DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

VARIO-Flow veszélyesanyag-munkaállomások

A VARIO-Flow veszélyesanyag-munkaállomások megvédik alkalmazottait a vegyi anyagok kezelése során, és az előírt munkahelyi határértékek betartását szolgálják. A VARIO-Flow veszélyesanyag-munkaállomások magas szintű biztonságát a munkafelület elülső szélén és a mennyezeten kifúvott friss légfüggönyökkel érik el. A friss légfüggönyök a veszélyes gőzöket a hátsó fal felé terelik, ahol azokat célzottan elszívják.

Termékmegoldások

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Csatlakoztatási lehetőségek

Levegőelszívás

Ha a helyszínen már van elszívórendszer, a VARIO-Flow GAP a szellőztető építőipari kivitelezője vagy a szakszemélyzet segítségével csatlakoztatható hozzá. Ha még nem áll rendelkezésre elszívórendszer, akkor a szellőztető építőipari kivitelezőjének vagy a szakszemélyzetnek különböző óvintézkedéseket kell tennie a telepítéshez.

Az óvintézkedésekről szakértő kollégánknál érdeklődhet.

Levegőkeringető üzemmód

Ha még nem áll rendelkezésre légelszívó rendszer, a recirkulációs üzemmód nagyon egyszerűen és olcsón megvalósítható. Elég egy szűrőegységhez csatlakoztatni. Ez azt jelenti, hogy a recirkulációs üzemmód utólag is felszerelhető. Nincs szükség drága falnyílásra és bonyolult csővezetékekre az elszívott levegő számára.

Az üzembe helyezés során teendő lépésekről szakértőnktől érdeklődhet.

Belső levegőkeringető

Magyarázó videók a veszélyes anyagokkal való biztonságos munkavégzésről
A technikai biztonsági elszívófülkék hatékonysága

Az ipar és a közszféra szinte minden területén a munkavállalók veszélyes anyagokkal kapcsolatos tevékenységeket végeznek. Hatékony szennyezőanyag-érzékelés nélkül a levegőben szálló veszélyes anyagok, például porok és gőzök eloszolhatnak a helyiségben, beléphetnek a légzési zónába, és néha jelentős egészségkárosodást okozhatnak. Az elszívó rendszerek közvetlenül a veszélyforrásnál fogják fel a port és a gőzöket. A különböző konstrukciótípusok miatt különböznek hatékonyságukban.

VARIO-Flow Veszélyesanyag-munkaállomások sokoldalúsága

A VARIO-Flow GAP segítségével biztonságos és ergonomikus veszélyesanyag-munkaállomást kap. Annak érdekében, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, a VARIO-Flow GAP-ot 24 méretben, különböző munkafelületekkel, közműcsatlakozásokkal, alapkerettel, alsószekrényekkel és tartozékokkal kínáljuk. A videóban mindent megtudhat a GAP működéséről és kialakításáról, valamint a konfigurációs lehetőségekről.

Fontos kiegészítések a veszélyesanyag-munkaállomásokhoz

Felszereltségek

A különféle DENIOS termékek segítségével egyedileg berendezheti károsanyaganyag gyűjtő kamráját. Használja ki a kulcsrakész szállítást, beleértve a választott felszerelést is. Elszívó ventilátorok, integrálható szűrőtechnika, robbanásbiztos kivitel stb. - a további kialakítások és alkatrészek széles választékával a DENIOS az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást kínálja. Örömmel adunk tanácsot a helyszínen annak érdekében, hogy konfigurálhassuk az Ön igényeinek megfelelő VARIO-Flow megoldást.

Szolgáltatások

Mi az Ön "teljeskörű" partnereként, komolyan vesszük ezt a feladatot: Tegye a kezünkbe a felelősséget, és mi gondoskodunk a többiről. Örömmel emlékeztetjük Önt például a közelgő karbantartásra, amit megbízhatóan lebonyolítunk. Így teljes mértékben az üzletére koncentrálhat. Mit tehetünk még Önért? Beszéljük meg! Munkatársaink mindent elkövetnek, hogy segítő kezet nyújtsanak. A DENIOS-szal egy megbízható és hozzáértő szervizpartnerre támaszkodik.

Szaktudás és letölthető anyagok

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00