DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

FALCON

Szállítás, lefejtés, tárolás, áttöltés, finomadagolás és tisztítás - ez a mindennapi élet a gyártó cégeknél, amikor folyadékokkal dolgoznak. Gyúlékony és agresszív közegekkel való munkafolyamatok esetén minden lépésnek biztonságosnak kell lennie. Ez egy kihívás, amely nagy figyelmet igényel az alkalmazottaktól. Annak érdekében, hogy minden pillanatban támogassák őket, olyan termékeket kell kifejleszteni, amelyek megbízható védelmet és a legmagasabb szintű biztonságot nyújtanak a veszélyes anyagok kezelésekor.

Ki tudná ezt a munkát jobban elvégezni, mint a FALCON, a DENIOS AG márkája, a veszélyes anyagok tárolásának és kezelésének globális piacvezetője.

A FALCON termékcsalád ezt a kompetenciát fejezi ki. Minden alkalmazási területhez és munkalépéshez személyre szabott megoldást kínál a folyékony veszélyes anyagok biztonságos tárolására, szállítására és pontos elosztására.

FALCON-nal adagolni és megtisztítani

Pontosság ellenőrzés alatt.

A mindennapi üzemeltetés során gyúlékony és agresszív közegeket használnak a tisztításhoz és a zsírtalanításhoz. A cél ezen veszélyes és költségigényes anyagok biztonságos és gazdaságos felhasználása kell, hogy legyen.

A FALCON nedvesítő tartályai pontosan ezt a célt szolgálják: Ha egy szivacsot nyomnak a rugóval ellátott nemesacél itatólemezre, a folyadékot a szivattyúmechanizmuson keresztül felfelé pumpálja. Ha a szivacsot megnedvesítik és eltávolítják az itatólemezről, a lemez felfelé mozog. Ugyanekkor a maradék folyadék visszafut a tartályba. A gazdasági szempont mellett ez az alkalmazottak védelmét is szolgálja, mivel kevésbé veszélyes gőzök szabadulnak fel.

FALCON gazdaságos nedvesítő kannák

A gazdaságos nedvesítő kannák lehetővé teszi a törlőrongyok vagy szivacsok szükség szerinti nedvesítését anélkül, hogy a tartályt meg kellene döntni. A folyadék felhasználás különösen gazdaságos, mivel a felesleges folyadék visszafolyik az itató lemezről a tartályba.

A nedvesítő kannákhoz

FALCON nedvesítő kannák polietilénből (PE)

Amikor kis alkatrészeket agresszív folyadékokkal, például savakkal és lúgokkal tisztít, a biztonság és a hatékonyság kulcsfontosságú. A FALCON gazdaságos nedvesítő kannák kemény, vegyszerálló HDPE -ből készültek. A rugós terhelésű rozsdamentes acélból készült itatólemez nagyon takarékosan biztosítja a kémiai anyagot a szivattyúzási mechanizmuson keresztül, és a maradék folyadék visszafolyik.

A nedvesítő kannákhoz PE-ből

FALCON szórófejes kannák

Gazdaságos és adagolt permetezés a mindennapi üzemeltetés során: A FALCON szórófejes kannák ideális eszközök sokféle felület tisztításához, és sokféle tisztítószerrel szemben nagy ellenállást nyújtanak.

A szórófejes kannákhoz

FALCON kisalkatrész tisztítók

A FALCON kisalkatrész tisztítók ideálisak a zsírtalanításhoz vagy a kis alkatrészek tisztításához, és olyan fedéllel vannak ellátva, amely tűz esetén automatikusan bezáródik.

A kisalkatrész tisztítókhoz

FALCON alkatrésztisztító merítő tartállyal

Nagyobb alkatrészek tisztítása vagy zsírtalanítása kényelmesen, munkamagasságban: a FALCON alkatrésztisztítók az igényektől függően 45 és 105 liter közötti méretű, könnyen tisztítható, vegyszerálló rozsdamentes acélból készült merülő tartályokkal kaphatók.

Az alkatrésztisztítókhoz merítő tartállyal

Finomadagolás és áttöltés a FALCON-nal

Kéz a kézben.

A mindennapi kézmozdulatokra teljes figyelmet fordítunk. A nemesacélból készült FALCON biztonsági kannával való munkavégzés során azonnal észreveszi, hogy milyen jól beleilleszkedik a kézbe, és mennyire könnyű használni.

