DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

DENSORB® felitató anyagok

Veszélyes folyadékok kezelésekor biztosítani kell, hogy cseppveszteség, szivárgás vagy vészhelyzet esetén gyorsan és hatékonyan lehessen intézkedni. Csak így lehet időben megakadályozni és megszüntetni a szivárgást, és garantálni lehet a munkavállalók és a környezet védelmét.

A DENSORB® nagy nedvszívó képességű felitató anyagainak nagy választéka minden alkalmazásra megfelelő megoldást kínál kendő, tekercs, tömlő és sok más formában. A speciálisan kifejlesztett olajfelitató anyagok, vegyszerfelitató anyagok és univerzális felitató anyagok lenyűgözőek nagy nedvszívó képességükkel, nagy cseppállóságukkal, ugyanakkor nagy szakítószilárdságukkal és tartósságukkal.

DENSORB® Advanced Capillarity Technology

Legyen szó megelőző óvintézkedésről vagy vészhelyzetről – az erősen nedvszívó DENSORB® felitató anyagok biztonságosan és hatékonyan szívják fel a kiömlött folyadékot. Az Advanced Capillarity Technology-nak köszönhetően nagy abszorpciós képességükkel, cseppmentességükkel, szakítószilárdságukkal és tartósságukkal nyűgöznek le. Kiváló minőségű abszorbensek: az alkalmazottak és a környezet védelme érdekében.

A DENSORB® felitató anyagok magas felszívó kapacitás

A DENSORB® megkötő anyag az olajat például a saját súlyának a 16-szorosáig láthatóan gyorsabban tudja felvenni. Ennek oka az Advanced Capillarity Technology, amely a finom pórusú rostszerkezetnek köszönhetően kiváló kapilláris hatást vált ki. Így biztosítja, hogy az abszorbeált folyadék különösen gyorsan és egyenletesen oszlik el a felitató anyagban. Az abszorbens felszívóképessége ezáltal optimálisan ki van használva.

Előnye: A felszívó kapacitás optimális kihasználása csökkenti az anyagfogyasztást és az ártalmatlanítás költségeit.

A DENSORB® felitató anyagok magas cseppmentssége

Az Advanced Capillarity Technology garantálja a legmagasabb szintű tisztaságot a DENSORB® felitató anyagok használatakor. A rostfelület és a felvett folyadék közötti erős tapadás megakadályozza az abszorbeált folyadék kicsepegését. Ezáltal a telített DENSORB® itatókendők esetében sem jelentkezik cseppveszteség és a másodlagos szivárgás is elkerülhető.

Előnye: kompromisszumok nélküli tisztaság, valamint a másodlagos szivárgások és az ebből fakadó egészségkárosító következmények elkerülése.

A DENSORB® felitató anyagok nagy tartóssága

Az Advanced Capillarity Technology-ával rendelkező DENSORB® megkötő anyagok telített állapotban is nagy szakítószilárdsággal és kopásállósággal rendelkeznek. A változattól függően még a nehéz és hosszú távú igénybevételnek is ellenállnak. A masszív, spunbond eljárással készült további védőrétegek növelik a tartósságot és állandó használatot tesznek lehetővé munkapadok alátéteként vagy padlóburkolatként.

Előnye: A hosszú élettartam gazdaságos és tartós anyagfelhasználást tesz lehetővé.

Védje az alkalmazottait és a környezetet
DENSORB® felitató anyag vásárlás

A DENSORB® felitató anyagok minden alkalmazáshoz optimális megoldást kínálnak a szivárgások megfékezésére és tisztítására.

A DENSORB® Advanced Capillarity Technology előnyei a videóban

Olajfelszívó kapacitás

A DENSORB® olajfelitató anyagok kiváló kapilláris hatása biztosítja a folyadék egyenletes eloszlását és maximális felszívódási képességét.

Erősen nedvszívó

A DENSORB® felitató anyagai nagy nedvszívó képességükkel lenyűgözőek és így garantálják a cseppmentességet.

Cseppmentesség

A DENSORB® olajfelitató anyagok lenyűgözőek a szálfelület és a folyadék közötti erős tapadóerővel. Ez megakadályozza a csepegést és a szivárgás terjedést.

Olaj felitatása a vizen

A DENSORB® speciálisan kifejlesztett olajmegkötő anyagai teljesen felszívják az olajat, de egy csepp vizet sem.

Minőségellenőrzés

Az állandóan magas minőség biztosítása érdekében minden DENSORB® kötőanyagot rendszeresen tesztelnek a DENIOS műszaki központjában, a Technikum-ban.

DENSORB® felitató anyagok minden alkalmazáshoz

DENSORB® univerzális felitató anyagok

Nélkülözhetetlenek oldószerek, olajok, hűtő- és kenőanyagok, valamint nem agresszív savak és lúgok szivárgásánál. A DENSORB® univerzális kötőanyagokat a gyártásban, műhelyekben és raktárakban használják.

Az univerzális felitató anyagokhoz

DENSORB® olajfelitató anyagok

Az olajfelitató anyagokat víztaszítónak tervezték, és csak olajokat, benzint, dízelolajat, oldószereket, kőolajat és minden szénhidrogén alapú folyadékot szívnak fel. A DENSORB® olajszorbensek ideálisak kültéri használatra és a vízek védelmére.

Az olajfelitató anyagokhoz

DENSORB® vegyszerfelitató anyagok

A DENSORB® vegyszerfelitató anyagai, mint a DENIOS összes szorbense, egy jól működő szivárgáskezelő rendszer részét képezik. Alkalmasak savak, lúgok vagy agresszív anyagok felszívására.

A vegyszerfelitató anyagokhoz

DENSORB Academy tippek

Óvatosság a szivárgások eltávolításakor

A professzionális szivárgáskezelés elengedhetetlen az Ön alkalmazottai és a környezete védelméhez. Tobias Authmann, a veszélyes anyagok szakértője és a DENIOS Academy előadója hasznos tippeket ad arról, hogyan kell helyesen eljárni szivárgás esetén.

Helyes testtartás a szivárgások eltávolításakor

A professzionális szivárgáskezelés elengedhetetlen az Ön alkalmazottai és a környezete védelméhez. Tobias Authmann, a veszélyes anyagok szakértője és a DENIOS Academy előadója hasznos tippeket a helyes testtartásról szivárgás eltakarítása esetén.

Kesztyű helyes fel- és levétele

A professzionális szivárgáskezelés elengedhetetlen az Ön alkalmazottai és a környezete védelméhez. Tobias Authmann, a veszélyes anyagok szakértője és a DENIOS Academy előadója hasznos tippeket ad a kesztyű helyes fel- és levételéről szivárgás eltakarításakor.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00