DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Veszélyesanyag-tárolástechnika

Jogszabályoknak megfelelő és környezetbarát megoldásra van szüksége a működési terület biztosításához a veszélyes anyagok tárolása és kezelése során? Legyen szó akár veszélyesanyag-tárolókról, akár tűzvédelmi raktárkonténerről - a DENIOS raktárrendszerei optimálisan lettek kialakítva a tárolandó közeghez a felhasználási koncepcióhoz és a beépítési feltételekhez. Rendelkezésre állnak polcos megoldások, kompakt vagy bejárható rendszerek. Veszélyesanyag-tároló konténerét házon belül tervezzük, gyártjuk és egyedi igényekre szabjuk. Tekintse meg a termékgyártási videót a YouTube-on most! A DIBt Német Építéstechnikai Intézet engedélyeés az ETA jóváhagyása leegyszerűsíti az engedélyezési folyamatot, amelyben a DENIOS szívesen támogatja Önt.

Testreszabott megoldások

Valami különlegeset keres?

Egyéni igényekre szabott megoldásokat is készítünk. Gyakorlati példákat talál ügyfeleinktől a DENIOS magazinban.

Fontos termékkiegésztítők

Felszereltségek

Használja a különféle DENIOS termékeket a veszélyesanyag-tároló egyéni felszereléséhez. Kérésre átvállaljuk az elektromos berendezéseket, a tűzjelző készüléket és az állapotfigyelés létesítését. Fedezzen fel számos újítást a veszélyes anyagok modern tárolására a kínálatunkban.

Szolgáltatások

Szolgáltatási koncessziónk magába foglalja a teljes rendelési folyamatot, valamint a termék életciklusát. A DENIOS szakemberei gondoskodnak a raktárrendszer szakszerű telepítéséről, és elkísérik a helyszíni felméréstől kezdve az összes telepítési és működési ellenőrzés folyamán. Az üzembe helyezés után örömmel vállaljuk a rendszeres karbantartást.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Tanácsok a DENIOS-tól. Szakmai és személyes.

A projekt zökkenőmentes lebonyolítása a veszélyesanyag-tároló tervezésétől és üzembe helyezésétől a szervizelésig.

A veszélyes anyagok tárolására szigorú előírások vonatkoznak. Ez még fontosabbá teszi, hogy a veszélyesanyag-tároló konténerek tervezése és fejlesztése során egy hozzáértő partner álljon az Ön oldalán. Projektekben jártas tanácsadóink bármikor az Ön rendelkezésére állnak, és alapos elemzés és tanácsadás céljából eljönnek az Ön vállalatához. Lépjen kapcsolatba velünk.

Veszélyesanyag-tároló a DENIOS-tól. A gyártó termékválasztéka.

A veszélyes anyagok biztonságos és jogszabályoknak megfelelő tárolásához.

A DENIOS több mint 35 éves tapasztalattal, korszerű gyártással és tapasztalt szakértőkkel a termékek és felszereltségek egyedülálló választékát kínálja. Legyen szó kompakt, bejárható veszélyesanyag-tárolóról vagy tolóajtós, akár 120 perces tűzvédelemmel ellátott polcos tárolóról - minden igényre testre szabott megoldást gyártunk.

Szerviz a DENIOS-tól. Képzett és tanúsított.

Veszélyesanyag-tárolók szakszerű karbantartásához és szervizeléséhez.

Csak képzett és tanúsított szerelők és technikusok szervizelhetnek és tarthatnak karban veszélyesanyag-tároló konténereket. A gyártó általi karbantartás biztosítja a eszélyesanyag-tárolók biztonságát és értékmegőrzését is. Szolgáltató partnerként tekintünk magunkra, megbízható, hozzáértő és mindig az Ön oldalán állunk. Mit tehetünk Önért?

Dokumentumok a letöltési központban

Tölt…

Hasonló bejegyzések a DENIOS magazinban

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00