DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

E-beszerzés és kiemelt ügyfelek üzletág

A DENIOS AG 15 éves e-beszerzési tapasztalattal rendelkezik, és professzionális partnere a kiemelt ügyfeleknek. Más szóval: az elektronikus beszerzés alapfelszereltség számunkra és mindez 14 nyelven, több mint 200 aktív elektronikus katalógussal és több mint 5 000 termékkel. Fejlesztőként és gyártóként a legnagyobb választékot kínáljuk a biztonság szempontjából releváns üzemi felszereltségek és a munkavédelem területén. És még egy lépéssel tovább megyünk: Minden az Ön egyedi igényeihez igazítva, országspecifikusan és a jogszabályoknak megfelelően. Ugyanakkor fő ügyfeleinknek keretmegállapodásokat, állapot -megerősítéseket, felülvizsgálati biztonságot és vásárlási előnyt kínálunk kizárólagos feltételek révén.

Hogyan részesülhet pontosan szakértelmünkből? Beszéljen velünk, kiemelt ügyfélmenedzserünkkel és e-beszerzési szakembereink egyénileg fognak tanácsot adni.

E-beszerzés- Profiktól profiknak.

Az elektronikus közbeszerzési rendszerek előrehaladtával napjainkban bevélt e-üzleti szabványokká váltak, amelyet sok nagy és közepes B2B vállalkozás használ. Digitális és egyedi beszállítói katalógust importálunk az ügyfél készletellenőrzési rendszerébe, amely megkönnyíti és gyorsítja a rendelési folyamatokat. Az automatizált digitális szolgáltatás nemcsak papírt takarít meg és védi a környezetet, hanem egyszerűsíti a beszerzési folyamatot a megrendeléstől a szállításig. Így a megrendelések kezelése leegyszerűsödik, az adminisztrációs ráfordítások csökkennek, amivel folyamatköltséget valamint idő takarít meg. Ezenkívül az alkalmazottak csak meghatározott feltélelekkel vásárolják meg a beszerzési részleg által korábban jóváhagyott termékeket, beleértve a kedvezményeket is: Ez mindenkor lehetővé teszi az üzemi berendezések költségvetési és termékellenőrzését, és átláthatóbbá teszi a beszállítói kapcsolatok kezelését.

Partnereink

Előnyök

  • A legnagyobb választék a vállalati környezetvédelem területén, közvetlenül a gyártótól
  • Több mint 15 éves tapasztalat az e-business-ben és több mint 180 katalógus különböző formátumban
  • Nemzetközileg elérhető - 14 nyelven
  • Több mint 5 000 cikk képekkel, szakszerű leírásokkal és műszaki adatokkal
  • A termékeink jogkövető használatával kapcsolatos további információk PDF formátumban letölthetőek
  • A termékhez tartozó kiegészítőkhöz, ill. termékváltozatokhoz közvetlen link-kapcsolat
  • Egyénileg beállítható választék
  • Megfelelőség olyan szabványok szerint, mint pl. a BMEcat, az eCl@ss, és az UNSPSC
  • EDI interfész a dokumentumok gyors cseréjéhez
  • OCI interfész a DENIOS online áruház integrálásához az Önök készletgazdálkodási rendszerébe (ERP)

Költséget takaríthat meg!

Különösen az alacsony vásárlási értékű cikkeknél (úgynevezett C-alkatrészek és B-alkatrészek, mint például kisméretű tartályok) a folyamatköltségek meghaladják a termék értékét. A digitális katalóguskezeléssel akár 30 százalékos* költségmegtakarítást érhet el a következő területeken:

Az igények meghatározása és jóváhagyása

Beszállító kiválasztása / Tévutak "Maverick-Buying" elkerülése

Kifizetések lebonyolítása / Jóváírások

A folyamatlánc / audit biztonságának való megfelelés

Biztonságos rendelési folyamat

*Anyaggazdálkodási Szövetség, Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségek (MLSZKSZ).

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk válaszolni fog a vásárlási előnyökkel és az elektronikus beszerzéssel kapcsolatos kérdéseire. Ami különösen fontos számunkra: Tanácsot adunk annak érdekében, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Önnek, amelyekből Ön is profitálhat.

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

DENIOS - SAP Ariba ajánlásával

Az Ariba Network egy dinamikus digitális piactér, ahol 190 ország kereskedelmi partnereinek milliói bonyolítanak le üzleti tevékenységet, évi 30000 milliárd dollár értékben. Sok ügyfelünk már ezt a platformot használja. Annak érdekében, hogy a beszerzési folyamatokban optimálisan tudjuk támogatni ügyfeleinket, régóta sikeresen vagyunk jelen szolgáltatóként az Ariba Networkon - sőt, mi több: az elektronikus beszerzés területén szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően, a környezetvédelmi műszaki ágazatában jelenleg mi vagyunk az Ariba által elsőként ajánlott és egyetlen referenciaszolgáltató.

Fedezze fel, mit tudunk nyújtani. És bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy professzionális partnerként profitálhasson tőlünk az Ariba környezetvédelmi és munkavédelmi kérdéseiben.

Már használja az SAP Ariba hálózatot?

Látogasson el Ariba beszállítói profilunkra, és küldjön nekünk közvetlenül egy kereskedési kapcsolattartási kérelmet (TRR-Trading Relashionsship Request).

Kiemelt ügyfélmenedzsereink

Amikor azt mondjuk, hogy mindenhol elérhetőek vagyunk az Ön számára, nagyon személyesen vesszük. Ez úgy értendő, hogy a világ bármely pontján közel vagyunk Önhöz. Hogy beszélünk a nyelvén, és az Ön partnereként tekintünk magunkra. Olvassa el alább, hogyan profitálhat partnerségünkből, és mi az, ami különösen fontos számunkra.

Katalógusunk 15 nyelven érhető el

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk válaszolni fog a vásárlási előnyökkel és az elektronikus beszerzéssel kapcsolatos kérdéseire. Ami különösen fontos számunkra: Tanácsot adunk annak érdekében, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Önnek, amelyekből Ön is profitálhat.

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00