalmazottak számára változatos képzési programot kínál. Emellett rendszeresen beszélgetünk munkatársainkkal és megbeszéljük az egyéni karrierutakat.
A gyakran használt e-bike lízing mellett vonzó céges nyugdíjkonstrukciót kínálunk a hosszú távú biztonság érdekében.

  • Környezetvédelem és biztonság, jövőorientált piac
  • Több mint 900 motivált kolléga
  • Nemzetközi szaktudás átadás
  • Izgalmas karrierlehetőségek
  • Egyéni képzési lehetőségek
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00