DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Hőkamrák

A DENIOS hőkamrák >35°C és 150°C közötti hőmérsékleten használhatók, és alapfelszereltségként 100 mm vastag EI 120 szigeteléssel, valamint az AwSV (vízszennyező anyagok kezelésére szolgáló létesítményekre vonatkozó német szabályozás) szerinti kármentő tálcával rendelkeznek. Különböző fűtési típusok közül lehet választani: Elektromos áram, forró vízgőz, forró víz vagy egyedi hőcserélők. Alkalmazás-specifikus megoldások állnak rendelkezésre olyan speciális követelményekhez, mint a robbanásvédelem, tűzvédelem, magas higiéniai követelmények vagy egyedi méretek.

Termékmegoldások

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Gyors és hatékony fűtési módok

Irányított, turbulens levegőáramlás

Amikor a hőkamra fűtési üzemmódban van, légmentes helyiséget képez. A felső részen a levegőt egy radiális ventilátor szívja be, és egy utána következő hőcserélőn keresztül melegíti fel. A felmelegített levegő légcsatornákon keresztül a tálca területén a termékek alá kerül vissza. A turbulens légáramlás biztosítja, hogy a hőcsere során a határréteg gyorsan áttörik, és a hő gyorsabban eléri a tartályokat.

Hatékony, 100 mm vastag szigetelés

A magas energiaszint mindig utat keres az alacsonyabb felé, így az energiaveszteség elkerülhetetlen. A hőveszteségek lehető legkisebbre csökkentése érdekében a hőkamra szigetelése 100 m vastag. A tartószerkezet is teljesen szigetelt, így elkerülhető a hőhíd kialakulása. A fűtőtekercsek és a légcsatornák a kamra belsejében helyezkednek el, ami a hőt a rendszerben tartja. A DENIOS hőkamrák így érik el a magas energiahatékonyságot.

Vezérléstechnika és programozhatóság

Milyen követelményeket támaszt a kívánt fűtési folyamat a hőkamra vezérlésével szemben?

Attól függően, hogy mit igényel a fűtési folyamat, hogy

  • egy állandó hőmérsékletet az egész,

  • a különböző anyagokhoz különböző hőmérsékleteket kell-e alkalmazni,

  • egy hőmérsékleti görbét vagy egy

  • egy időzített be-/kikapcsolót,

ez a hőkamra vezérlésére vonatkozó különböző előírásokat eredményez.

A mechanikus vezérlőktől a rugalmas PLC-kig sokféle vezérlési koncepció valósítható meg.

Hogyan garantálható a folyamat megbízhatósága?

A hőkamra szabványos vezérlése megbízhatóan szabályozza a hőkamra hőmérsékletét. Túlmelegedés esetén a vezérlés gondoskodik az energiaellátás kikapcsolásáról. Ha a hőmérséklet-érzékelő meghibásodik, egy biztonsági hőmérséklet-határoló (BHT) veszi át a kikapcsolást. Ez mindenkor magas szintű folyamatbiztonságot biztosít.

Ezenkívül a következő ellenőrzési mechanizmusok állíthatók be, például a kézi működtetési hibák felismerésére és kijavítására:

Prémium vezérlés hibaelőzményekkel és hőmérsékleti görbékkel

Hibás sávok esetén a naplók segítségével ellenőrizhető, hogy a folyamat során történtek-e hibák.

A kiválasztott érzékelő(k) csatlakoztatása az ügyfél DCS-éhez

A zökkenőmentes (távoli) felügyelet érdekében.

Magas ellenőrzési követelmények esetén a maghőmérséklet közvetlenül az egyes tartályokban is mérhető. (Lásd a www.denios.hu/bp esettanulmányt).

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Fontos kiegészítések veszélyesanyag-tárolókhoz

Felszereltségek

Használja a DENIOS sokoldalú termékeit a hőkamrája egyedi felszereléséhez. Használja ki a kulcsrakész szállítást, beleértve a választott felszerelést is. Kérésre átvállaljuk a tűzjelző készülék és az állapotfelügyelet létesítését. Fedezzen fel számos újítást a modern hőkezelés területén berendezéseink között. Szívesen adunk tanácsot a helyszínen is annak érdekében, hogy az Ön igényein alapuló megoldást konfigurálhassuk.

Szolgáltatások

Mi az Ön "teljeskörű" partnereként, komolyan vesszük ezt a feladatot: Tegye a kezünkbe a felelősséget, és mi gondoskodunk a többiről. Örömmel emlékeztetjük Önt például a közelgő karbantartásra, amit megbízhatóan lebonyolítunk. Így teljes mértékben az üzletére koncentrálhat. Mit tehetünk még Önért? Beszéljük meg! Munkatársaink mindent elkövetnek, hogy segítő kezet nyújtsanak. A DENIOS-szal egy megbízható és hozzáértő szervizpartnerre támaszkodik.

Az Ön véleménye számít: Hőkamra kérdőív

Az Ön vállalatánál rendszeresen melegítik vagy olvasztják az üzemeltetési és gyártási anyagokat? Tervezi ezért egy termikus készletkészítésre szolgáló hőkamra beszerzését, vagy már van ilyen termék a használatában?

Akkor örömmel fogadnánk egy rövid visszajelzést Öntől - termékeink és szolgáltatásaink javítása érdekében. Válaszoljon most 5 kérdésünkre a hőkamrák témakörében.

Letölthető anyagok

Tölt…

DENIOS Magazin bejegyzések

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00