DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Gyártás és előállítás

Fejlesztjük a biztonságot! A kis tároló edények számára kialakított kármenttő tálcáktól és tárolóhelyiségektől a tolóajtós tűzvédett veszélyesanyag-tárolókig: Szabványos megoldásként vagy ügyfeleink megbízásából személyre szabottan és egyedileg.

EZT CSINÁLUNK – EZ TESZ MINKET KÜLÖNLEGESSÉ: A GYÁRTÁSI CSAPAT

A veszélyes anyagok tárolási technológiájának fejlesztőjeként és gyártójaként a DENIOS Bad Oeynhausen-i székhelyén a legmodernebb gyártóüzemmel rendelkezik. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a nemzetközi minőségi szabványoknak megfelelően minden igénynek megfelelő kármentő tálcákat, valamint műszaki helyiségrendszereket és tárolási megoldásokat gyártsunk. Mindezt azzal a céllal tesszük, hogy ügyfeleinknek biztonságos, környezetbarát és a jogszabályoknak megfelelő tárolási technológiát nyújtsunk.

PE kármentő tálcákat is gyártunk a saját rotációs műanyagöntőnkben. Hatalmas termékválasztékot kínálunk, tapasztalt szakemberekből álló, rendkívül motivált csapatunk folyamatosan optimalizálja gyártási szervezetünket.

Az ügyfeleinkkel folytatott folyamatos párbeszéd és a piac alapos megfigyelése révén folyamatosan feltárjuk az igényeket és az optimalizálási lehetőségeket, amelyeket aztán új termékekben valósítunk meg.

Betekintés a festőüzemünkbe

Vonzó megjelenés és optimális védelem.

A csapatmunka nagyon fontos számunkra

Minden mozdulat tökéletes - a késztermékig.

Termelési benyomások

Termékeinket a Bad Oeynhausen-i székhelyünkön, valamint nemzetközi szinten Franciaországban, a Cseh Köztársaságban, Olaszországban, az Egyesült Államokban és Kínában gyártjuk.

Globális piacvezetőként ott vagyunk, ahol ügyfeleink vannak! A DENIOS Csoportnak összesen több mint 970 alkalmazottja van - 25 fióktelepünk 21 országban található. Ezen felül viszonteladóinkkal további két európai országban is aktívak vagyunk.

  • 6 gyártási helyszín
  • 40.000 m2 gyártási terület világszerte
  • >50.000 leszállított raktárrendszer
  • ~400 gyártási alkalmazott világszerte
  • Korszerű, CO2-semleges gyártás
  • Hatékony eljárások

Gyártás - betekintés a kulisszák mögé

Termékeink minősége az Ön biztonságának alapja. Ezért támaszkodunk a kiváló minőségű anyagokra, a legkorszerűbb gyártási folyamatokra és a szigorú minőségellenőrzésre. Változatos gyártási folyamataink és házon belüli alapvető kompetenciáink közé tartoznak: Bystronic lézer, Bystronic élszalag, festőműhely, PE rotációs öntés, PE mélyhúzás, porfestő rendszer, hegesztés, tálcahegesztő robot és szerszámkészítés.

Legyen ott élőben: Videónkban izgalmas betekintést nyújtunk a gyártási folyamatainkba.

Logisztika

Legyen szó áruátvételről, csomagolásról, raktározásról, komissiózásról, szállításról vagy vámkezelésről - a logisztika minden területének megvannak a maga speciális követelményei. A hangsúly mindig ügyfeleink elégedettségén van. Ez rugalmasságot, tökéletességet, tökéletes időzítést és az összes folyamat állandó optimalizálását igényli.

Izgalmas kihívás, amelyet minden nap csapatként oldunk meg.

Ami mindannyiunkat összeköt: Szeretünk újra és újra új megoldásokat kifejleszteni, amelyek tovább viszik ügyfeleinket!

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00