DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Fenntarthatóság. A DENIOS vállalja a felelősséget.

A DENIOS gyorsan növekvő vállalat Németországban és világszerte. Ez növeli azt a globális felelősséget is, amelyet minden nap viselünk ügyfeleinkkel és leányvállalatainkkal Európában, Ázsiában és Amerikában. Elsősorban ennek a növekedésnek minden gazdasági célja érdekében mi, mint vállalat a környezetvédelem és a munkavédelem területén elsősorban arra törekszünk, hogy a környezet védelmét világszerte fenntartható szintre emeljük.

Klímasemleges vállalat vagyunk!

Az emberiség jelenleg úgy él, mintha 1,7 földgolyó állna rendelkezésére. A WWF szerint az éves fogyasztás 2020-ban két, 2050-ben pedig akár három bolygó is lehet. Ennek a trendnek nincs vége. A DENIOS-nál elkötelezettek vagyunk a természet iránt - és nem csak termékeinkkel. A környezet és az erőforrások védelmét szolgáló számos intézkedést már használunk mindennapi munkánk során.

  • A tetőn lévő 1000 négyzetméteres fotovoltaikus rendszer és a termelésből származó hővisszanyerés segítségével már megvalósult egy CO2-semleges épület.
  • A gyártócsarnokot és az irodaterületet a rotációs folyamat során keletkező hulladékhő segítségével fűtik. A hőt a sűrített levegős rendszereinkből és a festésből is visszanyerjük.
  • A mozgásérzékelőkkel vezérelt LED-es lámpák optimális és ugyanakkor energiatakarékos fényt biztosítanak.
  • Összességében az építési intézkedések 15%-kal növelték a termelési és adminisztrációs területet, ugyanakkor 25%-kal csökkentették az energiaszükségletet/m²-en.
  • A nemzetközi üzemeink modernizációs és építési munkálatai ellenére is nagyobb figyelmet fordítanak a jövőben a CO2-hatékonyságra és az alacsonyabb energiafogyasztásra. Például a Csehországban 2016-ban megnyitott üzemben.
  • Egy blokk típusú hőerőmű termel áramot, és hulladékhőt használ fel.

Támogatjuk az UN Global-t

A DENIOS gyorsan növekvő vállalat Németországban és világszerte. Ez növeli azt a globális felelősséget is, amelyet minden nap viselünk ügyfeleinkkel és leányvállalatainkkal Európában, Ázsiában és Amerikában. Elsősorban ennek a növekedésnek minden gazdasági célja érdekében mi, mint vállalat a környezetvédelem és a munkavédelem területén elsősorban arra törekszünk, hogy a környezet védelmét világszerte fenntartható szintre emeljük.

Fenntarthatósági jelentéseink az Egyesült Nemzetek 17 fenntarthatósági célján, a "Fenntartható Fejlődési Célokon" alapulnak, amelyeket 2015-ben minden résztvevő állammal megerősítettek. Az ambiciózus cél: a következő 15 évben közösen kezelni a globális fejlődést olyan területeken, mint a szegénység csökkentése, a táplálkozás, az egészségügy, az oktatás, az egyenlőség, a vízellátás, az innováció, a fogyasztás és az éghajlatvédelem, és javítani azt a jobb jövő érdekében jövő generációk számára.

Ezenkívül 2019 óta az Egyesült Nemzetek Szervezetének (UNGC) nemzetközi fenntarthatósági hálózatának része vagyunk, amelynek általánosan elfogadott elveihez igazítjuk üzleti tevékenységünket és viselkedésünket.

Jelenlegi fenntarthatósági jelentésünk

Az immár harmadik fenntarthatósági jelentésünkben két viharos, de sikeres pénzügyi évre tekintünk vissza. Olvassa el, hogyan fejlődött a DENIOS fenntarthatósági munkája, és hogyan fogunk részt venni a jövőben. Tevékenységeinkkel és céljainkkal a vállalati környezetvédelem és a munkahelyi biztonság terén globális piacvezetőként teljesítjük felelősségünket, és egyre nagyobb teret adunk a „fenntarthatóság” témájának mindennapi tevékenységünkben.

EcoVadis tanúsítvány

Az EcoVadis egy fenntarthatósági értékelési platform, amely átfogó kérdőív és a megfelelő dokumentumok benyújtása alapján ellenőrzi és értékeli a beszállítókat. Konkrétan, mint gyártó, a DENIOS-nak bizonyítania kellett hatékonyságát a környezet, a munkamódszer, az üzleti gyakorlat és a fenntartható beszerzés területén. Ezüst kitüntetésünkkel az összes minősített vállalat első harmadában vagyunk. Fantasztikus siker, aminek nagyon örülünk. Ügyfeleink követelményei és a jogszabályok meredeken emelkedtek az elmúlt években. Az a tény, hogy a legjobbak között vagyunk, azt mutatja, hogy jó úton járunk.

CO2-karbosnemleges termékek

A CO2/karbonsemleges termékek azonnali felismerése: eleget teszünk a fenntartható kereskedelemért vállalt felelősségünknek, és folyamatosan bővítjük alapkínálatunk CO2-semleges termékeit. Klímasemleges termékeinket most még jobban felismerheti – az új DENIOS CO2-semleges címkéről.

Most CO2-semleges: FALCON biztonsági tartályok

Szállítás, lefejtés, tárolás, dekantálás, finomadagolás és tisztítás - A FALCON személyre szabott megoldást kínál a veszélyes folyadékokkal végzett minden alkalmazási területre és munkalépésre.

Most CO2-semleges: pro-line kármentő tálca

A DENIOS pro-line termékcsaláddal olyan kármentő tálcákat kap, amelyek egyszerűen többre képesek: a legkorszerűbb felépítés és az innovatív funkciók, a legmagasabb termék- és szolgáltatásminőséggel.

A fenntarthatóság a vásárlással kezdődik

A DENIOS SE eleget tesz a fenntartható kereskedelemért vállalt felelősségének, és fokozatosan kibővíti a klímasemleges termékcsaládot. És nem csak az egyes termékek, hanem a teljes termékcsoportok is optimalizáltak karbonlábnyom szempontjából.

Az izgalmas dolog benne; a CO2-kompenzációs intézkedések nem korlátozódnak a tiszta termékgyártásra, hanem a teljes értékláncot figyelembe vesszük a termék teljes életciklusa mentén. Ez magában foglalja például a nyersanyag szállítását a termelésbe, a feldolgozást minden egyes munkalépésben, mint például a vágást, hajlítást, festéts, a fogadó ország kikötőjébe történő szállítást és a vevő telephelyén történő közvetlen felhasználást.

Konkrétan az árucikkenkénti összes CO2-kibocsátást holisztikusan számítják ki ebben a folyamatban, amennyire csak lehetséges csökkentik, és a „Fokus Zukunft” intézettel elismert és magas színvonalú klímavédelmi projektekkel ellensúlyozzák.

Fenntartható termékstratégia, amellyel piacvezetőként és úttörő szerepünkben újabb példát mutatunk. Akkor; védjük az embereket és a környezetet!

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00