DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu
Egyéni teljesítményoptimalizálás

Szakértelmünk és nemzetközi orientációnk döntő sikertényező az Ön egyéni teljesítményének optimalizálásában. Ennek érdekében folyamatosan elemezzük az Ön aktuális igényeit, és személyre szabott szolgáltatási portfóliót kínálunk Önnek. Ön részesül szállítási garanciánkból és - a nagy beszerzési volumenünknek köszönhetően - különleges árfeltételekből.

Az Ön működési folyamatainak rendszeres elemzése és optimalizálása, valamint egy tapasztalt beszerzési tanácsadó hosszú távú tanácsadása és támogatása biztosítja, hogy bármikor rugalmasan tudjunk reagálni a változásokra.

A beszerzési előnyök áttekintése

A DENIOS key account csapata szükségletalapú és célorientált tanácsadást nyújt Önnek. Ez lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb egyéni hozzáadott értéket élvezze - a DENIOS szolgáltatási portfólió sokszínűségéből, valamint a status quo éves optimalizálásából. Proaktívan támogatjuk Önt, és folyamatosan javaslatokat teszünk az üzembiztonság javítására.

Speciális feltételek

Kereslet összevonás

Folyamatköltség és interfész optimalizálás

Portfólió optimalizálás

Kereslet össszevonás
  • Beszállítói/partneri konszolidáció egy nagy teljesítményű, nemzetközi beszállítói és partneri hálózaton alapulva

  • Különböző termékek/szolgáltatások egyetlen beszállítóval

  • Egységes minőségi szabványok a beszerzésben

  • Hozzáférés a szolgáltatások folyamatosan bővülő köréhez

  • Fenntartható beszerzés az ENSZ-jelentés követelményeinek, az Ön társadalmi felelősségvállalási és klímasemlegességi kritériumainak megfelelően

Folyamat és interfész optimalizálása:
  • E-beszerzés: elektronikus rendelésfeldolgozás

  • EDI – Elektronikus adatinterfész (digitális dokumentumcsere)

  • Folyamatbiztonság automatizált, digitális folyamatok révén

  • Képzett személyzet által felügyelt rendeléskezelés

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk minden kérdésére válaszol a beszerzési előnyök és az e-beszerzés témakörében. Ami számunkra különösen fontos: tanácsot adunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Önnek, amelyekből Ön is profitálhat.

Szakértői tanácsadás 06 96 800 147

Potenciálelemzés és beszerzés optimalizálás

Biztonság stratégiai döntésekhez:

Annak érdekében, hogy biztonságot nyújtsunk Önnek a stratégiai vásárlási döntéseihez, meghatározzuk az Ön egyéni igényeit a biztonsági berendezésekkel kapcsolatban. Feltárjuk az optimalizálási lehetőségeket - legyen szó akár arról, hogy vállalatát a legfrissebb, jogszabályban előírt védelmi intézkedésekkel és technikai lehetőségekkel hozza naprakésszé, akár arról, hogy az igényeket összefogja, akár arról, hogy többrétegű szolgáltatási kínálatunkban kihasználja az árelőnyöket. A beszerzések következetes és folyamatos optimalizálása hosszú távon magas szintű biztonságot eredményez az Ön vállalatánál, miközben maximálisan kihasználja a lehetséges megtakarításokat. Ez tehát a hosszú távú, sikeres együttműködés alapvető tényezője.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk minden kérdésére válaszol a beszerzési előnyök és az e-beszerzés témakörében. Ami számunkra különösen fontos: tanácsot adunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Önnek, amelyekből Ön is profitálhat.

Szakértői tanácsadás 06 96 800 147

Sikertörténetek

Esettanulmány

Gyakorlati napok a Salzgitter Flachstahl GmbH-nál

A DENIOS kiemelt ügyfélmenedzsment értékes ügyfelének, a Salzgitter Flachstahl GmbH-nak személyre szabott támogatást nyújtott házon belüli kiállításán. Jakob Hoffmann, a felelős Key Account Manager és a marketingosztály teljes körű támogatásával olyan koncepciót dolgozott ki, amelyben a Salzgitter munkatársai aktívan részt vehettek.

Továbbolvasás
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00
Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk minden kérdésére válaszol a beszerzési előnyök és az e-beszerzés témakörében.

Szakértői tanácsadás 06 96 800 147
H – Cs: 8:00 – 17:00 Uhr | P 8:00 – 14:00 Uhr