DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

VARIO-Flow veszélyesanyag-munkaállomások laboratóriumokba

A VARIO-Flow veszélyesanyag-munkaállomások megvédik alkalmazottait a vegyi anyagok kezelése során, és az előírt munkahelyi határértékek betartását szolgálják. A VARIO-Flow veszélyesanyag-munkaállomások magas szintű biztonságát a munkafelület elülső szélén és a mennyezeten kifúvott friss légfüggönyökkel érik el. A friss légfüggönyök a veszélyes gőzöket a hátsó fal felé terelik, ahol azokat célzottan elszívják.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Magyarázó videók a veszélyes anyagokkal való biztonságos munkavégzésről
A technikai biztonsági elszívófülkék hatékonysága

Az ipar és a közszféra szinte minden területén a munkavállalók veszélyes anyagokkal kapcsolatos tevékenységeket végeznek. Hatékony szennyezőanyag-érzékelés nélkül a levegőben szálló veszélyes anyagok, például porok és gőzök eloszolhatnak a helyiségben, beléphetnek a légzési zónába, és néha jelentős egészségkárosodást okozhatnak. Az elszívó rendszerek közvetlenül a veszélyforrásnál fogják fel a port és a gőzöket. A különböző konstrukciótípusok miatt különböznek hatékonyságukban.

VARIO-Flow Veszélyesanyag-munkaállomások sokoldalúsága

A VARIO-Flow GAP segítségével biztonságos és ergonomikus veszélyesanyag-munkaállomást kap. Annak érdekében, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, a VARIO-Flow GAP-ot 24 méretben, különböző munkafelületekkel, közműcsatlakozásokkal, alapkerettel, alsószekrényekkel és tartozékokkal kínáljuk. A videóban mindent megtudhat a GAP működéséről és kialakításáról, valamint a konfigurációs lehetőségekről.

Fontos kiegészítések a veszélyesanyag-munkaállomásokhoz laboratóriumok számára

Felszereltségek

A különféle DENIOS termékek segítségével egyedileg berendezheti károsanyaganyag gyűjtő kamráját. Használja ki a kulcsrakész szállítást, beleértve a választott felszerelést is. Elszívó ventilátorok, integrálható szűrőtechnika, robbanásbiztos kivitel stb. - a további kialakítások és alkatrészek széles választékával a DENIOS az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást kínálja. Örömmel adunk tanácsot a helyszínen annak érdekében, hogy konfigurálhassuk az Ön igényeinek megfelelő VARIO-Flow megoldást.

Szolgáltatások

Mi az Ön "teljeskörű" partnereként, komolyan vesszük ezt a feladatot: Tegye a kezünkbe a felelősséget, és mi gondoskodunk a többiről. Örömmel emlékeztetjük Önt például a közelgő karbantartásra, amit megbízhatóan lebonyolítunk. Így teljes mértékben az üzletére koncentrálhat. Mit tehetünk még Önért? Beszéljük meg! Munkatársaink mindent elkövetnek, hogy segítő kezet nyújtsanak. A DENIOS-szal egy megbízható és hozzáértő szervizpartnerre támaszkodik.

További bejegyzések és DENIOS szaktudás

Útmutató

Műszaki biztonsági elszívófülkék hatékonysága

A műszaki elszívórendszerek a port és a gőzöket a veszélyforrásnál fogják fel, mielőtt azok szétterjednének a helyiség levegőjében és a légzési zónába jutnának. Ismertetjük a munkahelyi káros anyagok kimutatásának jogalapját, az úgynevezett STOP-elvet és a különböző elszívórendszerek előnyeit és hátrányait.

Továbbolvasás
Cikk

Ablakos és ejektoros technológiájú laboratóriumi elszívófülkék összehasonlítása

Sok laboratóriumban klasszikus, ablakos elszívósfülkéket használnak. A gyakorlatban azonban az üveg mögötti munka gyakran jelentős kompromisszumokat jelent. Az alternatív megoldást az ejektoros technológia jelenti: Összehasonlítottuk mindkét rendszert, és megmutatjuk, melyik rendszer jár előrébb.

Továbbolvasás
Esettanulmány

A „keringtető fülke” megvédi a BASF kutatóit – biztonságosabb és hatékonyabb munkavégzés

A De Meern-i BASF vegyi üzemében a közelmúltban katalizátorkutatás zajlott egy lenyűgöző, hét méter széles lamináris légtechnikai kabinban, rozsdamentes acélból készült levegőkeringetéssel. Ez kevésbé körülményessé teszi a munkát, pl. több elszívó ponttal, és egyben hatékonyabb.

Továbbolvasás
Esettanulmány

A biztonságos, államilag minősített technikus képzéshez

"A szárított katalizátorok kezelésének optimalizálása a gyártásban " volt a címe annak a projektmunkának, amellyel Benjamin Pietzsch, az Evonik Smart Materials - Evonik Operations GmbH hanaui telephelyének munkatársa és néhány kollégája nemrégiben sikeresen befejezte többéves, államilag elismert technikus képzését.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 4 termék lett letöltve 17 termékből
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00