DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Szigetelt raktárkonténerek

A DENIOS szigetelt raktárkonténerei elsősorban hőmérséklet-érzékeny anyagok fagymentes tárolására szolgálnak. -15°C-os külső hőmérséklet mellett legalább +5°C-os helyiséghőmérsékletet biztosítanak. A jól bevált acélvázas szerkezetet erre a célra speciális panelekkel borítják. Egy megbízható légkondicionáló rendszer védi a hő- vagy fagyérzékeny tárolt árukat. Kérésre a rendszerek nagyobb fűtési kapacitással, hűtőegységekkel vagy légkondicionáló rendszerrel is felszerelhetők.

DENIOS megoldások a veszélyes anyagok biztonságos tárolására

Veszélyesanyag-tárolók

Szinte minden DENIOS veszélyesanyag-tároló berendezés hőszigeteléssel vagy hőszigetelés nélkül is rendelhető. A fűtés- és klímatechnika az egyéni felszereltségek részét képezi.

A termékekhez

Tűzvédelmi raktárkonténerek a DENIOS-tól

Minden DENIOS tűzvédelmi raktárkonténer szigetelt, nem éghető A-anyaggal (kőzetgyapot).

A termekekhez

Optimális tárolási hőmérséklet a DENIOS felszereltségeivel

Hőszigetelés

Az A-(kőzetgyapot) vagy B-(PUR habos szendvicspanell) anyagból készült hőszigetelés energiát takarít meg azáltal, hogy hatékony védelmet nyújt az energiaveszteség és a fagy hatása ellen. A nem gyúlékony A-anyag gyúlékony folyadékok tárolására is alkalmas. A hőszigeteléssel ellátott veszélyesanyag-tároló például fűtési rendszerrel vagy hőmérséklet-figyelővel bővíthető.

Bordáscső fűtőtest

Bordáscső fűtőtestjeink optimális hőkibocsátást és hőelosztást biztosítanak. Integrált biztonsági hőmérséklet-korlátozóval vannak felszerelve. Ez megvédi a fűtőtest felületét a túlmelegedéstől. A berendezéshez tartozik egy megfelelő ütésvédő lemez is, mivel ezeket a fűtőtesteket általában az átkelési területre szerelik. Robbanásvédett (Ex) és ne robbanásvédett (nEx) kivitelben, 1 vagy 2 kW-os teljesítménnyel állnak rendelkezésre.

Fűtőventilátor

A bordáscső fűtőtesttel ellentétben a fűtőventilátorok aktív és célzott konvekciót biztosítanak. A tényleges fűtési teljesítmény (nem robbanásvédett (nEx) = 5 kW, Ex = 6 kW) így szintén nagyobb, mint a természetes hőáramlású fűtőközegek esetében. A fűtőventilátorok ezért a hőszigeteléssel ellátott, nagyobb, bejárható veszélyesanyag-tárolók fűtési rendszeréhez alkalmasak. A fűtőventilátorok keringtetési funkcióval is kaphatók a raktárban való egyenletes hőmérsékleteloszlás érdekében.

Klímaberendezés

A szabványos változatokban a légkondicionáló egységek/klímaberendezések optimális klimatikus körülményeket és fagymentességet biztosítanak a veszélyesanyag-tárolóban. A raktárban a hőmérséklet-tartomány +5 °C és -15 °C közötti hőmérséklet, valamint +25 °C és +35 °C külső hőmérséklet között mozog. A moduláris hűtési és légkondicionálási megoldások lehetővé teszik a raktárhelyiség pontos hőmérséklet-szabályozását. Robbanásvédett (Ex) változatok is elérhetőek itt.

Mesterséges szellőztetés

A raktárrendszer állandó szellőztetése érdekében a légcserét a helyi jogszabályi előírásoknak megfelelően nagy teljesítményű mesterséges szellőztetéssel biztosítjuk. Ez gondoskodik az egészségre veszélyes vagy akár robbanásveszélyes gázok esetleges kialakulásának kockázatáról is. A légáramlást a jogszabályoknak megfelelően légáramlás-figyelő készülékkel felügyeljük. Szívesen telepítünk Önnek további mesterséges szellőztetést is, amely a légelvezető-határértékek túllépésekor automatikusan bekapcsol.

Még többet kínálunk!

Felszereltségi kínálatunk folyamatosan bővül. Kérdezzen bátran más termékekről!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00