DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Tárolástechnika és folyamattechnika

A DENIOS biztonságos és környezetbarát, acélból készült tárolástechnológia, valamint hőkamrák és károsanyag gyűjtő kamrák gyártója a folyamattechnológia számára. A termékeket optimálisan tervezték a tárolandó vagy feldolgozandó közeghez és a kapcsolódó tevékenységekhez. A szabványosított rendszerek alapján egyedileg választhat a sokféle felszereltség közül. Minden termékterületen egyedi megoldások lehetségesek. Kiváló ügyféltámogatásban részesül - szükség esetén a helyszínen is.

Termékterületek

Veszélyesanyag-tárolástechnika

Tárolás- és folyamattechnika a veszélyesanyag-tárolástechnika területén - DIBt-engedéllyel a gyúlékony, mérgező, tűztápláló vagy vízre veszélyes anyagok jogszabálynak megfelelő tárolására. A szakemberi csapatunk elvégzi Önnek a teljes tervezést és kivitelezést - például az Ön új oldószer raktára, festék ellátó helysége, hulladék gyűjtő raktára és sok minden más számára!

Olvassa tovább

Tűzvédelmi helyiségek lítium akkumulátorokhoz

A lítium-akkumulátorok nem megfelelő kezelése rendkívül nagy a veszélyt jelenthet. Mélykisülések, tüzek kialakulása, vegyi reakciók, legrosszabb esetben az akkumulátorok robbanása. Több mint 30 éve szakértői vagyunk a veszélyes anyagok biztonságos tárolásának és a legmagasabb tűzvédelmet biztosítjuk (REI 120-ig).

Olvassa tovább

Termotechnika

Ha fűtésről, hűtésről, temperálásról, olvasztásról vagy szárításról van szó: A termotechnika területén tárolás és folyamat technikát kínálunk az összes ipari területre, melyek hőmérséklet-érzékeny anyagokkal dolgoznak. Megoldások kisebb igényekre és a nagy kapacitásokra egyaránt. Hevítés vagy olvasztás 150°C-ig, fagymentes raktározás vagy hűtés -25°C-ig - a DENIOS-al minden követelményre optimálisan fel van készülve.

Olvassa tovább

Légtechnikai munkaállomások

Az ipar, vegyipar és gyógyszeripar számos területén a munka- és gyártófolyamatok szükségessé teszik az olyan anyagokkal való munkát, melyek a megmunkálás közben veszélyes káros anyagokat bocsátanak ki. A DENIOS munkaasztalok és szabad munkahelyek személy-, termék- és ütközésvédelmet nyújtanak a legmagasabb szinten, opcionálisan robbanásvédelemmel is.

Olvassa tovább

Aktuális sajtóközlemények

Újságcikk

ÚJDONSÁG a DENIOS-nál: Veszélyesanyag-tárolók visszavétele és újrahasznosítása

A DENIOS, az üzemi környezetvédelmi és munkabiztonsági világpiac vezető vállalata immár az első olyan veszélyesanyag-tárolók gyártója és szállítója, amely lehetővé teszi a régi rendszerek visszavételét és újrahasznosítását.

Továbbolvasás
Újságcikk

A BioNTech Manufacturing Marburg GmbH köszönetet mond

Az EMA jóváhagyásával a BioNTech hivatalosan is megkapta az engedélyt a COVID-19 vakcina gyártására az új marburgi üzemben. A boldog esemény bejelentésekor a BioNTech megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon partnereinek, szolgáltatóinak és beszállítóinak. A DENIOS is közéjük tartozik.

Továbbolvasás
A sajtóközleményekhez

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések a DENIOS magazinban

Esettanulmány

Lakktároló és festékellátó helyiségek moduláris, csatlakoztatásra kész egységként

A folyékony bevonóanyagok és hígítók, valamint a festési technológiához használt tisztító- és segédanyagok általában tűzveszélyes és vízszennyező veszélyes anyagok közé sorolandók. Szigorú óvintézkedéseket kell tenni a tárolás és a feldolgozás során, amelyek különösen a szerkezeti és berendezéstechnikai szempontokat érintik. A bevonóanyagok egyéb veszélyes jellemzői, mint pl. rákkeltő, még magasabb követelményekhez vezethet.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Innovatív, moduláris vegyszertároló épült Tübingenben

A CHT-csoport törzsüzeme Dußlingenben, Tübingen közelében, 50 000 tonna speciális vegyszert állít elő vásárlói számára a világ minden tájáról. A növekvő kihívások miatt sürgősen szükségessé vált a telephelyen egy újabb biztonságos és rugalmas, veszélyes anyagok tárolására szolgáló tároló építése.

Továbbolvasás
Cikk

Ablakos és ejektoros technológiájú laboratóriumi elszívófülkék összehasonlítása

Sok laboratóriumban klasszikus, ablakos elszívósfülkéket használnak. A gyakorlatban azonban az üveg mögötti munka gyakran jelentős kompromisszumokat jelent. Az alternatív megoldást az ejektoros technológia jelenti: Összehasonlítottuk mindkét rendszert, és megmutatjuk, melyik rendszer jár előrébb.

Továbbolvasás
Cikk

Rendkívül ellenálló: a DENIOS műszaki raktárrendszerei

Annak érdekében, hogy a DENIOS műszaki raktárrendszerei mindig stabilak maradjanak, kiterjedt elméleti számításokat, hosszú távú teszteket és gyakorlati próbákat végzünk. A statika megbízhatóan ellenáll a szél, hó és földrengés okozta külső erőknek.

Továbbolvasás
A DENIOS magazinhoz
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00