DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

A DENIOS elkísérte a Salzgittert a második gyakorlati napjára

A DENIOS kiemelt ügyfélmenedzsment értékes ügyfelének, a Salzgitternek személyre szabott támogatást nyújtott házon belüli kiállításán. Jakob Hoffmann, a felelős Key Account Manager teljes körű támogatásával olyan koncepciót dolgozott ki, amelyben a Salzgitter munkatársai aktívan részt vehettek.

Salzgitter AG: Emberek, acél és technológia

A Salzgitter csoport vállalatai több mint 150 éve állnak az innovatív és fenntartható acél- és technológiai termékek gyártása mellett. Világszerte több mint 150 leányvállalat és társult vállalat tartozik a Salzgitter Csoporthoz. Nemzetközi telephelyeikkel a világ minden táján képviseltetik magukat, és földrajzi közelségben vannak ügyfeleikhez. A Salzgitter Flachstahl GmbH a csoport legnagyobb acélipari leányvállalata. 5480 alkalmazottja mintegy 4,3 millió tonna nyersacélt állított elő, és 3,2 milliárd eurós forgalmat generált a Salzgitter Flachstahl GmbH számára. A Salzgitter legfontosabb ügyfelei a járműgyártók és beszállítóik, a csőgyártók, a hideghengerművek, a kereskedelem és az építőipar.

Gyakorlati napok a munkahelyi biztonságról több mint 3000 munkavállaló számára

Az április 28-i munkahelyi biztonság és egészségvédelem világnapjával egy időben a Salzgitter Flachstahl GmbH munkavédelmi osztálya megszervezte a második "Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági gyakorlati napokat". A Salzgitter Flachstahl GmbH minden dolgozóját meghívták, hogy a 13 napos belső vásáron a "Mindfulness" mottó alatt izgalmas, változatos és interaktív programon vegyenek részt. Több mint 3000 alkalmazott – köztük gyakornokok és a munkaerő-kölcsönző ügynökségek alkalmazottai – nem hagyta ki a lehetőséget, hogy részt vegyen a programon. Az alkalmazottak különböző kulcsfontosságú témákról, például a zajról, a veszélyes anyagokról és a telefonos újraélesztésről tanultak. A résztvevőket egy különleges szabadtéri állomás várta a szomszédos sportpályán. Ott "intuitív íjászatot" kínáltak, mint tudatossági gyakorlatot. Végül a csoportoknak egy filmet mutattak be a tudatos táplálkozás témájában "Egészséges élvezet" címmel.

A veszélyes anyagok tárolásával és a munkahelyi biztonsággal foglalkozó szakértő személyre szabott hozzájárulása

Az ügyfélprojekt sikere volt a DENIOS kiemelt ügyfélmenedzsment csapatának legfőbb prioritása. Jakob Hoffmann mindent megtett, hogy ez az izgalmas vállalkozás sikeres legyen. A DENIOS marketingcsapatát is bevonta. A két csapat együttesen szorosan együttműködött a Salzgitter ügyféllel. Az egyes lépéseket a tapasztalt marketingcsapattal együtt dolgozták ki és ültették át a gyakorlatba. Kifejezetten az eseményre egy videót készítettek. A DENIOS előadója, Tobias Authmann szakértőként rámutatott a veszélyes anyagok szekrényekben való tárolásának veszélyeire. Természetesen ezt a tudást nem szabad csak egyoldalúan átadni. Ezért a marketingosztály úgynevezett "hibajegyzeteket" készített, amelyek a veszélyes anyagok helytelen tárolását mutatták be. Az alkalmazottak előzetesen látták a videót, és most a hibaforrásokat kellett azonosítaniuk. Az elhivatottság, de az "aha" hatás is nagy volt a Salzgitter alkalmazottai között.

A videó és a különböző roll-up állványok mellett a marketingosztály számos plakátot biztosított, és kifejezetten a gyakorlati napokra újakat készített. A Salzgitter gázokkal is dolgozik, ezért fontos volt, hogy a dolgozók tudatosítsák napi munkájukat ezzel a veszélyes anyaggal. Ennek eredményeképpen készült egy robbanásvédelmi poszter, valamint egy poszter a hidrogénről és a robbanásvédelmi háromszögről. A vállalatnál mindig a tudatosság állt a középpontban.

Annak érdekében, hogy a Salzgitter munkatársai a helyszínen élőben láthassák és megérinthessék a termékeket, a DENIOS vállalta a logisztikát, a stand kialakítását és felszerelését, valamint a Salzgitter Gyakorlati Napok zökkenőmentes lebonyolításához fontos anyagok beszerzését. Ezek közé tartoztak a veszélyesanyag-tároló szekrények, kármentő tálcák, különböző ergonomikus emelők, hordókocsik és természetesen a marketinganyagok, mint például a veszélyesanyag-útmutató, katalógusok, brosúrák, tájékoztatók és reklámajándékok. Ez egy izgalmas projekt volt a DENIOS számára.

Az Ön rendezvénye -
a mi szolgáltatásunk

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Tervez olyan házon belüli kiállításokat vagy rendezvényeket, amelyeken a veszélyes anyagok tárolása, kezelése és a munkahelyi biztonság témája releváns? Kiemelt ügyfélmenedzsment csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek és támogassa a szervezésben.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00