DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Tárolástechnika és folyamattechnika

A DENIOS biztonságos és környezetbarát, acélból készült tárolástechnológia, valamint hőkamrák és károsanyag gyűjtő kamrák gyártója a folyamattechnológia számára. A termékeket optimálisan tervezték a tárolandó vagy feldolgozandó közeghez és a kapcsolódó tevékenységekhez. A szabványosított rendszerek alapján egyedileg választhat a sokféle felszereltség közül. Minden termékterületen egyedi megoldások lehetségesek. Kiváló ügyféltámogatásban részesül - szükség esetén a helyszínen is.

Termékterületek

Veszélyesanyag-tárolástechnika

Tárolás- és folyamattechnika a veszélyesanyag-tárolástechnika területén - DIBt-engedéllyel a gyúlékony, mérgező, tűztápláló vagy vízre veszélyes anyagok jogszabálynak megfelelő tárolására. A szakemberi csapatunk elvégzi Önnek a teljes tervezést és kivitelezést - például az Ön új oldószer raktára, festék ellátó helysége, hulladék gyűjtő raktára és sok minden más számára!

Olvassa tovább

Lítium-akkumulátor tárolók és teszthelyiségek

A lítium-akkumulátorok nem megfelelő kezelése rendkívül nagy a veszélyt jelenthet. Mélykisülések, tüzek kialakulása, vegyi reakciók, legrosszabb esetben az akkumulátorok robbanása. Több mint 30 éve szakértői vagyunk a veszélyes anyagok biztonságos tárolásának és a legmagasabb tűzvédelmet biztosítjuk (REI 120-ig).

Olvassa tovább

Termotechnika

Ha fűtésről, hűtésről, temperálásról, olvasztásról vagy szárításról van szó: A termotechnika területén tárolás és folyamat technikát kínálunk az összes ipari területre, melyek hőmérséklet-érzékeny anyagokkal dolgoznak. Megoldások kisebb igényekre és a nagy kapacitásokra egyaránt. Hevítés vagy olvasztás 150°C-ig, fagymentes raktározás vagy hűtés -25°C-ig - a DENIOS-al minden követelményre optimálisan fel van készülve.

Olvassa tovább

Légtechnikai munkaállomások

Az ipar, vegyipar és gyógyszeripar számos területén a munka- és gyártófolyamatok szükségessé teszik az olyan anyagokkal való munkát, melyek a megmunkálás közben veszélyes káros anyagokat bocsátanak ki. A DENIOS munkaasztalok és szabad munkahelyek személy-, termék- és ütközésvédelmet nyújtanak a legmagasabb szinten, opcionálisan robbanásvédelemmel is.

Olvassa tovább

Felállítani, használatba venni, biztosnak lenni!

Aki termel, felelősséggel tartozik és azzal a kihívással néz szembe, hogy a veszélyes anyagok kezelése során jelentkező kockázatokat a lehető legkisebbre csökkentse. Ismerjük a számos, Önre és vállalatára vonatkozó kötelezettséget, amelyeknek meg kell felelnie, hogy eleget tegyen a nap mint nap fennálló felelősségének. A DENIOS nem csak igény szerinti raktármegoldásokat kínál. A teljeskörű kiszolgálásunkkal nyugodtan foglalkozhat az üzletével - a többiről mi gondoskodunk!

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Hasonló bejegyzések a DENIOS magazinban

Esettanulmány

Tűzvédelmi veszélyes anyag tároló az AGRANA Stärke GmbH-nak

Az ausztriai AGRANA Stärke GmbH-nak tűzveszélyes anyagok raktározásához egy F90 veszélyesanyag-tárolót készített a DENIOS. A konténer biztosítja a különböző anyagmozgató eszközökkel történő rakodhatóságot, a robbanásveszélyes zónákat, valamint a kényes területen történő elhelyezést.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Légtechnikai munkaasztal a BECOM GmbH-nak

Az ausztriai BECOM GmbH elektro-mechanikai részegységeket gyárt. Kis alkatrészek tisztításakor gyúlékony aceton gőzök keletkeznek, amelyektől az alkalmazottakat meg kell védeni. A. DENIOS tisztítóasztal nagyobb biztonságot ad a károsanyag felfogásában.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Hőkamra a Shell Austria számára

A Shell konszern ausztriai leányvállatának olajkeverő-üzemében kellett megoldást találni a hőmérsékletre érzékeny nyersanyagok célirányos felmelegítése iránti igényre. A Shell Austria a DENIOS innovatív hőkamrája mellett döntött, amellyel lehetőség van az alapanyagok és adalékok kontrollált felmelegítésére. A realizált megoldás megfelel a Shell konszern alapelveinek is: „Az energiahordozókat nyereségesen és a környezettel is összeegyeztethető módon szükséges kitermelni és szolgáltatni“.

Továbbolvasás
Esettanulmány

Előre temperált adalékanyagok a gyártás részére

Klüber Lubrication Austria GmbH, a Freudenberg Chemical Specialties SE & CO. KG részlege, kenőanyagokat fejleszt. Annak érdekében, hogy ezeket az anyagokat a szakszerűen és a munkavállalók veszélyeztetése nélkül tárolhassák, a DENIOS egy hőkamrát fejlesztett ki, amely egyidejűleg növelheti az energiahatékonyságot.

Továbbolvasás
A DENIOS magazinhoz
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz