DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Minőség és tanúsítványok

Minden DENIOS termék megfelel a törvény által előírt szabványoknak és előírásoknak. Garantáljuk a meglévő EK-irányelveknek való megfelelést és megfelelőséget. Ezt széleskörű belső gyártásellenőrzésekkel, valamint külsőleg végzett ellenőrzésekkel biztosítjuk.

Hat európai, egyesült államokbeli és kínai telephelyen a legmagasabb minőségi szabványok szerint gyártunk. Összesen 21 országban vagyunk jelen saját telephelyeinkkel. Ez azt jelenti, hogy mindig van egy DENIOS veszélyes anyag szakértő a közelben, aki átfogó ismeretekkel rendelkezik a regionális követelményekről és jogszabályokról.

Elismert intézetek hivatalos pecsétjei

A fejlesztés és a gyártás során már figyelembe vesszük a hatályos törvényeket, szabványokat és a szükséges tanúsítványokat. "Mindenre kiterjedő teljes körű partnerként" tekintünk magunkra, és komolyan vesszük ezt a feladatot - emlékeztetjük Önt az esedékes karbantartásra, és megbízhatóan elvégezzük azt. A szervizelést és karbantartást is képzett és tanúsított szakembereink végzik.

A DENIOS ötödik alkalommal kapja meg a TOP 100 pecsétet

A TOP 100 innovációs verseny szervezője, a compamedia megbízásából Prof. Dr. Nikolaus Franke innovációs kutató és csapata a vállalatok innovációs erejét vizsgálta. Itt a DENIOS ötödik alkalommal bizonyított.

A kutatók öt kategóriából több mint 100 vizsgálati kritériumot használtak: Innovációt támogató felső vezetés, innovációs légkör, innovatív folyamatok és szervezet, külső orientáció és innovációs siker. A vizsgált központi kérdés az volt, hogy az innováció tervezett megközelítés eredménye vagy a véletlen műve. És hogy a megfelelő megoldások sikeresek-e és hogyan érvényesülnek a piacon.

A TOP 100 pecsétet 1993 óta adományozzák a középvállalkozásoknak a különleges innovációs erő és az átlagon felüli innovációs sikerek elismeréseként. A projekt partnerei a Fraunhofer Társaság az alkalmazott kutatás előmozdítására és a BVMW kisvállalkozásokat tömörítő egyesület. Médiapartnerként a manager magazin, az impulse és a ZEIT kíséri a vállalati összehasonlítást. A TOP 100 mentora Ranga Yogeshwar tudományos újságíró.

Prof. Dr. Nikolaus Franke, a TOP 100 tudományos igazgatóját lenyűgözték a díjnyertes középvállalkozások. "A TOP 100 vállalatok következetesen arra törekedtek, hogy a lehető leginnovatívabbak legyenek" - jegyzi meg.

Minőségi tanúsítványaink

A sikeres vállalkozáshoz játékszabályokra van szükség: A nemzetközi szabványokat, iparági előírásokat vagy műszaki szabályokat be kell tartani és teljesíteni kell. Éppen ezért vannak elismert testületek és intézmények által kiadott tanúsítványok, amelyek ezt bizonyítják: A DENIOS-nál szigorú és következetes minőségirányításon alapszik a munkánk - mind nemzeti, mind világszinten.

Technológiák - DENIOS innovációk

Mindig keressük a következő, új és legjobb megoldást! A DENIOS-nál élünk és lélegzünk az innovációért, és munkatársaink folyamatosan új megoldásokat fejlesztenek a veszélyes anyagok tárolása és a munkavédelem területén. Számos szabadalom és tanúsítvány bizonyítja számunkra, hogy termékeinkkel már sok célt elértünk annak érdekében, hogy a munka világát egy kicsit biztonságosabbá tegyük, és ezáltal védjük a környezetet!

Tűzvédelem lítium akkumulátorok számára

Nem számít, hogy ügyfeleink kisebb kapacitású egyedi akkumulátorokat vagy nagy mennyiségű, nagy teljesítményű modulokat szeretnének tárolni, tölteni és szállítani: Mindenre kínálunk megfelelő megoldást! Termékeink mindkét oldalon tűzvédelmet, valamint tűzérzékelő és tűzoltó technológiát kínálnak az akkumulátorok biztonsága érdekében.

Power Safe

A DENIOS előreviszi az energiaátmenetet - az akkumulátortároló és a tűzvédelmi rendszerek egyesítésével! Ez a teljes megoldás világújdonság, és a POWER SAFE sokféleképpen használható: A kereskedelemben, önkormányzati épületekben, a mezőgazdaságban vagy akár olyan lakóházakban, ahol sok áramfogyasztót szeretnének ellátni.

RFP tolóajtóval

Tolóajtós tűzvédelmi polcos raktárrendszerünk (RFP SD) a világon elsőként teljesítette az EN 13501 európai tűzvédelmi szabvány szerint 120 perces tűzvédelmi tesztet. Ezzel ismét bizonyítottuk globális piacvezető szerepünket és innovációs erőnket, és új mércét állítottunk fel a tűzvédelmi tárolás területén.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00