DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Lítium-akkumulátor teszthelyiségek

Újonnan kifejlesztett lítium energiatárolókat vagy termékeket, melyek működéséhez lítium-akkumulátorokat építenek be, mint a háztartási gépek, szerszámok vagy elektromos járművek, a piacra kerülésük előtt kiadósan kell tesztelni. A biztonságos tesztelési környezet tervezésénél számos ügyfélspecifikus aspektust kell figyelembe venni. Ezért a lítium-teszthelyiségeket szinte kizárólag az ügyfelek egyéni előírásai alapján készítjük el. Örömmel támogatjuk Önt az igényfelmérés során.

Igényfelmérés és projektgondozás

Irányadó megoldások ott keletkeznek, ahol az ügyfél és a gyártó szorosan együttműködik. A szoros ügyfélkapcsolat a legfontosabb számunkra. Ennek megfelelően a szakértőink kezdettől fogva támogatják Önt a tervezésnél. Már az ajánlatkérési fázisban egy közvetlen kapcsolattartót és gyors kommunikációt garantálunk Önnek. A terjedelmes tudással rendelkező szakértői csapatunkkal, a DENIOS-nál teljeskörű szolgáltatást kínálunk Önnek, egy rendszerbe foglalva. Kezdettől fogva profitál a folyamatos projektmenedzsmentből. „Made by DENIOS“ a legmagasabb minőséget jelenti egyetlen forrásból.

Igényfelmérés és tanácsadás - a biztonságos tesztelési környezetének alapköve

 • Mi szerepel a kockázatelemzésében és a tűzvédelmi koncepciójában?

 • Milyen teszteljárásokat fog végezni?

 • Hogyan fogja a tesztelési környezetet a munkafolyamatokba és az infrastruktúrájába integrálni?

Mérnökeink pontos kérdésekkel felderítik, milyen lehet az Ön számára optimális koncepció. Helyigény, telepítési hely (beltér vagy kültér), felszerelés, biztonsági berendezések - az igényfelmérésünk eredménye az Ön egyéni elvárásai. Ön profitál a tűzvédelmi szakértői tudásunkból, amelyet továbbadunk Önnek és beépítünk a tervezésbe annak érdekében, hogy Ön a lehető legnagyobb biztonságban tudhassa munkatársait és berendezéseit.

Professzionális projektmenedzsment

Célunk a projektje pontos és határidőre kész megvalósítása a szakembereink segítségével. Az elvárásainak megfelelően megvalósítjuk lépésről lépésre az Ön egyéni térrendszerét, a teljeskörű szakmai támogatással. A Factory Acceptance Test-en (FAT) kívül a projektfázisok haladását személyesen is megtekintheti. A sokéves tapasztalatunknak köszönhetően jól ismerjük a jogszabályokat, az engedélyező hatóságokat és a vagyonbiztosítókat, és az együttműködésünk során mindvégig támogatjuk Önt ezeken a területeken is. Így közösen gondoskodunk arról, hogy a tesztelési környezete a statikai-, környezetvédelmi-, Ex- és tűzvédelmi aspektusok alapján megkapja az engedélyeket - ami fontos feltétel a biztosításához. A projekt befejezését követően, átfogó projektdokumentációt, valamint statikai számításokat biztosítunk az Ön számára.

Termékjellemzők és felszereltségek

DENIOS hat den Anspruch, Räume zu bauen, die perfekt Ihren Anforderungen entsprechen und höchste Sicherheit bieten. Gerade beim Testen von Lithium-Energiespeichern bietet eine Standardlösung oft nicht die optimalen Voraussetzungen. Daher konstruieren wir Testumgebungen fast ausschließlich nach kundenindividuellen Vorgaben. Vorteil für Sie: Im Bereich der Konstruktion und Produktion können wir dabei auf viele bewährte Standardbausteine zurückgreifen. So profitieren Sie von dem Zusammenspiel aus kostengünstiger Serienfertigung und individueller Konzeption.

