DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Felszereltségek hőkamrákhoz

Célunk, hogy az Ön igényeinek megfelelően optimalizáljuk hőkamráját vagy raktárrendszerét - egyszerű és hatékony módon. Gyártóként pontosan tudjuk, hogy ügyfeleinknek mire van szükségük, és már beépítettük a megfelelő modulokat széles választékunkba. Válassza ki a biztonságának és kényelmének megfelelő opciókat a számos gyakorlatban bevált alkatrész közül.

Termékkezelés

A termelési folyamatok logisztikai elemei elengedhetetlenek a gazdasági sikerhez. Olyan termékeket fejlesztünk ki, hogy a munkafolyamatok minden egyes lépése még biztonságosabb, hatékonyabb és kényelmesebb legyen. Felszereltségi programunk hatékony megoldásokat kínál a hordók kezelésére, amelyek például megkönnyítik a raklapok elhelyezését görgős szállítószalagokon és felfektető síneken keresztül, és lehetővé teszik a hőkamra helykapacitásának optimális kihasználását.

Még többet kínálunk!

Felszereltségi kínálatunk folyamatosan bővül. Kérdezzen bátran más termékekről!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Ajtó kivitelek

Das Tor hat großen Einfluss auf die Vorgänge beim Be- und Entladen. Wir bieten Ihnen Ausstattungsoptionen, die Ihnen reibungslose, komfortable und sichere Arbeitsabläufe ermöglichen.

Még többet kínálunk!

Felszereltségi kínálatunk folyamatosan bővül. Kérdezzen bátran más termékekről!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Beléptető rendszerek

A digitális beléptetés és a jó megvilágítás döntően hozzájárul a helyiségek biztonságához. A kapuk kényelmes és időtakarékos távirányítója a napi használat során is kifizetődik.

Helykihasználás

Cégünk megoldásait teljes mértékben az Ön igényeihez igazítjuk. Ezért a maximális eredmény elérése érdekében az Ön elképzeléseihez igazíthatjuk a tárolórendszer alapszerkezetét.

Még többet kínálunk!

Felszereltségi kínálatunk folyamatosan bővül. Kérdezzen bátran más termékekről!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Munkavédelem

A biztonság és az egészségvédelem szempontjából fontos információk biztosítása nagy jelentőséggel bír a megelőző munkavédelem szempontjából. A veszélyek egyértelmű azonosítása segít csökkenteni a munkahelyi kockázatokat és megelőzni a munkahelyi baleseteket.

Még többet kínálunk!

Felszereltségi kínálatunk folyamatosan bővül. Kérdezzen bátran más termékekről!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Szellőztető berendezések

A szellőztető berendezések a veszélyes gázkoncentrációk felhalmozódásának megakadályozására szolgálnak. Mérgező anyagok kezelésekor a levegőben lévő veszélyes szennyeződéseket elszívódják, és biztosítják, hogy az ajtók biztonságosan kinyithatók legyenek a munkahelyi expozíciós határértékeknek (AGW) megfelelően. A robbanásveszélyes légkör megteremtését is ellensúlyozzák. A légelszívón keresztül leadott energia hővisszanyerés segítségével visszavezethető a rendszerbe, vagy más működési célokra is felhasználható.

Tűzvédelem

A célzott tűzvédelmi intézkedései a tűz- és robbanásmegelőzést szolgálják, vagy a tűzoltóság megérkezéséig megfékezik. Ki kell zárni a termék kémiai és/vagy fizikai tulajdonságainak nem kívánt változását a hőmérséklet vagy az oltóanyaggal való érintkezés miatt. Ez a járulékos veszteségekre is vonatkozik (füstkárok, oltóvíz okozta károk, környezeti károk és meghibásodási károk). Végső soron a cél az üzemkészség gyors helyreállítása.

Még többet kínálunk!

Felszereltségi kínálatunk folyamatosan bővül. Kérdezzen bátran más termékekről!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Robbanásvédelem

Gyúlékony folyadékok tárolásakor a robbanásveszélyes gázkoncentráció kialakulásának megakadályozása érdekében, a DENIOS hőkamrái természetes vagy mesterséges szellőztetéssel lettek ellátva. A szellőztetés a padló közelében történik, és kiegészíthető egy légelszívás ellenőrző rendszerrel. Ha az ATEX értékelés szerint robbanásveszélyes légkör van jelen, olyan beépített alkatrészeket kínálunk Önnek, amelyek a megfelelő robbanásvédett kivitelben megakadályozzák a gyújtóforrás kialakulását a robbanásveszélyes zónában. A potenciálkiegyenlítéshez opcionális földelő berendezések (pl. földelő sín) állnak rendelkezésre.

Ágazatspecifikus kialakítások

Legyen szó fűtésről, hűtésről, temperálásról, olvasztásról vagy szárításról: A hőtechnika területén személyre szabott megoldásokat kínálunk minden ipari szektor számára, amelyek hőérzékeny anyagokkal dolgoznak. Kis igényekhez és nagy kapacitásokhoz is kínálunk megoldásokat. Igényeknek megfelelően akár 150 °C-ra történő felmelegítésre vagy olvasztásra, fagymentes tárolásra vagy -25 °C-ig hűtésre van szükség -a DENIOS minden igényt kielégítően felszerelt hőkamrákat kínál.

Vezérléstechnika

A DENIOS tárolás- és folyamattechnológiájával optimálisan összehangolt vezérléstechnika a legmodernebb érzékelők segítségével összefoglalja, feldolgozza és összehasonlítja a tényleges mért értékeket a célértékekkel. A célértéktől való eltérés esetén vagy tűz keletkezésekor, optikai és akusztikus riasztás aktiválódik, és például automatikus kioldórendszerek, mint zárrendszerek vagy oltórendszerek aktiválódnak. Minden információ megjelenik a kezelő- és kijelző berendezéseken. Az állapotfelügyelelet a DENIOS connect teszi lehetővé.

Kültéri telepítés

A szélsőséges időjárási körülmények fokozódnak. Kültéri telepítés esetén ezt figyelembe kell venni a raktárrendszerek kialakításakor és statikájában is. A DENIOS raktárrendszerek stabilak és ellenállók, még akkor is, ha külső erőhatásnak vannak kitéve. További felszereltségi lehetőségek egyéni és termékvédelmet is kínálnak az időjárás hatásaival szemben. Fenntartható ötleteinkkel Ön is tehet a zöldebb jövőért.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz