• Egyéni szaktanácsadás

  • Minőség a piacvezetőtől

  • Közvetlenül a gyártótól

  • Nemzetközi Know-How

Tárolástechnika és folyamattechnika

DENIOS portfóliónk számos standard megoldást tartalmaz, melyek számtalanszor beváltak, így az iparban és kereskedelemben tevékenykedő ügyfeleink által támasztott legtöbb igénynek megfelelnek. De mi történik akkor, ha a standard megoldások nem felelnek meg az Ön elvárásainak? A központi területeinken a különleges elvárásai alapján, a következő egyéni megoldásokat tudjunk Önnek kínálni: Veszélyes anyag tárolástechnika, termotechnika, légtechnika, műszaki- és biztonsági helyiségek és ipari alkatrésztisztítás.

A szakértői csapatunk szívesen elvégzi az összes szükséges intézkedést - az Önnek megfelelő koncepció elkészítésétől és átdolgozásától, egészen a kulcsra kész átadásig, és az azt követő karbantartásig. Sok ezer projekt a DENIOS cég történetéből azt a biztonságot nyújtják Önnek, hogy az egyéni projektje, megbízható módon, időben és használatra készen megvalósításra kerül.

Örömmel adunk Önnek tanácsot


A központi projektjeink


Felállítani, használatba venni, biztosnak lenni!

Aki termel, felelősséggel tartozik és azzal a kihívással néz szembe, hogy a veszélyes anyagok kezelése során jelentkező kockázatokat a lehető legkisebbre csökkentse. Ismerjük a számos, Önre és vállalatára vonatkozó kötelezettséget, amelyeknek meg kell felelnie, hogy eleget tegyen a nap mint nap fennálló felelősségének. A DENIOS nem csak igény szerinti raktármegoldásokat kínál. A teljeskörű kiszolgálásunkkal nyugodtan foglalkozhat az üzletével - a többiről mi gondoskodunk!


Nemzetközileg minősített biztonság a gyártótól

A műszaki térrendszereink kivétel nélkül a DENIOS saját gyártásában készülnek. Így folyamatosan garantáljuk a csúcsminőséget bármely DENIOS termék esetében. A neves intézetek által végzett minősítések számunkra éppolyan természetesek, mint pl. az EN 1090 és EN 13501 európai szabványok teljesítése. Ezeknek a követelményeknek gyakran már azelőtt megfelelünk, hogy azok kötelezővé válnának. Így termékeinkkel sokszor egy lépéssel a törvényalkotók előtt járunk - és Ön akkor is a biztonságos oldalon áll, ha a törvényhozó szigorítja a szabványokat.

Tűzvédelmi raktárkonténer új DIBt-engedéllyel

Tűzvédelmi raktárkonténer új DIBt-engedéllyel

A Német Építéstechnikai Intézet (DIBt) szerint 2017 óta a tűzvédelmi raktárkonténerek engedélyéhez, új irányvonalak vannak érvényben. Hogy mit kell tudnia az új engedéllyel kapcsolatban, és hogy a DENIOS tűzvédelmi raktárkonténerek miért adnak 70 %-os időmegtakarítást az építési engedélynél, megtudhatja itt.


Testreszabott szerviz-szolgáltatások

Tanácsadás
Tanácsadás
Tervezés/ Konstrukció
Tervezés/ Konstrukció
Gyártás
Gyártás
Üzembehelyezés/ Átvétel
Üzembehelyezés/ Átvétel
Szerviz/ Karbantartás
Szerviz/ Karbantartás

A feladatunkat nem úgy értelmezzük, hogy egy engedéllyel rendelkező terméket kiszállítunk és lepakoljuk az Ön üzemi területére. Magától értetődő számunkra a tanácsadás, fejlesztés, konstruálás, valamint a logisztika és a karbantartás egy kézből. A szakértői csapatunk szívesen elvégzi az összes szükséges intézkedést - az Önnek megfelelő koncepció elkészítésétől és átdolgozásától, egészen a kulcsra kész átadásig és az azt követő karbantartásig.


Az egész világra kiterjedő logisztikai hálózatunk zökkenőmentes lebonyolítást garantál - a DENIOS termékek kiszállítása biztonságosan és határidőre történik. Túlméretes szállítmányok és a tengeren túli szállítás is egyszerűen megoldható. A termékeinket már az üzemben úgy készítjük elő, hogy Önnél lehetséges legyen a gyors helyszíni készre szerelés. A munkatársai műszaki betanítását az Ön kívánságára egy DENIOS szakértő közvetlen a helyszínen is elvégezheti.


Átfogó helyszíni projektkivitelezés

„Teljeskörű kiszolgáló partnerként” értelmezzük a feladatunkat és ezt a szerepet komolyan is vesszük: A tervrajzoktól kezdve egészen az átadásig, a DENIOS mérnökök személyesen végig kísérik az Ön projektjét. Mi a DENIOS-nál az Ön közelében vagyunk – világszerte. A DENIOS évtizedes jelenléte a nemzetközi piacokon garantálja ügyfeleink számára az átfogó szakértői hálózatot. Több, mint 750 munkatárssal 20 telephelyen támogatják Önt a DENIOS szakértői.

Helyszíni szervizelés

A helyszíni igényfelmérés

Nem lehet minden gépet telefonon pontosan leírni. Ezért fontos számunkra, hogy a helyszínen is segítségére legyünk. Szívesen elutaznak a mérnökeink Önhöz, hogy profi igényfelmérést végezzenek és hogy átfogó módon támogassák Önt a megoldáskeresésben. Egyeztessen rögtön időpontot!

Időpontot egyeztetés