DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

SteelSafe - acél veszélyesanyag-depók a DENIOS-tól

Az új SteelSafe termékcsaláddal a DENIOS egy kalap alatt egyesíti az összes acél veszélyesanyag-depót. A termékcsalád biztonságos, helytakarékos és különösen gazdaságos tárolási megoldásokat tartalmaz veszélyes anyagok tárolására kis tároló edényekben, hordókban és IBC-kben.

SteelSafe veszélyesanyag-raktárak a biztonságos és gazdaságos tároláshoz

A veszélyes anyagok előírásoknak megfelelő tárolása üzleti kihívást jelent, hiszen a vállalatában rendelkezésre álló területet a lehető leghatékonyabban kell kihasználni. Itt megtudhatja, hogyan tárolhat biztonságosan és gazdaságosan veszélyes anyagokat a DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depóival.

Takarítson meg helyet és nyerjen gyártási területet

Egy vállalatnál a legértékesebb dolog a gyártási terület. Fontos, hogy a rendelkezésre álló helyet a lehető leghatékonyabban használjuk ki, és ne veszítsük el tárolás céljából. A DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depói kültéri telepítésre alkalmasak, és így több helyet biztosítanak a vállalati épületen belüli értéknövelő tevékenységekhez. A gyúlékony folyadékokat különösen a szabadban tárolhatja különösen gazdaságosan, és a biztonsági távolságok betartása révén egyszerűen és költséghatékonyan betarthatja a tűzvédelmet.

Hozzon létre rövid távolságokat és dolgozzon hatékonyabban

A veszélyes anyagok decentralizált tárolása biztonságos, nagyon hatékony és gazdaságos munkát biztosít az Ön cégében. Mert a DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depóit pontosan ott helyezheti el, ahol szüksége van rájuk. Például a munkaterület közelében, bent. Előnyös lesz a gyors elérhetőség szempontjából, és ezáltal növeli a termelékenységet. És a biztonság szempontjából is, mert elkerüli a közlekedési útvonalakat.

Költségmegtakarítás és nagyobb rugalmasság

A DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depói a költséghatékony, rugalmas és hatékony alternatívát jelentik nagy tárolóedények kis számú biztonságos tárolására. Például, hogy cége tárolókapacitását az előírásoknak megfelelő módon és zökkenőmentesen bővítse. Mivel SteelSafe veszélyesanyag-depóinkat már összeszerelve szállítjuk, és a telepítés egyszerű, azonnal használhatóak.

Folyóirat "3 stratégia a veszélyes anyagok gazdaságos tárolására"

Ingyenes tanulmányunkban Gertjan Frick szakértőnk elmagyarázza, hogyan érhet el nagyobb hozzáadott értéket a DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depóival.

5 oldalon ismertetjük, hogy a biztonság szempontjából releváns tényezők mellett hogyan valósíthatja meg az optimális helykihasználást és a hatékony munkafolyamatokat a veszélyes anyagok tárolása során - és hogyan reagálhat az előírásoknak megfelelő, ugyanakkor rugalmas és költséghatékony módon a tárolási nehézségekre.

MOST ÚJ: SteelSafe veszélyesanyag-depók helytakarékos redőnnyel

A DENIOS a SteelSafe veszélyesanyag-depók széles választékát négy új modellel bővítette hordók vagy kis tároló edények tárolására. A különösen helytakarékos redőnyök további helyelőnyt kínálnak Önnek. Így még hatékonyabban használhatja ki a raktárterületét.

SteelSafe veszélyesanyag-depó D2, kiskannákhoz

Acélpolccal a kis tárolóedények tárolására.

SteelSafe veszélyesanyag-depó D2, 2 hordóhoz

2 db 200 literes hordó elhelyezéséhez közvetlenül a rácsra vagy egy EUR raklapra.

SteelSafe veszélyesanyag-depó D4, kiskannákhoz

Acélpolccal kis tárolóedények tárolására.

SteelSafe veszélyesanyag-depó D4, 4 hordóhoz

4 db 200 literes hordó elhelyezéséhez közvetlenül a rácsra vagy EUR raklapra.

A teljes SteelSafe választék - a megfelelő depó minden alkalmazáshoz

A SteelSafe veszélyesanyag-depók számos különböző modell- és felszerelési változatban kaphatók, az Ön igényeinek megfelelően kis tároló edények, akár 8 hordó vagy akár 2 IBC tárolókapacitással. A robusztus acél depók minden vízveszélyességi osztályba tartozó anyag tárolására és gyúlékony folyadékok passzív tárolására alkalmasak. Felállíthatók beltéren és kültéren, valamint veszélyes területeken is, megfelelő szellőzés és földelés esetén. A SteelSafe veszélyesanyag-depók targoncával aláfoghatóak, zárhatóak, porszórtan bevonva, és a különböző felszerelési lehetőségeknek, mint például a fedelek, zsanéros ajtók vagy tolóajtók, köszönhetően sokoldalúak.