Az innovációs részleg mérnökeinek a találmányának köszönhetően a FALCON biztonsági kannák kiváló eszközzé váltak. A lecsavarozható, szellőzéssel ellátott nemesacél finomadagoló csap nagy pontosságú finomadagolást és áttöltést tesz lehetővé - még kis nyílásokba is.

FALCON biztonsági kiskannák finomadagoló csappal

Ne hagyja, hogy valami (le)égjen! A beépített lángzáróval ellátott biztonsági kiskannák finomadagoló csappal hatékony védelmet nyújtanak a láng behatolása ellen, és lehetővé teszik a gyúlékony és agresszív folyadékok pontos adagolását.

A biztonsági kiskannákhoz finomadagoló csappal

FALCON biztonsági kiskannák polietilénből (PE) finomadagoló csappal

Maró hatású folyadékokkal, például savakkal vagy lúgokkal dolgozik? Használja a FALCON biztonsági kannák, amely ellenálló és vegyszerálló HDPE-ből készült, vegyszerálló PTFE tömítéssel. A finomadagoló csap lehetővé teszi a biztonságos lefejtést és a nagy pontosságú adagolást.

A PE biztonsági kiskannákhoz finomadagoló csappal

FALCON biztonsági kiskannák csavaros kupakkal

Szüksége van egy biztonságos megoldásra a gyúlékony és agresszív folyadékok tárolására és beltéri szállítására? Akkor a FALCON biztonsági kiskannái csavaros kupakkal a megfelelőek az Ön számára!

A biztonsági kiskannákhoz csavaros kupakkal

FALCON biztonsági kannák polietilénből (PE) csavaros kupakkal

Ha például savakat és lúgokat kell szállítania és tárolnia a vállalatnál, akkor a FALCON biztonsági kanna vegyszerálló HDPE-ből, a csavaros kupakkal nemesacélból és vegyszerálló PTFE tömítésből a biztonságos megoldás.

A PE biztonsági kiskannákhoz csavaros kupakkal

FALCON betöltő kanna LubriFlex

A LubriFlex betöltő kannák környezetbarát PE-ből készülnek. A robusztus, vegyszerálló és UV-stabilizált tartályok különösen alkalmasak kenőanyagokkal való alkalmazásokhoz.

A LubriFlex betöltő kannákhoz

Tárolás és lefejtés a FALCON-nal

Mozgás ellenőrzés alatt.

Egy biztonsági kanna az éghető és agresszív folyadékok számára sokat tehet a mindennapi működés során. Folyamatosan használatban van a lefejtő állomás és a raktár között, megtöltik, szállítják és tárolják.

Ezért a rendkívül robusztus FALCON biztonsági kanna rozsdamentes acélból készül. Akárcsak a finomadagoló csap, ennek köszönhetően a helytakarékos FALCON biztonsági kanna is lefejtő állomássá válik, és rendkívül precíz lefejtést és adagolást tesz lehetővé kisebb tartályokba - közvetlenül a tárolási helyzetből.

FALCON biztonsági kannák leeresztő csappal

Ezek a biztonsági kannák praktikus leeresztő csappal vannak felszerelve, amely lehetővé teszi az egyenletes és pontos feltöltést - ideális a közvetlen feltöltéshez a tárolási helyről, például a polcról.

A biztonsági kannákhoz leeresztő csappal

FALCON biztonsági kannák szállítási engedéllyel

A FALCON biztonsági kannák helytakarékosak a tárolásban, és UN-engedéllyel rendelkeznek az I., II. És III. csomagolási osztályba tartozó folyékony anyagok szállítására (UN 3A1/X/250/...).

A biztonsági kannákhoz szállítási engedéllyel

Biztonsági tartályok leeresztő csappal

A finomadagoló csappal ellátott biztonsági tartályok alapfelszereltségként lángzárral rendelkeznek, amely megakadályozza, hogy a tartály tartalma meggyulladjon. A tartályok gyúlékony és agresszív folyadékokhoz használhatók.

A biztonsági kannákhoz szállítási engedéllyel

FALCON lapos biztonsági tartályok szállítási engedéllyel

Kompakt méretű és UN-jóváhagyással (UN 3A1/X/250/..) a szállításhoz: A FALCON lapos biztonsági tartályokkal a gyúlékony és agresszív folyadékokat biztonságosan lehet tárolni és szállítani.

