DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Tárolástechnika és folyamattechnika

A DENIOS biztonságos és környezetbarát, acélból készült tárolástechnológia, valamint hőkamrák és károsanyag gyűjtő kamrák gyártója a folyamattechnológia számára. A termékeket optimálisan tervezték a tárolandó vagy feldolgozandó közeghez és a kapcsolódó tevékenységekhez. A szabványosított rendszerek alapján egyedileg választhat a sokféle felszereltség közül. Minden termékterületen egyedi megoldások lehetségesek. Kiváló ügyféltámogatásban részesül - szükség esetén a helyszínen is.

Termékterületek

Veszélyesanyag-tárolástechnika

Tárolás- és folyamattechnika a veszélyesanyag-tárolástechnika területén - DIBt-engedéllyel a gyúlékony, mérgező, tűztápláló vagy vízre veszélyes anyagok jogszabálynak megfelelő tárolására. A szakemberi csapatunk elvégzi Önnek a teljes tervezést és kivitelezést - például az Ön új oldószer raktára, festék ellátó helysége, hulladék gyűjtő raktára és sok minden más számára!

Olvassa tovább

Tűzvédelmi helyiségek lítium akkumulátorokhoz

A lítium-akkumulátorok nem megfelelő kezelése rendkívül nagy a veszélyt jelenthet. Mélykisülések, tüzek kialakulása, vegyi reakciók, legrosszabb esetben az akkumulátorok robbanása. Több mint 30 éve szakértői vagyunk a veszélyes anyagok biztonságos tárolásának és a legmagasabb tűzvédelmet biztosítjuk (REI 120-ig).

Olvassa tovább

Termotechnika

Ha fűtésről, hűtésről, temperálásról, olvasztásról vagy szárításról van szó: A termotechnika területén tárolás és folyamat technikát kínálunk az összes ipari területre, melyek hőmérséklet-érzékeny anyagokkal dolgoznak. Megoldások kisebb igényekre és a nagy kapacitásokra egyaránt. Hevítés vagy olvasztás 150°C-ig, fagymentes raktározás vagy hűtés -25°C-ig - a DENIOS-al minden követelményre optimálisan fel van készülve.

Olvassa tovább

Légtechnikai munkaállomások

Az ipar, vegyipar és gyógyszeripar számos területén a munka- és gyártófolyamatok szükségessé teszik az olyan anyagokkal való munkát, melyek a megmunkálás közben veszélyes káros anyagokat bocsátanak ki. A DENIOS munkaasztalok és szabad munkahelyek személy-, termék- és ütközésvédelmet nyújtanak a legmagasabb szinten, opcionálisan robbanásvédelemmel is.

Olvassa tovább

Aktuális sajtóközlemények

Tölt…

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések a DENIOS magazinban

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00