DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

SteelSafe - acél veszélyesanyag-depók a DENIOS-tól

Az új SteelSafe termékcsaláddal a DENIOS egy kalap alatt egyesíti az összes acél veszélyesanyag-depót. És egyúttal két új termékkel bővíti a széles választékot. Míg korábban kisméretű tároló edények és akár 4 hordó is tárolható volt, a két új változatban most akár 2 IBC is elfér.

SteelSafe veszélyesanyag-raktárak a biztonságos és gazdaságos tároláshoz

A veszélyes anyagok előírásoknak megfelelő tárolása üzleti kihívást jelent, hiszen a vállalatában rendelkezésre álló területet a lehető leghatékonyabban kell kihasználni. Itt megtudhatja, hogyan tárolhat biztonságosan és gazdaságosan veszélyes anyagokat a DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depóival.

Takarítson meg helyet és nyerjen gyártási területet

Egy vállalatnál a legértékesebb dolog a gyártási terület. Fontos, hogy a rendelkezésre álló helyet a lehető leghatékonyabban használjuk ki, és ne veszítsük el tárolás céljából. A DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depói kültéri telepítésre alkalmasak, és így több helyet biztosítanak a vállalati épületen belüli értéknövelő tevékenységekhez. A gyúlékony folyadékokat különösen a szabadban tárolhatja különösen gazdaságosan, és a biztonsági távolságok betartása révén egyszerűen és költséghatékonyan betarthatja a tűzvédelmet.

Hozzon létre rövid távolságokat és dolgozzon hatékonyabban

A veszélyes anyagok decentralizált tárolása biztonságos, nagyon hatékony és gazdaságos munkát biztosít az Ön cégében. Mert a DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depóit pontosan ott helyezheti el, ahol szüksége van rájuk. Például a munkaterület közelében, bent. Előnyös lesz a gyors elérhetőség szempontjából, és ezáltal növeli a termelékenységet. És a biztonság szempontjából is, mert elkerüli a közlekedési útvonalakat.

Költségmegtakarítás és nagyobb rugalmasság

A DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depói a költséghatékony, rugalmas és hatékony alternatívát jelentik nagy tárolóedények kis számú biztonságos tárolására. Például, hogy cége tárolókapacitását az előírásoknak megfelelő módon és zökkenőmentesen bővítse. Mivel SteelSafe veszélyesanyag-depóinkat már összeszerelve szállítjuk, és a telepítés egyszerű, azonnal használhatóak.

Folyóirat "3 stratégia a veszélyes anyagok gazdaságos tárolására"

Ingyenes tanulmányunkban Gertjan Frick szakértőnk elmagyarázza, hogyan érhet el nagyobb hozzáadott értéket a DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depóival.

5 oldalon ismertetjük, hogy a biztonság szempontjából releváns tényezők mellett hogyan valósíthatja meg az optimális helykihasználást és a hatékony munkafolyamatokat a veszélyes anyagok tárolása során - és hogyan reagálhat az előírásoknak megfelelő, ugyanakkor rugalmas és költséghatékony módon a tárolási nehézségekre.

A SteelSafe sokoldalúsága – a megfelelő depó minden alkalmazáshoz

A SteelSafe veszélyesanyag-depók számos különböző modellben és berendezésváltozatban állnak rendelkezésre, igény szerinti tárolókapacitással kisméretű tárolo edényekhez, vagy 8 hordóhoz vagy akár 2 IBC-hez. A robusztus acélraktárak minden vízveszélyességi osztályba tartozó anyagok tárolására és gyúlékony folyadékok passzív tárolására alkalmasak. Beltéren, kültéren és veszélyes területeken is telepíthetők, megfelelő szellőzés és földelés mellett. A SteelSafe veszélyesanyag-raktárak kerekesszékkel is megközelíthetők, zárhatók, porszórt bevonatúak, és a különféle felszerelési lehetőségeknek köszönhetően – például fedél, szárnyas ajtók vagy tolókapuk – többféleképpen használhatók.

ÚJ: SteelSafe veszélyesanyag-depók IBC-hez

A DENIOS két új, 1-2 IBC tárolására alkalmas modellel bővítette a SteelSafe veszélyesanyag-depók széles választékát. Mostantól Ön is részesülhet azokból az egyedülálló előnyökből, amelyeket a SteelSafe veszélyesanyag-raktár kínál az IBC-k tárolása során – a veszélyes anyagok biztonságos és gazdaságos tárolása érdekében.

