DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Biztonsági kannák

Nemesacélból, acélból és műanyagból készült biztonsági kannák gyúlékony folyadékok szállítására. A kannák alkalmasak folyékony, gyúlékony és agresszív anyagok tárolására, szállítására, lefejtésére, finom adagolására és összegyűjtésére.

Falcon biztonsági kannák nemesacélból

FALCON biztonsági kannák nemesacélból gyúlékony és agresszív anyagokhoz, UN engedéllyel I., II. és III. csomagolási csoportba tartozo folyékony anyagok szállítására.

Falcon biztonsági kannák acélból

FALCON biztonsági kannák acélból gyúlékony és agresszív anyagokhoz, UN engedéllyel I., II. és III. csomagolási csoportba tartozó folyékony anyagok szállítására.

Biztonsági kannák műanyagból

UN engedéllyel rendelkező műanyag biztonsági kannák II. és III. csomagolási csoportba tartozó folyadékok szállítására.

Biztonsági kanna műanyagból, 20 l
23 700,00 Ft Áfa nélkül

Biztonsági kannák műanyagbólnemzetközileg jóváhagyott gyúlékony folyadékok (AI/AII/AIII) aktív tárolására és szállítására a GGVS/GGVE/GGVSee (németországi rendelet veszélyes áruk szárazföldiés, vasúti és vizi szállításáról) TRbF (németországi műszaki szabályok a nyomástartó edényekről) 3. osztálya szerint

Biztonsági kannák üzemanyaghoz

Biztonsági üzemanyagkannák UN jóváhagyással, üzemanyagálló tömítésekkel és belső festéssel.

Biztonsági kannákhoz kapcsolódó témák

GYIK

IBC tartály- 16 kérdés IBC szakértőknek

Az IBC tartály ma az egyik leggyakrabban használt csomagolóeszköz az iparban és a kereskedelemben. IBC szakértőink most válaszolnak a 16 leggyakrabban feltett kérdésre a népszerű ömlesztett csomagolással kapcsolatban a nagy DENIOS IBC útmutatóban.

Továbbolvasás
Folyóirat

Veszélyes anyagok okozta környezeti károk - jogkövetkezmények, felelősség és megelőzés

Tudja meg: Milyen következményei vannak a környezeti jogsértéseknek. Ki, mikor és hogyan felelős a környezeti károkért. Miért vonatkoznak különösen szigorú követelmények a veszélyes anyagokkal dolgozó cégekre? És hogyan védekezhet a leghatékonyabban.

Továbbolvasás
Cikk

Mobil felitató anyag vészhelyzeti készletek: a veszélyesanyag-szivárgások gyors elhárítása mindenhol

Míg a raktárban nagy tárolókapacitású, helyhez kötött megoldásokra van szükség, a DENSORB® mobil vészhelyzeti készletei nagyobb rugalmasságot és gyorsaságot kínálnak, például a különálló munkaterületek, gépek és létesítmények ellátásakor vagy a szolgálati járművek felszerelésekor.

Továbbolvasás
Útmutató

Lítium akkumulátorok töltése: Ismeri a gondoskodási kötelezettségét?

Tudja meg, milyen gondossági kötelezettségeket kell feltétlenül betartania a lítium akkumulátorok töltése során, hogy növelje cége biztonságát és elkerülje a szükségtelen bonyodalmakat biztosítási káresemény esetén.

Továbbolvasás
Útmutató

Lítium-ion akkumulátor - működése, veszélyei, tárolása és szállítása

A lítium-ion akkumulátorok mindenütt jelen vannak - áramot szolgáltatnak okostelefonokhoz, számítógépekhez, akkus csavarhúzókhoz, robotfűnyírókhoz, e-kerékpárokhoz és autókhoz. A lítium-akkumulátorok néha hatalmas energiákat tárolnak kis helyen. Ebben a bejegyzésben mindent megtalál, amit a lítium-ion akkumulátorokról tudni kell.

Továbbolvasás
GYIK

Veszélyes anyagokkal kapcsolatos tevékenységek kockázatértékelése

Aki veszélyes anyagokat kezel, használ vagy „csak” tárol, az nem kerülheti el: a kockázatértékelést. 25 éve a munkahelyi egészségvédelem és biztonság központi eleme. A GYIK-ben összegyűjtöttük a „veszélyes anyagok kockázatértékelése” témakörben leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszokat.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 6 termék lett letöltve 25 termékből
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00