DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Kiemelt ügyfélkapcsolat

Számunkra a Key Account menedzsment több mint egy klasszikus beszállító-vevő kapcsolat! Partnerként tekintünk ügyfeleinkre, és szemtől szembe találkozunk egymással. Stratégiai megközelítést követünk, amely partnerségünk hosszú távú fenntartására és fejlesztésére összpontosít. A partnereinkkel való intenzív együttműködés révén közösen erős üzleti kapcsolatot építhetünk ki, és biztosíthatjuk, hogy a veszélyes anyagok tárolása, a veszélyes anyagok kezelése és a munkavédelem területén a törvényi előírásoknak és az ellenőrzéseknek biztonságosan és megbízhatóan megfeleljenek.

Kiemelt ügyfélmenedzsment csapatunk tapasztalt szakértőkből áll, akik minden egyes partner egyéni igényeinek és céljainak megértésére összpontosítanak. Ennek a tudásnak a segítségével az egyes üzleti csoportok egyedi követelményeihez és igényeihez igazított, személyre szabott megoldásokat dolgozunk ki.

Nagy dolgokat elérni együtt, partnerként!

Nemzetközi tanácsadásunkkal az Ön telephelyén Ön, mint partnerünk, élvezheti a helyi keretfeltételekhez és jogi előírásokhoz kapcsolódó koncentrált szakértelmet. A vállalat egészére kiterjedő holisztikus igényelemzést követően a DENIOS-csoport által kínált szolgáltatások teljes skálája felhasználható a veszélyes anyagok, az üzemi és a munkahelyi biztonság optimalizálására.

A lehető legjobb eredményt érjük el az Ön vállalatcsoportja számára. Mivel az Ön igényei idővel változnak, szolgáltatásainkat rendszeres időközönként proaktívan kiigazítjuk az Ön számára, hogy Ön minden tekintetben biztonságban és tisztességes kezekben érezze magát. Erős partner vagyunk az Ön oldalán, és végigkísérjük Önt még a legnagyobb kihívást jelentő projekteken is. Az Ön előnyei egy pillantásra:

Személyre szabott helyszíni tanácsadás

Személyes kapcsolattartás

Különleges árfeltételek

Egyéni teljesítményoptimalizálás

Exkluzív akciók a kiemelt partnereknek

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk minden kérdésére válaszol a beszerzési előnyök és az e-beszerzés témakörében. Ami számunkra különösen fontos: tanácsot adunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Önnek, amelyekből Ön is profitálhat.

Szakértői tanácsadás 06 96 800 147

Szolgáltatásaink sokfélesége az Ön sikeréért

E-beszerzés a DENIOS-szal

Az e-business területén szerzett 16 éves tapasztalatával a DENIOS GmbH a kiemelt ügyfelek professzionális partnere. Vagy másképp fogalmazva: az e-beszerzés nálunk alapfelszereltség, ráadásul 15 nyelven, több mint 340 aktív elektronikus katalógussal és több mint 12 000 cikkel. Fejlesztőként és gyártóként a legnagyobb választékot kínáljuk a biztonság szempontjából fontos üzemi berendezések és a munkavédelem területén. Minden az Ön egyedi igényeihez igazodik, országspecifikus és jogszabályoknak megfelelő. Ugyanakkor kiemelt ügyfeleinknek keretmegállapodásokat, feltétel-visszaigazolásokat, auditbiztonságot és exkluzív kondíciók révén vásárlási előnyt kínálunk.

Egyéni teljesítményoptimalizálás.

A veszélyes anyagok, az üzemi és munkahelyi biztonság területe a jogszabályok, alkalmazások, követelmények és a termékkínálat óriási változatosságának összetett kölcsönhatása. A DENIOS-nál a legapróbb részletekig ismerjük ezt a témakört, és piacvezetők vagyunk a veszélyes anyagok, az üzemi és munkahelyi biztonság területén. Emellett megértjük minden egyes ügyfél egyedi igényeit, és a veszélyes anyagok biztonsága és a biztonság szempontjából fontos üzemi berendezések terén személyre szabott csomagot állítunk össze a speciális igényeiknek megfelelően.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk minden kérdésére válaszol a beszerzési előnyök és az e-beszerzés témakörében. Ami számunkra különösen fontos: tanácsot adunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Önnek, amelyekből Ön is profitálhat.

Szakértői tanácsadás 06 96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00
Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk minden kérdésére válaszol a beszerzési előnyök és az e-beszerzés témakörében.

Szakértői tanácsadás 06 96 800 147
H – Cs: 8:00 – 17:00 Uhr | P 8:00 – 14:00 Uhr