DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

DENIOS termékek megtapasztalása élőben

Szeretnénk meggyőzni termékeinkkel! Bad Oeynhausen-i székhelyünkön szívélyesen meghívjuk Önt, mint ügyfelet, hogy személyesen és közelről is megismerje innovatív megoldásainkat.

Bemutatótermünkben a DENIOS termékek széles választékát találja - arra várva, hogy Ön is kipróbálja őket.

A veszélyesanyag parcour/túra bemutatja megoldásaink számos felhasználási lehetőségét - és azt is elmagyarázzuk, hogy mit kell szem előtt tartania a veszélyes anyagok tárolásakor.

A DENIOS bemutatóterem

Fedezze fel bemutatótermünkben a DENIOS termékek teljes választékát - a kármentő tálcáktól a biztonsági tartályokig, a veszélyesanyag-tároló szekrényektől a gyöngyölegekig. Házon belüli termékkiállításunkon - ahol tesztelheti és kipróbálhatja legfontosabb termékeinket - különféle megoldásokat állítottunk össze az Ön számára.

Termékeink megtapasztalása

Hogyan működik a hordóemelő? Mennyi hely van egy veszélyesanyag-tároló szekrényben? Bemutatótermünkben választ kaphat a kezeléssel és tárolással kapcsolatos kérdéseire.

Az innovatív megoldások teljes skálája

Kiállítási területünkön bepillantást nyerhet DENIOS termékeink nagy világába: Érintse meg és próbálja ki! Kifejezetten ajánljuk!

A DENIOS veszélyesanyag parkour

Veszélyesanyag parkourunk/túránk megmutatja, mi a fontos a veszélyes anyagok tárolásakor: Mit kell figyelembe venni ahhoz, hogy mindent a jogszabályoknak megfelelően tároljunk? Mit szabad és mit nem? Ezenkívül körültekintően figyeljen túránkon, mert: Szándékosan építettünk be hibákat egyes termékeinkbe. Kinek sikerül mindet megtalálnia?

Csatlakozzon hozzánk egy izgalmas túrára veszélyesanyag parkourunkon!

Fedezzük fel együtt

Veszélyesanyag parkourunk/túránk rengeteg helyet kínál az érdeklődőknek és kíváncsiskodóknak! Minden fontos dolgot elmagyarázunk a veszélyes anyagok tárolásával kapcsolatban.

Mélyreható betekintés

Nézzen meg mindent nagyon alaposan, amikor végigmegy a veszélyesanyag parkourunkon/túránkon. Szándékos hibáinkat sokszor csak második pillantásra lehet felfedezni!

Ismeri már digitális bemutatótermünket?

A DENIOS 3D-ben - tapasztalja meg termékvilágunkat olyan valósághűen, mint még soha! Új digitális bemutatótermünkben virtuálisan navigálhat termékkiállításunkban, és számos terméket megtapasztalhat közelről, megtévesztően valóságos 360 fokos optikában.

Sokrétű szolgáltatásaink az Ön egyéni igényeihez

Fejlesztőként és gyártóként az emberek biztonságára és a környezet védelmére összpontosítunk. Legyen szó trendteremtő termékekről, egyéni tanácsadásról, ügyfélközpontú szolgáltatásról vagy szakértői továbbképzésekről - mi a DENIOS-nál mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleinkkel együtt még biztonságosabbá tegyük a mindennapi munkavégzést és fenntartható módon óvjuk a természetet.

Szerviz és karbantartás

Veszélyesanyag-tárolók karbantartása
Ellenőrzés előkészítése

E-beszerzés

E-beszerzés
Kiemelt ügyfélmenedzserek

Helyszíni tanácsadás

Helyszíni tanácsadás
Telefonszám
Kapcsolatfelvételi űrlap

Letölthető anyagok

Katalógusok
Folyóiratok
Ellenőrző listák
Poszterek

Időpont egyeztetés most

... és fedezze fel a DENIOS bemutatótermet és a veszélyesanyag parkourt egyik szakértőnkkel együtt. Inkább digitálisan szeretné megismerni termékeinket? A digitális bemutatóteremben vezetett túrákat is kínálunk!

Ingyenes időpontegyeztetés 06 96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00