DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Hűtőkamrák és veszélyesanyag-tárolók hűtő/légkondicionáló egységekkel

Külön figyelmet fordítunk az energiahatékonyságra hűtőkamráinkban és a hűtő/légkondicionáló egységekkel rendelkező veszélyesanyag-tároló konténereinkben. A teljes külső burkolat homogén szigetelési tulajdonságai és az alacsony hőmérsékleti átmenetekkel rendelkező alkatrészek használata akár 50%-kal csökkentheti az energiafelhasználást. A 0°C-35°C-ig terjedő hőmérsékletet optimálisan lefedik, és szükség szerint hűtési vagy légkondicionáló berendezéssel vannak ellátva. A polcos tároló rendszereket vagy a bejárható raktárrendszereket legfeljebb 16 IBC vagy 24 db 200 literes hordó kapacitással gyártják.

Hatékony hűtés és légkondicionálás

Légkondicionálás a DIN EN 13779 szerint

Az EN 13779 európai szabvány a nem lakott, de emberi használatra szánt helyiségek levegőminőségét osztályozza. A beltéri levegő, a bemenő és az elszívott levegő, valamint a külső levegő minősége osztályozott. A tervező felelősségét egyre inkább előtérbe helyezi az EN 13779. Konkrétan ez azt jelenti, hogy a klímarendszer építésében részt vevőknek a félreértések és a költségek elkerülése érdekében korai szakaszban közös megegyezéssel kell megállapodniuk. A tervezés kezdetén támaszkodjon a DENIOS projektmenedzsereire, annak biztosításaként, hogy hűtési és légkondicionáló rendszere megfeleljen minden szükséges követelménynek.

Standard felépítés

Függetlenül attól, hogy klímaberendezésről vagy 0°C-ra való hűtésről van szó: mind polcos tárolóval felszerelt kamrás rendszereket, mind a bejárható rendszereket meg lehet tervezni ezekre a feladatokra. Hűtőkamráink és klimatikus kamráink alapvető felépítését a hegesztett acélprofilokból készült masszív keret és a WHG jóváhagyással ellátott integrált kármentő tálca alkotja. A kiváló minőségű szigetelés a merev poliuretánhabból készült szigetelőanyagnak köszönhető, amelynek U-értéke 0,24W/m²K. A szigetelt ajtókat a hozzáférési területre telepítik, amelyek szükség esetén jegesedésgátlóval felszerelhetők.

Felszereltség

A hőmérsékleti tartománytól függően légkondicionáló osztott egységeket vagy hűtőegységeket használnak. Az átfogó felszerelési program segítségével ezeket a rendszereket ezután testreszabják és optimalizálják az Ön igényeihez. Ily módon megoldásaink rugalmasan alkalmazkodnak számos iparág igényeihez: vegyipari, gyógyszeripari, autóipari vagy élelmiszeripari.

A hűtéstechnika területén a DENIOS különös figyelmet fordít a felhasználó egyedi igényeire. Polcos tárolórendszerként vagy bejárható változatként - minden hűtő- és klímakamránkat az egyedi előírásoknak megfelelően tervezzük. A teljes körű hőszigetelés rendszerint legalább 100 mm vastag PUR szigeteléssel történik. A légkondicionáló vagy hűtőegységeket, mint például a vezérlőrendszert, úgy tervezték, hogy megfeleljenek a követelményeknek és az egész rendszernek. Az integrált kármentő tálcának köszönhetően minden vízveszélyességi osztályba tartozó veszélyes anyagok biztonságosan tárolhatók. Igény szerint tűz- és robbanásvédelem is megvalósítható az EnEV-kompatibilis kivitel mellett.

Kiegészítésként a következő opciók közül választhat:

 • Robbanásvédelem

 • Tűzvédelem belülről és kívülről (korlátozott hőmérsékleti tartomány)

 • Opcionálisan veszélyesanyag-tárolóként beépített kármentő tálcával felszerelve

 • A GMP-nek megfelelő berendezések

 • Beépített polcok, görgős szállítószalagok

Hűtéstechnika a DENIOS-tól,-több lehetőség!

A DENIOS hűtő- és légkondicionáló kamrái bejárható vagy polctároló rendszerként egyaránt megvalósíthatók. Nagy teljesítményű hűtőaggregátorokat használunk a hűtőrendszer megbízható és problémamentes működésének biztosítására. A külső hőmérsékletnek megfelelően a hűtőberendezés arról gondoskodik, hogy a tárolt anyagok optimális hőmérsékleten, biztonságosan tárolhatók legyenek. Éppen ezért a megfelelő légkondicionáló rendszert egy korábbi szimuláció alapján tervezték. A gyakorlatban ekkor gyakran kombinált eszközöket használnak, amelyek hűtéssel és fűtéssel egyaránt fel vannak szerelve. A DENIOS hűtőkamrák és -helyiségek így megfelelnek az összes elvárásnak, a jogszabályoknak megfelelő veszélyes anyag tárolást illetően.

Hűtőkamráink főbb jellemzői dióhéjban:

 • Polcos- és bejárható tároló rendszerek
 • Nagykapacitású hűtőegységek (osztott egységek), magas szabályozási pontossággal a precíz hőmérsékleti tartomány biztosítása érdekében
 • Maximális energiahatékonyság
 • A legjobb szigetelőanyagok használata
 • Nagyterljesítményű rendszerek az optimális légáramláshoz
 • Az energiafogyasztás akár 50% -kal is csökkenthető a hagyományos rendszerekhez képest
 • Egyenletes hőeloszlás a belső térben
 • Integrált kármentő tálca
 • Kiváló minőségű homogén szigetelés a teljes külső burkolaton
 • Prémium minőségű szigetelt ajtók használata alacsony hőátmenettel
 • EnEV energiatakerékossági rendeletnek megfelelő kivitel
 • Tűzvédelem
 • Igény esetén tűz- és robbanásbiztos kivitel

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Fontos kiegészítések a hűtő-és légkondicionáló rendszerekhez

Felszereltségek

Használja a DENIOS sokoldalú termékeit a hőkamrája egyedi felszereléséhez. Használja ki a kulcsrakész szállítást, beleértve a választott felszerelést is. Kérésre átvállaljuk a tűzjelző készülék és az állapotfelügyelet létesítését. Fedezzen fel számos újítást a modern hőkezelés területén berendezéseink között. Szívesen adunk tanácsot a helyszínen is annak érdekében, hogy az Ön igényein alapuló megoldást konfigurálhassuk.

Szolgáltatások

Mi az Ön "teljeskörű" partnereként, komolyan vesszük ezt a feladatot: Tegye a kezünkbe a felelősséget, és mi gondoskodunk a többiről. Örömmel emlékeztetjük Önt például a közelgő karbantartásra, amit megbízhatóan lebonyolítunk. Így teljes mértékben az üzletére koncentrálhat. Mit tehetünk még Önért? Beszéljük meg! Munkatársaink mindent elkövetnek, hogy segítő kezet nyújtsanak. A DENIOS-szal egy megbízható és hozzáértő szervizpartnerre támaszkodik.

Hasonló bejegyzések a DENIOS magazinban

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00