DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Digitális szolgáltatások

Lenyűgöző, hogy a digitalizáció milyen lehetőségeket kínál számunkra. Képzelje el: Ön úton van, miközben hőmérséklet- és gázérzékelők figyelik raktárdszerének állapotát. Ha probléma lép fel – például füst keletkezik vagy tűz van – időben értesítjük – a DENIOS connect segítségével az okostelefonon. Azonnal reagálhat. Ez még biztonságosabbá teszi a veszélyes anyagok tárolását.

Az előírásoknak megfelelően tárolja a veszélyes anyagokat? Milyen veszélyes anyagokat tárolhat együtt másokkal? Mindezeket a kérdéseket a vállalatok felteszik maguknak, amikor például új veszélyes anyagot kell tárolni, vagy egy meglévő tárolási helyzetet ellenőrizni kell. Ezután végiglapozhatja a szabályok oldalait – vagy egyszerűen csak használhatja a DENIOS együtt rárolás ellenőrző alkalmazását.

DENIOS együtt tárolás ellenőrző alkalmazás

Különféle anyagok (> 200 kg) tárolása esetén a TRGS 510 szerinti együtt tárolásra vonatkozó előírásokat be kell tartani. Praktikus együtt tárolási alkalmazásunkban egyszerűen kiválaszthatja a kívánt anyagkombinációt, és megtudhatja, hogy a közös-, külön- vagy az elkülönített tárolást kell-e figyelembe venni.

Tudjon meg többet

Digitális bemutatóterem

Tapasztalja meg a DENIOS termékvilágot digitálisan, 3D optikában. Új 3D-s bemutatótermünkben virtuálisan végigsétálhat termékkiállításunkon, és 360 fokban megtapasztalhatja a kiválasztott termékeket. Tekintse meg "testközelből" a veszélyes anyagok tárolása és kezelése, a lítiumion-tárolás, a helyiségrendszerek és a digitális szolgáltatások területéről származó termékeket.

Tudjon meg többet

DENIOS connect

A DENIOS connect a világelső a veszélyes anyagok tárolásában, amely a keskeny sávú IoT technológiának köszönhetően először integrálja a kármentő tálcákat és a veszélyesanyag-tárolókat a vállalati hálózatba, ezzel is a digitális korba hozva a veszélyes anyagok tárolásának témáját.

Kapcsolatfelvétel

DENIOS DENIOS intelligens veszélyesanyag-tároló

A veszélyes anyagok tárolására szolgáló digitális asszisztens felé tett első lépésként az RWTH Aachen-i Campuson egy innovációs projekt keretében kifejlesztették egy intelligens, szenzoralapú veszélyesanyag-tároló rendszer prototípusát. A veszélyes anyagok biztonságosabb és egyszerűbb tárolása érdekében a mai termékeket kiegészíti a jövő technológiáival.

A DENIOS 2012 óta a az OWL vezető klaszterének törztársasági tagja.

Az itt bemutatott eredmények egy részét a Digital Business (DigiBus) innovációs projekt részeként fejlesztették ki a veeztő klaszterben, az OWL-ben. A DigiBus projekttel kapcsolatos további információk itt találhatók.

Az Észak-Rajna-Vesztfália tartomány Gazdasági, Innovációs, Digitalizálási és Energiaügyi Minisztériuma által finanszírozva.

Partnereink

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00