Szimuláció - a teszthelyiség alapvető funkciója

A lítium-energiatároló követelmények terhelési helyzeteinek szimulálása folyamatfüggő funkciókat igényel a tesztkörnyezettől. Az egyedi felszereltsési lehetőségekkel a DENIOS teszthelyiségei lehetőséget kínálnak a helyszínen belüli különféle stresszhelyzetek szimulálására vagy támogatására:

 • A megengedett hőmérsékleti határoknak (például -20°C -+60°C) való kitettség okozta extrém környezeti feltételek szimulálása, valamint a hőmérséklet-ingadozások esetén a viselkedés tesztelése
 • A megnövekedett páratartalom hatása a teszttestre, pl. kondenzációval
 • Terhelés minimális és maximális tápellátással, mint például a felső és alsó feszültséghatár
 • Sokkteszt
 • Zajtesztek (rázógép)
 • Korróziós- és káros gázvizsgálatok
 • Az elektromágneses kompatibilitás ellenőrzése
 • Az elemek ciklizálása
 • Hosszú távú stressztesztek
 • Magasság szimuláció

A méret? Az Ön kívánsága szerint!

Változó méretei miatt a TSR pontosan megtervezhető a rendelkezésre álló hely és a kívánt felhasználás szempontjából. Kompakt megoldásként számtalan helytakarékos felhasználási lehetőség létezik a kívánt felállítási helyen. Kis súlya miatt az áthelyezések (például a telephelyen belüli szerkezetátalakítás miatt) is könnyen megoldható. De nagyszabású megoldások is lehetségesek: a kombinált raktározási és tesztelő létesítményektől a több helyiségű komplexumokig, fedett logisztikai és folyosóterületekkel.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Fontos kiegészítések Lítium-akkumulátor teszthelyiségekhez

Felszereltségek

Használja a DENIOS sokoldalú termékeket a raktárrendszere egyedi felszereléséhez. Használja ki a kulcsrakész szállítást, beleértve a választott felszerelést is. Kérésre átvállaljuk az elektromos berendezések, a tűzjelző készülék és az állapotfelügyelet létesítését. Fedezze fel a lítium energiatároló rendszerek biztonságos használatához szükséges berendezéseink számos újítását.

Szolgáltatások

Mi az Ön "teljeskörű" partnereként, komolyan vesszük ezt a feladatot: Tegye a kezünkbe a felelősséget, és mi gondoskodunk a többiről. Örömmel emlékeztetjük Önt például a közelgő karbantartásra, amit megbízhatóan lebonyolítunk. Így teljes mértékben az üzletére koncentrálhat. Mit tehetünk még Önért? Beszéljük meg! Munkatársaink mindent elkövetnek, hogy segítő kezet nyújtsanak. A DENIOS-szal egy megbízható és hozzáértő szervizpartnerre támaszkodik.

Hasonló bejegyzések a DENIOS magazinban

Esettanulmány

E-mobilitás: elektromos jármű akkumulátorok és lítium akkumulátorcellák biztonságos tárolása

A DENIOS egy raktárhelyiség kialakítására kapott megbízást a lítium elektromos jármű akkumulátorok és lítium akkumulátorcellák számára az autóipar elektromos és elektronikai fejlesztése céljából. A kültéren telepített rendszer általános építésügyi hatósági engedélyt, 90 perces kívül-belül tűzvédelmet és ügyfélspecifikus berendezéseket kínál.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Akkumulátor tesztlabor a Phoenix Testlabnál

A Phoenix Testlab a Phoenix Contact Group vállalata. A DENIOS egy rendszert gyártott a lítium-ion akkumulátorok tesztelésére, amely öt különböző vizsgálati körülményt tudott szimulálni. A tűzvédelmi rendszer biztosította a munkavállalók védelmét, és hatékonyan tervezte meg a teljes folyamatláncot.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Próbahelyiség helyhez kötött energiatárolókhoz

A Voltavision GmbH egy kutatási és fejlesztési szolgáltató, amely tesztrendszereket üzemeltet. A vállalatnak külön tűzszakaszra volt szüksége. A DENIOS-szal együttműködve megépült egy 90 perces tűzállóságú klímakonténer, amely minden lehetséges kockázatot ki tudott küszöbölni.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Dekontaminációs helyiség a Müncheni Műszaki Egyetem számára

A müncheni Műszaki Egyetemnek olyan dekontaminációs helyiségre volt szüksége, amelyben felületesen szennyezett eszközöket és alkatrészeket lehetett tisztítani. A DENIOS House-in-House-rendszerként dekontaminációs konténert biztosított, hogy a munkavállalók biztonságosan végezhessék munkályukat.

Továbbolvasás
További termékek letöltése 4 termék lett letöltve 5 termékből
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00