DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Teljes körű szolgáltatás veszélyesanyag-tárolókhoz

A személyes tanácsadásra és támogatásra összpontosítunk már az első kapcsolatfelvételtől kezdve. Ez a vállalati filozófiánk alapja. Ugyanakkor a veszélyes anyagok tárolása összetett kihívás, és ez akkor is így marad, ha a veszélyesanyag-tároló konténer már régóta az Öné - ezért mi mindig az Ön rendelkezésére állunk. Ez az egyetlen módja annak, hogy a projekt zökkenőmentesen haladjon, és hogy a létesítmény a jogszabályoknak megfelelően működjön. Minden egy kézből: a projekttámogatástól az átvételig, a szállításig, az összeszerelésig, az üzembe helyezésig, valamint a visszaküldésig és újrahasznosításig.

Kiszállítás és üzembe helyezés

Szállítás

Gondoskodunk a teljes lebonyolításról, beleértve a szükséges különleges engedélyek beszerzését is. Kérésre a kirakodáshoz és a végső összeszereléshez megfelelő emelőberendezést is biztosítunk.

Telepítés

A DENIOS technikusai biztosítják az Ön raktárrendszerének szakszerű telepítését, és végigkísérik a helyszíni átvételt, beleértve az összes telepítési és működési tesztet.

Üzembe helyezés

Szabványosított megoldásaink a meglévő általános építési hatósági engedélynek köszönhetően közvetlenül üzembe helyezhetők; az egyedi projektekhez továbbra is hatósági engedélyre van szükség.

Javítások és pótalkatrészek

A biztonság szempontjából fontos alkatrészeket indokolt esetben csak képzett szakemberek javíthatják. A hibás javítás súlyos következményekkel járhat az emberekre és a környezetre nézve. DENIOS szerviztechnikusaink rendelkeznek a tűz- és robbanásvédelmi eszközök szervizeléséhez szükséges szakismeretekkel, képesítésekkel és felszereléssel. Gyártói szervizünk nagy előnye továbbá, hogy minden javítási és kopóalkatrész az eredeti konstrukciónak megfelelően, azonos kivitelben és minőségben cserélhető és beépíthető. Ez biztosítja az eredeti állapot helyreállítását.

Tanácsadás a szakértőtől

Kérdése van a szervizeléssel és karbantartással kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a tesztelést igénylő termékeivel kapcsolatban? Forduljon hozzánk, a DENIOS szakértői csapata kompetens partnerként áll Ön mellett.

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Veszélyesanyag-tároló felújítása

A szakszerű felújítás biztosítja az alapvető megújulást és az anyagmegőrzést, valamint a szükséges stabilitást és funkcionális biztonságot. A szakszerű szervizmunkával célzott hiba- és kármegelőzés érhető el; így jelentős utókezelési költségek kerülhetők el. Ezenkívül a folyamatosan karbantartott megjelenés hozzájárul a veszélyesanyag-tároló konténer magas színvonalú általános állapotához.

Minőségcsökkentő tényezők, amelyek szükségessé teszik a felújítást:

 • Időjárási és öregedési folyamatok

 • A megnövekedett igénybevétel miatti kopás/deformáció

 • Mechanikai (ütközés okozta) sérülések

 • Nem megfelelő telepítés, pl. nem megfelelő felületen vagy szakszerű talajhorgonyzás nélkül

 • Ipari kibocsátásoknak való kitettség a közvetlen környezetben (érintkezés a folyamatok elszívott levegőjével)

 • Jogszabályok vagy egyéb külső körülmények változása

A DENIO ÚJRAFELDOLGOZÁSI SZOLGÁLTATÁSAI:

 • Festékkezelés a korrózióvédelem és a stabilitás fenntartása érdekében

 • Elektronikus vagy egyéb alkatrészek ellenőrzése és szükség esetén cseréje: különösen ventilátorok, légkondicionálás, fűtés, műszaki szellőzés, tűzérzékelők, ajtórögzítő rendszer, világítás

 • Kopóalkatrészek cseréje (tömítések, tartómágnesek és rögzítőlemezek, tűzcsappantyúk, zárási sorrend vezérlők, szerelvények és ajtókilincsek stb.)

 • Tolóajtók gördülőszerkezetének nagyjavítása

NÉGY EGYSZERŰ LÉPÉS A PROFESSZIONÁLIS FELÚJÍTÁSHOZ:

 1. Ön e-mailben küld nekünk képeket a szóban forgó veszélyesanyag-tároló konténeréről

 2. A DENIOS szerviztechnikusa ingyenes, nem kötelező erejű felmérést végez az Ön telephelyén

 3. Az intézkedések és a költségek közös mérlegelését is magában foglaló konzultációt követően egyedi ajánlat készül

 4. Közös megegyezést követően szerviztechnikusaink a helyszínen, a veszélyesanyag-tároló konténeren elvégzik a felújítást.

A régit újjá alakítani:
Kérje ingyenes állapotfelmérését most!

Raktárrendszere még mindig 100%-ban üzemképes, és a berendezés megfelel a hatályos jogszabályi előírásoknak? Ezt ellenőrizzük Önnek! Kérjen időpontot munkatársainktól ingyenes első konzultációra a megelőző karbantartásról - egyszerűen adja meg az AUFBEREITUNGS-CHECK* kuponkódot telefonon vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon.

Módosítások és bővítések

Gyártóként és fejlesztőként pontosan tudjuk, hogyan lehet az új komponenseket tökéletesen integrálni a meglévő rendszerbe, és hogyan kell minden változtatást a jogi megfelelőség szempontjából is ellenőrizni. Műszaki szempontból nem célszerű új berendezéseket hozzáadni anélkül, hogy figyelembe vennénk azok hatását a teljes rendszerre. Ezért a DENIOS szakemberei minden módosítás előtt nagyon alaposan ellenőrzik a statikai kritériumokat, valamint az elektromosság és a vezérléstechnika folyamatos zavartalan működését. A felszereltségi lehetőségek széles skálája gyakorlatilag korlátlan. Tapasztalt tanácsadóink egy személyes helyszíni megbeszélés során elemzik az Ön egyéni igényeit, és minden intézkedést részletesen egyeztetnek Önnel.

Visszavétel és újrahasznosítás

Szolgáltatásaink:

 • Megfelelő újrahasznosító partner és ártalmatlanító vállalat kiválasztása

 • A rögzítés kioldása, a rendszer daruval/villás targoncával történő berakodása és szállítása alacsony rakodógépen

 • Megfelelő és környezetbarát szétszerelés a gyárban

 • Az újrahasznosítási lehetőségek szakértői vizsgálata, az összes bontási lépés végrehajtása, valamint az értékes és veszélyes anyagok szétválasztása

 • Az újrahasznosítható anyagok újrahasznosításra történő hozzáadása

 • A már nem újrahasznosítható anyagok megfelelő, ártalommentes ártalmatlanítása

Előnyök:

 • Minimális szervezési erőfeszítés

 • Teljes költségellenőrzés

 • Lehetőség a régi rendszer költségoptimalizált cseréjére egy új rendszerre

Tanácsadás a szakértőtől

Kérdése van a szervizeléssel és karbantartással kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a tesztelést igénylő termékeivel kapcsolatban? Forduljon hozzánk, a DENIOS szakértői csapata kompetens partnerként áll Ön mellett.

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00