DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Tűzvédelmi helyiségek lítium akkumulátorokhoz

A lítium-alapú energiatároló eszközök nagyon erősek és kompaktok. Ennek köszönhetően egyre több területen használják őket, például mobil, elektronikusan működtetett eszközök vagy járművek esetében. Ez a technológia számos előnye mellett biztonsági kockázatokat is hordoz. Különösen fokozott tűz- és robbanásveszélyt jelentenek. A jogszabályokból még mindig nincs egységes szabályozás a károk megelőzésére. Mindazonáltal az esetekkel kapcsolatos biztonsági intézkedéseket meg kell tenni a károk elkerülése és korlátozása, valamint a biztosítási fedezet garantálása érdekében. Itt jön szóba a DENIOS. Függetlenül attól, hogy érdekli-e a lítium energiatároló eszközök tárolása vagy tesztelése: a DENIOS az ideális tároló megoldást nyújtja.

Testreszabott megoldások az Ön igényeinek megfelelően

Valami különlegeset keres?

Egyéni igényekre szabott megoldásokat is készítünk. Gyakorlati példákat talál ügyfeleinktől a DENIOS magazinban.

Fontos termékkiegésztítők

Felszereltség

Használja a DENIOS sokoldalú termékeit a iítium-akkumulátor tárolók és teszthelyiségek egyedi felszereléséhez. Kérésre átvállaljuk az elektromos berendezések, a tűzjelző készülék és az állapotfelügyelet létesítését. Fedezzen fel számos újítást a modern munkahelyiségek kialakítására.

Szolgáltatások

Szolgáltatási koncessziónk magába foglalja a teljes rendelési folyamatot, valamint a termék életciklusát. A DENIOS szakemberei gondoskodnak a raktárrendszer szakszerű telepítéséről, és elkísérik a helyszíni felméréstől kezdve az összes telepítési és működési ellenőrzés folyamán. Az üzembe helyezés után örömmel vállaljuk a rendszeres karbantartást.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések a DENIOS magazinban

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00