DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Biztonsági kannák

Nemesacélból, acélból és műanyagból készült biztonsági kannák gyúlékony folyadékok szállítására. A kannák alkalmasak folyékony, gyúlékony és agresszív anyagok tárolására, szállítására, lefejtésére, finom adagolására és összegyűjtésére.

Falcon biztonsági kannák nemesacélból

FALCON biztonsági kannák nemesacélból gyúlékony és agresszív anyagokhoz, UN engedéllyel I., II. és III. csomagolási csoportba tartozo folyékony anyagok szállítására.

Falcon biztonsági kannák acélból

FALCON biztonsági kannák acélból gyúlékony és agresszív anyagokhoz, UN engedéllyel I., II. és III. csomagolási csoportba tartozó folyékony anyagok szállítására.

Biztonsági kannák műanyagból

UN engedéllyel rendelkező műanyag biztonsági kannák II. és III. csomagolási csoportba tartozó folyadékok szállítására.

Biztonsági kannák műanyagbólnemzetközileg jóváhagyott gyúlékony folyadékok (AI/AII/AIII) aktív tárolására és szállítására a GGVS/GGVE/GGVSee (németországi rendelet veszélyes áruk szárazföldiés, vasúti és vizi szállításáról) TRbF (németországi műszaki szabályok a nyomástartó edényekről) 3. osztálya szerint

Biztonsági kannák üzemanyaghoz

Biztonsági üzemanyagkannák UN jóváhagyással, üzemanyagálló tömítésekkel és belső festéssel.

Biztonsági kannákhoz kapcsolódó témák

Útmutató

Felitató anyag útmutató. Az optimális felitató anyagért

Legyen szó cseppveszteségről a gépeken a napi munka során, vagy sürgősségi ellátásról szivárgás esetén – a felitató anyagok segítenek elkerülni a kiszámíthatatlan kockázatokat és a kapcsolódó költségeket. A DENSORB® felitató anyagok sokféle alkalmazáshoz és számos praktikus kivitelben kaphatók.

Továbbolvasás
Termékvilág

Lítium-akkumulátorok: Zárja be a rizikót!

A lítium akkumulátorok kezelése veszélyt jelenthet. Függetlenül attól, hogy egyenként, kisebb teljesítményű vagy nagy mennyiségű nagy teljesítményű akkumulátorokat szeretne biztonságosan tárolni, tölteni és szállítani, vagy stressztesztekhez egy helyiségre van szüksége: a DENIOS mindenre a megfelelő megoldást kínálja.

Továbbolvasás
GYIK

IBC tartály- 16 kérdés IBC szakértőknek

Az IBC tartály ma az egyik leggyakrabban használt csomagolóeszköz az iparban és a kereskedelemben. IBC szakértőink most válaszolnak a 16 leggyakrabban feltett kérdésre a népszerű ömlesztett csomagolással kapcsolatban a nagy DENIOS IBC útmutatóban.

Továbbolvasás
Folyóirat

Veszélyes anyagok okozta környezeti károk - jogkövetkezmények, felelősség és megelőzés

Tudja meg: Milyen következményei vannak a környezeti jogsértéseknek. Ki, mikor és hogyan felelős a környezeti károkért. Miért vonatkoznak különösen szigorú követelmények a veszélyes anyagokkal dolgozó cégekre? És hogyan védekezhet a leghatékonyabban.

Továbbolvasás
Cikk

Mobil felitató anyag vészhelyzeti készletek: a veszélyesanyag-szivárgások gyors elhárítása mindenhol

Míg a raktárban nagy tárolókapacitású, helyhez kötött megoldásokra van szükség, a DENSORB® mobil vészhelyzeti készletei nagyobb rugalmasságot és gyorsaságot kínálnak, például a különálló munkaterületek, gépek és létesítmények ellátásakor vagy a szolgálati járművek felszerelésekor.

Továbbolvasás
Útmutató

Lítium akkumulátorok töltése: Ismeri a gondoskodási kötelezettségét?

Tudja meg, milyen gondossági kötelezettségeket kell feltétlenül betartania a lítium akkumulátorok töltése során, hogy növelje cége biztonságát és elkerülje a szükségtelen bonyodalmakat biztosítási káresemény esetén.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 6 termék lett letöltve 37 termékből
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00