Kis tároló edényekhez és hordókhoz

Manapság így tárolják az IBC-ket – a DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depóiban

Fedezze fel az új SteelSafe IBC veszélyesanyag-depóinak termékelőnyeit a videóban – nézze meg most!

Így készül egy SteelSafe veszélyesanyag-depó

Fejlesztőként és gyártóként a biztonság és a minőség a legfontosabb. A robusztus SteelSafe veszélyesanyag-raktárakat DENIOS mérnökeink fejlesztették ki a házon belüli innovációs részlegen, majd a legmodernebb előállítási folyamattal gyártják le. A hegesztési munkákat szakképzett munkaerők végzik, melyhez hegesztési tanúsítványainkat rendszeresen megújítjuk. Ezen kívül minden acélraktár hegesztési varratait kiszállítás előtt szivárgásra ellenőrzik. A DENIOS SteelSafe veszélyesanyag-depói megfelelnek a StawaR követelményeinek.

DENIOS mérnökség. A fejlesztéstől a minőségi kiadásig.

1

Számítási módszer

Elméleti számítási módszerekkel, például terhelési szimulációval ellenőrizzük, hogy az összes alkatrész és a teljes termék megfelel-e a szükséges biztonsági kritériumoknak, például a terhelhetőségnek és a stabilitásnak.

2

Gyakorlati tesztek

A gyakorlati tesztek során a későbbi alkalmazás során a külső hatások miatti terhelhetőséget szimuláljuk, mint például a stabilitás és a tömítettség (töltési tesztek) vagy acélsúlyokkal végzett teherbírási tesztek.

3

TÜV vizsgálat

Az acéldepók megfelelnek a StawaR legújabb követelményeinek, és a tanúsításhoz külső vizsgáló szervezetek által végzett szivárgás- és terhelési teszteknek, valamint minőségellenőrzéseknek is alávetik őket.

4

Sorozatgyártás

A DENIOS veszélyesanyag-depókat magas minőségi szabványok szerint gyártjuk saját gyártóüzemünkben. A vízgazdálkodási törvény (WHG) szerint minősített szakvállalat vagyunk, és megfelelünk a DIN EN 1090-2 szerinti acél gyűjtőtálcák gyártására vonatkozó minősítésnek.

5

Minőségellenőrzés

A DENIOS-nál kifejlesztett és gyártott minden termék szigorú házon belüli minőségellenőrzésen esik át. Minden alkatrészt és a késztermékben való kölcsönhatásukat teszteljük. Minden egyes acéldepót mindig vörös-fehér tesztnek vetünk alá.

Karbantartási szolgáltatás az Ön SteelSafe veszélyesanyag-depójához

Mint minden más munkaeszköz esetében, a veszélyesanyag-depók működését és így biztonságát is mindig garantálni kell. A szükséges karbantartási intézkedéseket azonnal el kell végezni, és a talált hibákat azonnal ki kell javítani. Vegye igénybe a DENIOS professzionális karbantartási szolgáltatását, hogy minimalizálja a veszélyesanyag-depó meghibásodásának kockázatát és megőrizze hosszú élettartamát. Tapasztalt szervizcsapatunk a legmodernebb technológiát alkalmazza, beleértve a vizsgálati jegyzőkönyvet és a minőségjelző matricát.
Az alábbi karbantartási lehetőségeket kínáljuk a SteelSafe veszélyesanyag-depók számára (StawaR szerinti ellenőrzés):

  • Műszaki szivárgásvizsgálat hegesztési varrat vizsgálati módszerekkel (vákuumszivattyú)

  • Szemrevételezéssel ellenőrizze a sérüléseket, hibákat, korróziót és szennyeződéseket

Egyedülálló vizsgálati eljárás

A professzionális szemrevételezés mellett jelenleg a DENIOS az egyetlen szolgáltató, amely műszaki vizsgálatot kínál az Ön SteelSafe veszélyesanyag-depójának integrált kármentő tálcájához.

Egyedülálló hegesztési varrat-ellenőrzési eljárást alkalmazunk, amely a legfinomabb hajszálrepedéseket és deformációkat is láthatóvá teszi. Ez a hegesztési varrat műszaki ellenőrzése maximális biztonságot nyújt, és átvételi jegyzőkönyvünk bizonyítékul szolgál a karbantartási dokumentációhoz.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00