DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Gyártói márkáink egy pillantásra

Fejlesztőként és gyártóként tudjuk, hogy ügyfeleink igényei nagyon eltérőek. A kármentő tálca kiválasztásakor nem csak a tárolásra kerülő veszélyes anyag típusa és mennyisége a döntő. Az ár, a teljesítmény és a felszereltségi lehetőségek is fontos szerepet játszanak. Annak érdekében, hogy garantáltan a legjobb megoldást kapja raktári feladatainak ellátásához, teljes mértékben átdolgoztuk kármentő tálca kínálatunkat, és most bemutatjuk vadonatúj gyártói márkáinkat. A döntéshozatali folyamat megkönnyítése érdekében a termékek átláthatósága mellett személyre szabott termékpalettákat kínálunk az ügyfelek legkülönfélébb igényeihez - az induló vállalkozásoktól a nagyvállalatokig.

base-line by DENIOS

Veszélyes anyagokat használ az üzemben és szeretné azokat az előírásoknak megfelelően és a lehető legalacsonyabb áron tárolni?

A kezdő vállalkozások vagy a kisiparos vállalkozások elsősorban a törvényi kötelezettségeik teljesítésével foglalkoznak, hogy megvédjék magukat a jogi következményektől, és biztosítási fedezetük érvénybe lépjen. Ezeknek a vállalatoknak a DENIOS base-line termékek megfelelőek. Optimális bevezetést kínálnak a veszélyes anyagok tárolásának világába: Egyszerű, megbízható és biztonságos termékekkel, amelyekre támaszkodhat - és jó áron.


base-line by DENIOS

  • Alapvető választás a biztonságos használathoz

  • Optimális ár-teljesítmény arány

  • Azonnal elérhető

classic-line by DENIOS

Szeretné raktári feladatait optimálisan teljesíteni, az egyedi alkalmazási helyzethez szabott megoldásokkal?

Azok a vállalatok, amelyek gyakran dolgoznak veszélyes anyagokkal, magas követelményeket támasztanak tárolóhelyeikkel szemben. Praktikus, kiváló minőségű termékeket szeretne választani a széles választékból, amely olyan kármentő tálcákat kínál, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző tároló edények tárolásához. További követelményenek, például a szállítási és lefejtési folyamatokra vonatkozó előírásoknak is meg kell felelni. Ezeket a termékeket a classic-lline termékcsaládban találja: a DENIOS bevált klasszikusai.

classic-line by DENIOS

  • Megoldások minden alkalmazáshoz

  • Hosszú évek óta bizonyított minőség

  • 5 év garancia

pro-line by DENIOS

Többet szeretne? További kényelem, praktikusabb kiegészítők, különleges szolgáltatások? Röviden: a teljes csomagot szeretné.

Sok ügyfelünk innovatív termékeket szeretne, sok extrával, amelyek fokozott biztonságot és kényelmet biztosítanak a mindennapi működéshez. A pro-line segítségével olyan kármentő tálcákat kap, amelyek egyszerűen többet tesznek. A legmodernebb konstrukciókat és innovatív funkciókat a legmagasabb termék- és szolgáltatásminőség - valamint a hosszú élettartam - egészíti ki. Mindemellett 10 éves kiterjesztett gyártói garanciát adunk a pro-line kármentő tálcákra.

pro-line by DENIOS

  • A legmagasabb termék- és szolgáltatásminőség

  • PLUSZ biztonsággal és kényelemmel

  • 10 év garancia

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00