DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Karbantartás a DENIOS-tól

Igényeitől függően választhat egyedi ellenőrzés vagy karbantartási szerződés között. A támogatást képzett és minősített szerviztechnikusaink biztosítják. A kisebb hibákat közvetlenül a helyszínen javítják (a nagyobb javításokat külön ajánljuk fel és végezzük el). Ön megkapja tőlünk a szervizjelentést, a vizsgálati jegyzőkönyvet és a felülvizsgálati matricát. Az utazási költségeket és a kis anyagokat mindig tartalmazza a karbantartási ár.

Előnyök

Karbantartás és eredeti pótalkatrészek

Közvetlenül a gyártótól

Biztosított értékmegőrzés

Az állásidő minimalizálása rendszeres karbantartás révén

Azonnali kisebb javítások

Technikusaink mindig felkészültek kisebb javításokhoz

Garancia meghosszabbítása

akár 5 év

Tanácsadás a szakértőtől

Kérdése van a szervizeléssel és karbantartással kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a tesztelést igénylő termékeivel kapcsolatban? Forduljon hozzánk, a DENIOS szakértői csapata kompetens partnerként áll Ön mellett.

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Veszélyes anyag tárolás

A DENIOS veszélyesanyag-tároló konténerek nem csak a veszélyes anyagok kezelése során biztosítják az alkalmazottak biztonságát, hanem a környezetet is védik. Ennek folyamatos biztosítása érdekében a rendszeres karbantartás alapvető követelmény - és egyben törvényi előírás is. A DENIOS-nál minden szükséges szerviz- és karbantartási szolgáltatást egy kézből kap - a gyártó szakértelmével és tapasztalatával. A kármentő tálcától a műszaki szellőztetésig és a tető vízelvezetéséig. Biztosítjuk, hogy Ön megfeleljen minden jogi követelménynek, és hogy a veszélyesanyag-tároló konténerének elemei mindig megfeleljenek a legmagasabb biztonsági előírásoknak.

Veszélyes anyagok kezelése

Kiváló minőségű biztonsági megoldások gyártójaként pontosan tudjuk, hogyan működnek az egyes termékek, milyen követelményeknek vannak kitéve a mindennapi használat során, és hogyan kell karbantartani őket. A DENIOS szervizcsapata a dolgozók védelmének és az intralogisztikának részletes ellenőrzésével biztosítja, hogy az Ön vállalatánál mindig garantált legyen a szükséges magas szintű biztonság és védelem.

További eszközök

Az Ön telephelyén végzett szerviz- és karbantartási tevékenységünk során nem kizárólag a veszélyes anyagok biztonságára vagy a saját kínálatunkban szereplő termékekre összpontosítunk. Pontos képet kapunk az összes karbantartásra szoruló berendezéséről, és egy nem kötelező érvényű ajánlatot teszünk Önnek. Ez jelentősen csökkenti az Ön szervezési erőfeszítéseit.

Tanácsadás a szakértőtől

Kérdése van a szervizeléssel és karbantartással kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a tesztelést igénylő termékeivel kapcsolatban? Forduljon hozzánk, a DENIOS szakértői csapata kompetens partnerként áll Ön mellett.

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Szolgáltatások

Karbantartási csomagok

A szolgáltatáshoz hasonlóan a karbantartási átalánydíj a DENIOS-nál is az Ön egyedi helyzetéhez igazodik. Ez többek között a projekt terjedelmén, a helyszínek megközelíthetőségén és az egyes feladatok összetettségén alapul. Amit mindenképpen használhat, azok a vevőbarát DENIOS árengedményezési modelljeink: fokozatos árengedmény és csomagkedvezmény.

Vizsgálati eljárás

DENIOS szervizcsapatunk a jogszabályoknak megfelelő ellenőrzési eljárást holisztikus folyamatként végzi, és minden előírt kritériumot lelkiismeretesen és szakszerűen ellenőriz. Ez magában foglalja az állapotellenőrzést, a teljesítményvizsgálatot, a jogszabályi megfelelőség ellenőrzését, valamint a vizsgálati jegyzőkönyv és a felülvizsgálati matrica kiállítását.

Minősítések

A veszélyes anyagok tárolása nagyon érzékeny terület, ezért számos jogi követelménynek kell megfelelnie. Szervizcsapatunk rendelkezik a veszélyesanyag-tároló konténerek szervizeléséhez és karbantartásához szükséges valamennyi képesítéssel és minősítéssel. Szakembereink igénybevétele biztosítja, hogy Ön minden szolgáltatás esetében élvezhesse az átfogó gyártói szakértelmet.

Tanácsadás a szakértőtől

Kérdése van a szervizeléssel és karbantartással kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a tesztelést igénylő termékeivel kapcsolatban? Forduljon hozzánk, a DENIOS szakértői csapata kompetens partnerként áll Ön mellett.

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Ellenőrzési kötelezettségek

A munkáltatók és a munkavállalók közös felelősségéből különböző kötelezettségek következnek a munkahelyi biztonság és egészségvédelem javításának biztosítására. Ez a 89/391/EGK európai munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi keretirányelvből következik, amelyet a német jogban a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi törvény (ArbSchG) alkalmaz. Ez magában foglalja a különböző rendeletekben és műszaki szabályokban meghatározott ellenőrzési kötelezettségeket is. Így a vizsgálati kötelezettségek be nem tartása automatikusan eltérést eredményez az auditálásban vagy a berendezések vizsgálatában, ami viszont hatalmas problémákhoz vezethet a vagyonbiztosítónál.

Hírek és újdonságok

Célunk ügyfeleink támogatása, hogy minden karbantartási feladatában megbízhatóan Ön mellett álljunk. Ezért folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét, és a legkorszerűbb vizsgálati eljárásokkal biztosítjuk beruházásait.

ÚJ: Kármentő tálcák hegesztési varratának vizsgálata

A kármentő tálcák alapvető biztonsági berendezések a veszélyes anyagok biztonságos és jogszabályoknak megfelelő tárolásához. Az észrevétlen sérülések vagy hibák súlyos következményekkel járhatnak. A rendszeres karbantartás ezért még fontosabb a megfelelő működés és az előírt gyűjtési mennyiség mindenkori biztosítása érdekében. A jogalkotók és a könyvvizsgálók a berendezések rendszeres ellenőrzését és a megfelelő dokumentációt is megkövetelik a vállalattól. A kármentő tálca pusztán szemrevételezéses vizsgálata azonban gyakran nem elegendő a tálcák finom hajszálrepedéseinek vagy deformációinak felismeréséhez a hegesztési varratoknál. Ez rendszeresen bizonytalanságot okoz az előírt dokumentációval kapcsolatban is. Annak érdekében, hogy Ön biztosra mehessen, jelenleg mi vagyunk az egyetlen olyan szolgáltató, amely átvállalja Ön helyett a kármentő tálcák műszaki ellenőrzését. Egyedülálló hegesztési varratvizsgálati eljárást alkalmazunk, amely minden tálcatípus esetében a legmagasabb minőségi szabványokat biztosítja. A hegesztési varratokra különböző formájú és méretű vákuumharangokat alkalmaznak. Ha egyenletes vákuumot lehet létrehozni, ez megbízható bizonyítéka a teljesen ép hegesztési varratnak. Átvételi jegyzőkönyvünk ezt követően bizonyítékként szolgál az Ön karbantartási dokumentációjához. Egyébként: Nem csak a DENIOS kármentő tálcák vizsgálatát vállaljuk - szívesen teszünk Önnek ajánlatot harmadik féltől származó típusokra is.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00