DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

SpillGuard® és SpillGuard® connect – forradalmian új veszélyesanyag-szivárgás figyelmeztető rendszer a nagyobb biztonság érdekében

A SpillGuard segítségével mérnökeink kifejlesztették az első ilyen típusú figyelmeztető rendszert: teljesen önellátó, használatra kész, és bármilyen kármentő tálcára felszerelhető, típusától függetlenül! A kármentő tálcán belül szivárgó veszélyes anyagokat megbízhatóan felismerik és jelentik, mielőtt komoly károkat okoznának. Így értékes időt fog nyerni a takarításhoz. A telepítés olyan egyszerű, mint még soha: csak helyezze el, kapcsolja be, biztonságos!

Az új SpillGuard® connect érzékelővel a digitalizálás előnyeit is használhatja szivárgáskezeléshez: Egy webes alkalmazás segítségével központilag felügyelheti az összes SpillGuard® connect érzékelőt, és konfigurálhat egyedi riasztási üzeneteket, amelyeket digitálisan továbbít az Ön által választott kapcsolattartó személynek szivárgás esetén.

Előnyök

Univerzális

Minden gyakori folyékony veszélyes anyag szivárgásának észlelése, utólag felszerelhető minden kármentő eszközhöz - legyen az acél, nemesacél vagy műanyag.

Önellátó rendszer

Nincs szükség tartozékokra, nincs szükség rendszerkövetelményekre a szivárgásérzékelő számára. A nem tölthető beépített tartós akkumulátor mindig megbízható működést biztosít.

24/7 felügyelet

További biztonság garantált, még a törvényben előírt tesztintervallumokon kívül is.

Megbízható figyelmeztető jelzés

A szivárgásérzékelő még azelőtt észleli a veszélyes szivárgásokat, mielőtt Ön észrevenné. Figyelmeztetést kap, amint az érzékeny érzékelők folyadékkal érintkeznek.

Tartós

A nem tölthető beépített akkumulátor megbízható működést biztosít hosszú távon. Így a rendszer akár 5 évig is üzemelhet.

Szivárgásérzékelőkkel gyorsabban észleli a szivárgásokat - cselekedjen időben

Folyékony veszélyes anyagok bármikor szivároghatnak. Aki kármentő tálcán tárolja a tároló edényt, az mindent jól csinál: megbízhatóan megakadályozza a veszélyes anyagok talajba jutását. Gyakran azonban a kiömlött folyadékot a kármentő tálcában nem fedezik fel azonnal - például, ha a személyzet nincs állandóan jelen. Ha azonban nem szüntetik meg a szivárgást, az gyorsan veszélyessé válhat. Például különösen érzékeny anyagok esetén, amelyek veszélyes gőzöket bocsátanak ki, gyorsan kell cselekedni. Ezenkívül mindenkor biztosítani kell a kármentő tálca működőképességét - és így a törvényben előírt felfogó mennyiséget is. Ha már van folyadék a tálcában, akkor ez már nem garantált.

A SpillGuard® vagy SpillGuard® connect segítségével a szivárgás észlelhető, amint a rendszer folyadékkal érintkezik. A lehető leggyorsabban figyelmeztetést kap, és azonnal megteheti a szükséges intézkedéseket.

Engedély az ATEX 0-ás zónához

A SpillGuard® és a SpillGuard® connect az ATEX Zone 0-ás zónához vannak jóváhagyva, és így megfelelnek a legszigorúbb robbanásvédelmi követelményeknek.

Szivárgásérzékelők összehasonlítása

SpillGuard®

A rendszer megbízhatóan észleli a veszélyes szivárgásokat, és így értékes időt takarít meg a helyzet orvoslására. A SpillGuard®-ot hosszú távú használatra fejlesztették ki, és az ATEX Zone 0-ás zónához jóváhagyták. Az üzembe helyezés különösen egyszerű: helyezze el, kapcsolja be, legyen biztonságos.

  • Hangjelzés figyelmeztet arra, hogy a SpillGuard®-ot a készülék élettartama végén (legfeljebb 5 év) le kell cserélni.

  • Veszélyes folyékony anyagokkal való érintkezés esetén akusztikus és vizuális riasztás indul legalább 24 órán keresztül.

  • Rendszeres optikai jel (piros LED) jelzi a biztonságos működést a teljes élettartam alatt.

  • Az intelligens, robusztus érzékelő technológia rendkívül ellenálló, elektromosan vezető házban garantálja az egyszerű és biztonságos üzembe helyezést és használatot.

