DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Tiszta levegős- és légtechnikai munkaállomások

A DENIOS több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyszer- és vegyipar számára kialakított tisztatéri rendszerek gyártásában. A szolgáltatások köre olyan kiváló minőségű por- és oldószertároló légtechnikai rendszereket tartalmaz, amelyek garantálják az üzemeltetők számára az előírt munkahelyi koncentrációt és a termékek minőségét. Ha nyitott tiszta helyiségre van szüksége a porok vagy oldószerek biztonságos kezeléséhez (adagolás, mintavétel, őrlés, szitálás stb.), a DENIOS munkaállomasok rendkívül hatékony megoldást nyújtanak.

Alkalmazási példák üzemépítéi eljárás lefolytatásához

Gyakorlati példa mintavevő létesítményre

A DENIOS az egyik gyógyszeripari ügyfele számára mintavevő létesítményt tervezett: anyagzsilippel, személyzsilippel és nyitott mintavevő munkaállomással - beleértve az automatikus IPA (izopropanol)-fertőtlenítési területet.

Tudjon meg többet

Leválasztó izolátorok és termékürítő rendszerek

A DENIOS vákuumos kesztyű nyílású szekrényeket/leválasztó izolátorokat kínál a dolgozó személyek hermetikus és légmentes elválasztásához a veszélyes anyagtól vagy a munkaterülettől. Alkalmas az elsődleges porok elszigetelésére is száraz por termékek kiürítésekor és csomagolásakor.

Tudjon meg többet

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Fontos kiegészítések a tiszta levegős- és légtechnikai megoldásokhoz

Felszereltségek

A különféle DENIOS termékek segítségével egyedileg berendezheti károsanyaganyag gyűjtő kamráját. Használja ki a kulcsrakész szállítást, beleértve a választott felszerelést is. Elszívó ventilátorok, integrálható szűrőtechnika, robbanásbiztos kivitel stb. - a további kialakítások és alkatrészek széles választékával a DENIOS az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást kínálja. Örömmel adunk tanácsot a helyszínen annak érdekében, hogy konfigurálhassuk az Ön igényeinek megfelelő VARIO-Flow megoldást.

Szolgáltatások

Mi az Ön "teljeskörű" partnereként, komolyan vesszük ezt a feladatot: Tegye a kezünkbe a felelősséget, és mi gondoskodunk a többiről. Örömmel emlékeztetjük Önt például a közelgő karbantartásra, amit megbízhatóan lebonyolítunk. Így teljes mértékben az üzletére koncentrálhat. Mit tehetünk még Önért? Beszéljük meg! Munkatársaink mindent elkövetnek, hogy segítő kezet nyújtsanak. A DENIOS-szal egy megbízható és hozzáértő szervizpartnerre támaszkodik.

További bejegyzések és DENIOS szaktudás

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00