DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Előremutató, fenntartható működés

A természet a legjobb védelmet nyújtja, második helyen jövünk mi. A trendet meghatározó környezetvédelmi termékek gyártója és szállítójaként a DENIOS az ügyfeleivel együtt hozzájárul a mindennapi környezetvédelemhez és a munkavállalók biztonságához. Vezető elvünk: a fenntartható védelem a munkahelyen kezdődik - a megfelelő termékekkel és azzal a meggyőződéssel, hogy természetes élőhelyünket minden körülmények között fenn kell tartani a következő generációk számára. Ez kell legyen a cél mindannyiunk számára.

A DENIOS világszerte

Világszerte ügyfeleink számára a helyszínen.

Tudjon meg többet

Fenntarthatóság

Környezetünk érdekében.

Tudjon meg többet

DENIOS márkák

Az igények szerint fejlesztve.

Tudjon meg többet

Karrier

A környezet és a vállalati értékek együttes védelme.

Tudjon meg többet

Aktuális sajtóközlemények

Újságcikk

Új termék: A DENIOS két új, acélból készült változattal bővíti a veszélyesanyag-depók kínálatát

A veszélyesanyag-depók hatékony védelmet kínálnak kompakt térben a veszélyes anyagok jogszabályi előírásainak megfelelő tárolására. A robusztus új SteelSafe veszélyesanyag-depókat a házon belüli innovációs részlegen fejlesztették ki, és a legmodernebb termelési létesítményekben gyártják őket képzett és minősített szakképzett munkavállalók.

Továbbolvasás
Újságcikk

ÚJDONSÁG a DENIOS-nál: Veszélyesanyag-tárolók visszavétele és újrahasznosítása

A DENIOS, az üzemi környezetvédelmi és munkabiztonsági világpiac vezető vállalata immár az első olyan veszélyesanyag-tárolók gyártója és szállítója, amely lehetővé teszi a régi rendszerek visszavételét és újrahasznosítását.

Továbbolvasás
Újságcikk

A DENIOS ismét elnyerte a fenntarthatósági pecsétet: EcoVadis 2022

Az EcoVadis minden évben kérdőívek és dokumentumok alapján ellenőrzi és értékeli a cégeket. A DENIOS-t mint gyártót a környezetvédelem, a munkaügyi és emberi jogok, az etika és a fenntartható beszerzés területén vizsgálták. Az eredmény: Kiváló! Az elmúlt néhány évben a DENIOS-nak többször sikerült megszereznie ezt a fontos pecsétet – 2022-ben egymás után kilencedszer.

Továbbolvasás
Újságcikk

A BioNTech Manufacturing Marburg GmbH köszönetet mond

Az EMA jóváhagyásával a BioNTech hivatalosan is megkapta az engedélyt a COVID-19 vakcina gyártására az új marburgi üzemben. A boldog esemény bejelentésekor a BioNTech megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon partnereinek, szolgáltatóinak és beszállítóinak. A DENIOS is közéjük tartozik.

Továbbolvasás
Tudjon meg többet
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00