DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Irányelvünk

Úttörő környezetvédelmi termékek gyártójaként és beszállítójaként ügyfeleinkkel együttműködve jelentős mértékben hozzájárulunk a munkahelyi környezetvédelemhez és a munkavállalók biztonságához.

Megbízhatóságot, dinamizmust és integritást képviselünk. Ez megerősít bennünket tetteinkben, gondolkodásunkban és értékrendünkben, amelyet családi vállalkozásként több mint 37 éve követünk.

Irányelvek és magatartási kódex

Irányelvek

Az alapelvek és elvárások, amelyeket beszállítóinkkal, üzleti partnereinkkel és alkalmazottainkkal szemben támasztunk. Ez nemcsak a jogi követelményeknek való megfelelésről szól, hanem a környezettudatosság, a társadalmi igazságosság és a magas színvonalú munkaügyi normák előmozdításáról is.

Munkavállalói magatartási kódex

A pozitív és tiszteletteljes munkakörnyezet előmozdítása érdekében meghatározza alkalmazottaink viselkedési normáit. Útmutatóul szolgál az etikus viselkedéshez, az integritáshoz és a csapatmunkához. Ennek betartásával minden alkalmazott hozzájárul vállalati értékeink megéléséhez és vállalatunk sikerének biztosításához.

Beszállítói magatartási kódex

Meghatározzuk azokat az etikai elveket és kötelezettségvállalásokat, amelyeket vállalatként és globális közösségünk részeként követünk. A magatartási kódex útmutatóul szolgál a beszállítók és üzleti partnerek számára - hangsúlyozza az integritás, a felelősségvállalás és a fenntartható üzleti gyakorlatok iránti elkötelezettségünket.

Értékrendünk vezérel bennünket tetteinkben

Közös célunk a DENIOS Csoport hírnevének tiszteletben tartása, védelme és előmozdítása azáltal, hogy minden körülmények között szakszerűen és felelősségteljesen viselkedünk e kódexnek megfelelően.

Átláthatóság

Átláthatóan cselekszünk és kommunikálunk, és kiállunk amellett, amit mondunk.

Innováció

Innovatív termékeket és megoldásokat fejlesztünk ügyfeleink számára.

Szaktudás

Tudjuk, mit csinálunk, és megosztjuk tudásunkat, hogy világszerte támogassuk ügyfeleinket.

Megbízhatóság

Megbízhatunk egymásban, és ügyfeleink megbíznak bennünk.

Stabilitás

Büszkék vagyunk folyamatos növekedésünkre, amely egy családi vállalkozás erős alapjain nyugszik.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00