SpillGuard® connect

Az innovatív rendszert kifejezetten a keskeny sávú interneten keresztül történő biztonságos és egyszerű távfelügyelethez fejlesztették ki. A SpillGuard® connect sms-ben és/vagy e-mailben küld szivárgásra figyelmeztető üzeneteket okostelefonjára, táblagépére és/vagy asztali PC-jére. Az is lehetséges, hogy a riasztást egyszerre több címzettnek is elküldje.

  • Egyszerű kezelés a DENIOS connect webes alkalmazáson keresztül és a szivárgásérzékelő központi állapotfigyelése: a környezeti hőmérséklet és az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzése.

  • Jelentés pdf formátumban, alátámasztásul a heti ellenőrzés bizonyítására, pl. auditra (StawaR/TRGS 510).

  • A szivárgásérzékelők végtelenül skálázhatók, és szinte mindenhol használhatók az egyes eszközök mobil NB IoT csatlakozásának köszönhetően.

  • Korlátlan hatótávolság a teljesen decentralizált és autonóm terminálnak köszönhetően.

  • Nincs szükség átjáróra, helyi internetre és helyi áramellátásra sem.

  • Üzemi hőmérséklet 0 és +40 °C között, riasztás > +70 °C hőmérsékleten.

Műszaki jellemzők

SpillGuard® SpillGuard® connect
Az összes gyakori folyékony veszélyes anyag észlelése
Rugalmasan használható minden kármentő eszközhöz
ATEX 0-ás jóváhagyás
Nagy teljesítményű akkumulátor (akár 5 év üzemidő)
24/7 felügyelet: További biztonság a jogszabályban előírt ellenőrzési időközön kívül
Otikai riasztás
Hangriasztás
Egyénileg konfigurálható riasztási üzenetek e-mailben és/vagy sms-ben
Központi állapotfigyelés és lekérdezés webalkalmazáson keresztül
Automatizált támogatás a törvényben előírt elleőrzés elvégzéséhez (hetente)
Maradéktalan ellenőrzés az automatikusan generált tesztjelentésnek köszönhetően
Forradalmasítsa szivárgáskezelését most!
SpillGuard® vásárlás

SpillGuard® vagy SpillGuard® connect vásárlása

A korai reagálás minimálisra csökkenti a balesetveszélyt, a súlyos egészségügyi kockázatot, a járulékos költségeket és szivárgás esetén a jogi következményeket.

SpillGuard® és SpillGuard® connect ellenállósági lista

A SpillGuard® és SpillGuard® connect szivárgásérzékelőket minden általános folyékony veszélyes anyaggal való használatra tervezték. Az ellenállósági lista megmutatja, hogy a SpillGuard® vagy a SpillGuard® connect alkalmazása milyen veszélyes anyagok esetében bizonyult alkalmasnak, legalább 24 órás időszak alatt. Az ellenállósági listán nem szereplő anyagok esetében kérésre laboratóriumi vizsgálat is elvégezhető a SpillGuard® vagy SpillGuard® connect alkalmasságának ellenőrzésére. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

✓ alkalmas
✘ nem alkalmas

Veszélyes anyag EK anyagszám Koncentráció Alkalmasság
Aceton 200-662-2 99,7%
Ammóniákvíz (-oldat) 215-647-6 20%
Benzin 289-220-8 100%
Butanol 200-751-4 ipari tisztaságú
Dízel üzemanyag 270-676-1 99,9%
Vas (III) -klorid 231-729-4 telített
Ecetsav 200-580-7 96%
Etil-acetát 205-500-4 99%
Etanol 200-578-4 99%
Etilénglikol 203-473-3 98%
Hajtóműolaj*
Izobutanol 201-148-0 99%
Kálium-hidroxid 215-181-3 40%
Kerozin 232-366-4 100%
Metil-etil-keton 201-159-0 95%
Motorolaj*
Nátrium-hidroxid 215-185-5 40%
Nitrohigítás 203-745-1 100%
Foszforsav 231-633-2 80%
Propanol 200-746-9 99,5%
Salétromsav 231-714-2 10%
Sósav 231-595-7 31% (techn.)
Sósav 231-595-7 37%
Kénsav 231-639-5 80%
Toluol 203-625-9 98%
Víz
Hidrogén-peroxid oldat 231-765-0 35%
Xylol 215-535-7 97%

*1Viszkozitás≤ 3000 mPas, relatív permittivitás ≥ 2

Használati utasítás és további dokumentumok

Új hírlevél feliratkozóknak
10% kedvezmény

A következő online rendelésre vonatkozik, más kedvezménnyel vagy akciós árral nem vonható össze.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00