SteelSafe veszélyesanyag-depó C

 • Ajtókkal, 1 db 1000 literes IBC vagy 4 db 200 literes hordó elhelyezéséhez közvetlenül a rácsra vagy kémiai raklapra

 • Az összes vízveszélyességi osztályba tartozó anyagok szabályszerű tárolására és a gyúlékony folyadékok passzív tárolására (H224-226)

 • Erős acéllemez szerkezet kiváló minőségű porszórt bevonattal az optimális korrózióvédelem érdekében

 • Beépített kármentő tálca kivehető, horganyzott ráccsal tárolószintként

 • a StawaR szerinti országosan érvényes megfelelőségi nyilatkozattal (ÜHP)

SteelSafe veszélyesanyag-depó 2C

 • Tolóajtókkal, 2 db egyenként 1000 literes IBC vagy 2 x 4 db 200 literes hordó kémiai raklapra helyezéséhez

 • Az összes vízveszélyességi osztályba tartozó anyagok szabályszerű tárolására és a gyúlékony folyadékok passzív tárolására (H224-226)

 • Erős acéllemez szerkezet kiváló minőségű porszórt bevonattal az optimális korrózióvédelem érdekében

 • Beépített kármentő tálca kivehető, horganyzott ráccsal tárolószintként

 • A StawaR szerinti országosan érvényes megfelelőségi nyilatkozattal (ÜHP)

Manapság így tárolják az IBC-ket – a DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depóiban

Fedezze fel az új SteelSafe IBC veszélyesanyag-depóinak termékelőnyeit a videóban – nézze meg most!

Így készül egy SteelSafe veszélyesanyag-depó

Fejlesztőként és gyártóként a biztonság és a minőség a legfontosabb. A robusztus SteelSafe veszélyesanyag-raktárakat DENIOS mérnökeink fejlesztették ki a házon belüli innovációs részlegen, majd a legmodernebb előállítási folyamattal gyártják le. A hegesztési munkákat szakképzett munkaerők végzik, melyhez hegesztési tanúsítványainkat rendszeresen megújítjuk. Ezen kívül minden acélraktár hegesztési varratait kiszállítás előtt szivárgásra ellenőrzik. A DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depói megfelelnek a StawaR követelményeinek.

DENIOS mérnökség. A fejlesztéstől a minőségi kiadásig.

1

Számítási módszerek

Elméleti számítási módszerekkel, például a terhelések szimulációjával ellenőrizzük, hogy minden alkatrész és a teljes termék megfelel-e a szükséges biztonsági kritériumoknak, mint a teherbírás és a stabilitás.

2

Gyakorlati próbák

A gyakorlati vizsgálatok során a külső hatások miatti rugalmasságot szimuláljuk a későbbi alkalmazáshoz, mint például a stabilitás és tömítettség (töltési vizsgálatok) vagy a terhelési vizsgálatok acélsúlyokkal.

3

TÜV-érvényesítés

Az acélraktárak megfelelnek a legújabb StawaR-követelményeknek, és szivárgásteszteken és terhelési teszteken, valamint külső vizsgáló szervezetek minőségellenőrzésén esnek át a tanúsítás érdekében.

4

Sorozatgyártás

A DENIOS veszélyesanyag-depókat házon belül gyártják, magas minőségi előírások szerint. A Water Resources Act (WHG) szerint minősített szakcég vagyunk, és megfelelünk a DIN EN 1090-2 szabvány szerinti acéltartályok gyártására vonatkozó minősítésnek.

5

Minőségellenőrzés

Minden, a DENIOS-nál kifejlesztett és gyártott termék szigorú házon belüli minőségellenőrzésen esik át. Minden alkatrészt és a késztermék kölcsönhatását ellenőrizzük. Minden acéldepót mindig piros-fehér ellenőrzésnek vetnek alá.

Karbantartási szolgáltatás az Ön SteelSafe veszélyesanyag-depójához

Mint minden más munkaeszköz esetében, a veszélyesanyag-depók működését és így biztonságát is mindig garantálni kell. A szükséges karbantartási intézkedéseket azonnal el kell végezni, és a talált hibákat azonnal ki kell javítani. Vegye igénybe a DENIOS professzionális karbantartási szolgáltatását, hogy minimalizálja a veszélyesanyag-depó meghibásodásának kockázatát és megőrizze hosszú élettartamát. Tapasztalt szervizcsapatunk a legmodernebb technológiát alkalmazza, beleértve a vizsgálati jegyzőkönyvet és a minőségjelző matricát.
Az alábbi karbantartási lehetőségeket kínáljuk a SteelSafe veszélyesanyag-depók számára (StawaR szerinti ellenőrzés):

 • Műszaki szivárgásvizsgálat hegesztési varrat vizsgálati módszerekkel (vákuumszivattyú)

 • Szemrevételezéssel ellenőrizze a sérüléseket, hibákat, korróziót és szennyeződéseket

Egyedülálló vizsgálati eljárás

A professzionális szemrevételezés mellett jelenleg a DENIOS az egyetlen szolgáltató, amely műszaki vizsgálatot kínál az Ön SteelSafe veszélyesanyag-depójának integrált kármentő tálcájához.

Egyedülálló hegesztési varrat-ellenőrzési eljárást alkalmazunk, amely a legfinomabb hajszálrepedéseket és deformációkat is láthatóvá teszi. Ez a hegesztési varrat műszaki ellenőrzése maximális biztonságot nyújt, és átvételi jegyzőkönyvünk bizonyítékul szolgál a karbantartási dokumentációhoz.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket vagy töltse ki az űrlapot.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00