DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

PolySafe – műanyag veszélyesanyag-depók a DENIOS-tól

A PolySafe termékcsaláddal a DENIOS korróziómentes, időjárásálló és stabil, polietilénből készült veszélyesanyag-depót kínál. Alkalmasak agresszív vegyszerek és minden vízveszélyességi osztályba tartozó anyagok szabályszerű tárolására beltéren és fedett kültéri területeken. A PolySafe veszélyesanyag-raktárak kis tároló edények vagy akár 8 hordó vagy 2 IBC tárolására alkalmasak.

A PolySafe sokoldalúsága– a megfelelő raktár minden alkalmazáshoz

A PolySafe veszélyesanyag-depók számos különböző modellben és felszereltséggel állnak rendelkezésre, igény szerinti tárolókapacitással kisméretű tároló edényekhez, akár 8 hordóhoz vagy akár 2 IBC-hez. Könnyen rakodhatók targoncával vagy magas kézi raklapemelővel, valamint hozzáférhetőek és zárhatók is. Legyen szó szárnyas ajtókról, fedélről, redőnyökről vagy tolóajtókról – piacvezetőként és gyártóként a DENIOS minden alkalmazáshoz tökéletes megoldást kínál.

PolySafe veszélyesanyag-depók kis tároló edények, hordók és IBC-k számára

PolySafe veszélyesanyag-depóink nagyon sokoldalúak

Piacvezetőként és gyártóként a műanyag veszélyesanyag-depókat a legnagyobb és legváltozatosabb választékkal kínáljuk Önnek. Személyre szabott és biztonságos PolySafe veszélyesanyag-raktárral rendelkezünk az Ön egyedi feladataihoz. Győződj meg róla a videóban!

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00