A lapos biztonsági tartályokhoz szállítási engedéllyel

FALCON tölcsérek

Függetlenül attól, hogy savak, lúgok, fáradtolaj vagy folyékony élelmiszerek - a FALCON jól átgondolt tölcsérskálája megkönnyíti és praktikussá teszi a különféle folyadékok biztonságos áttöltését. Például hordókba vagy IBC-kbe.

A tölcsérekhez

FALCON brosúra (németül)

Fedezze fel a megfelelő megoldásokat a FALCON termékcsaládból minden alkalmazási területre és munkalépésre az új prospektusunkban:

  • Adagolás és tisztítás

  • Finomadagolás és áttöltés

  • Tárolás és lefejtés

FALCON videók

FALCON gazdaságos nedvesítő tartály

Győződjön meg a videóban található FALCON gazdaságos nedvesítő tartály kifinomult technológiájáról! Az itatólemez leeresztésekor a folyadék a szivattyúmechanizmuson keresztül felfelé szállítódik. Amint a tisztítókendőt megnedvesítik és eltávolítják az itatólemezről, a lemez felfelé mozog. A maradék folyadék visszafolyik a tartályba.

FALCON biztonsági kannák szállítási engedéllyel

A robosztus FALCON biztonsági kanna UN-szállítási engedéllyel folyamatosan mozgásban van a mindennapi műveletek során. Szállítás, tárolás és áttöltés során helytakarékosságra terveztük, és rendkívül robusztusnak építettük. A kényelmes hordozó fogantyúknak köszönhetően pedig mindig biztonságosan kézben tarthatja. Nézze meg maga, mire képes.

FALCON kisalkatrész tisztítók

Robusztus, strapabíró, helytakarékos, felhasználóbarát, biztonságos és szép formájú és színű is - a FALCON 8 és 10 literes kisalkatrész-tisztító számos nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik. Ezek közül a legfontosabbak láthatók ebben a videóban.

FALCON biztonsági kiskannák finomadagoló csappal

Amikor finomadagoló csappal ellátott FALCON biztonsági kannával dolgozik, azonnal észreveszi, hogy milyen jó tartani a kézben, és milyen könnyű használni. A finomadagoló csap vezérlőkarja pontosan reagál, és lehetővé teszi a nagy pontosságú áttöltést és finom adagolást. Ideális a drága veszélyes anyagok kezelésére, mivel a veszélyes anyagok értékes anyagok.

FALCON biztonsági kannák leeresztő csappal

Rendkívül robusztus és helytakarékos kialakítású, ideális a veszélyes anyagok biztonságos szállításához és tárolásához a mindennapi műveletek során. A stabil és kényelmes fogantyúknak köszönhetően a finomadagoló csappal ellátott FALCON biztonsági tartály minden mozdulatnál biztonságosan fekszik a kezében. Kiemelés: a finomadagoló csap lehetővé teszi a pontos áttöltést és adagolást kisebb tartályokba - közvetlenül a tárolási helyzetből.

A pontos adagolás kifizetődő

Annak, hogy a FALCON biztonsági kannát finomadagoló csappal szerelték fel, oka van. A cél a pontosan megfelelő mennyiségű veszélyes anyag biztonságos áttöltése. Tehát a pontos és figyelmes kezelésnek számos előnye van: a gyúlékony és agresszív anyagok veszélyes anyagok - és értékes anyagok.

Veszélyek csökkentése

Azok, akik gazdaságosan és pontosan adagolnak, csak annyi veszélyes anyagot használnak, amennyi feltétlenül szükséges. Ez minimalizálja a munkavállalókat és a környezetet érintő kockázatokat.

Helytelen adagolás elkerülése

A túladagolás vagy aluladagolás a rendszer vagy a termék minőségének romlásához vezethet. Ezek a pontos adagolással elkerülhetők.

Többletköltségek csökkentése

Többletfogyasztás. Többletköltség. A pontos adagolásnak gazdasági előnyei is vannak. Sok alapanyag meglehetősen drága, ezért minden megmentett csepp megtérül.

Szivárgás kockázatának csökkentése

A pontos adagolás nemcsak gazdaságos, hanem precíz és tiszta munkát is jelent. Akár kis nyílásokba, akár nehezen hozzáférhető helyeken való betöltésről van szó: azok, aki FALCON termékekkel dolgozik, kevésbé valószínű, hogy hibázik.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00