DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu
E-beszerzés a DENIOS-szal

Az elektronikus beszerzési rendszerek már régóta jelen vannak az e-businessben, és számos nagy és közepes méretű B2B vállalat használja ezt a szolgáltatást.

Beszállítói katalógusunk bevezetése az Ön áruforgalmi rendszerébe gyors és egyszerű. Emellett néhány hatalmas előnnyel is jár. A rendelések kezelése jelentősen leegyszerűsödik, csökkentve az adminisztrációs erőfeszítéseket és a folyamatok költségeit. Az Ön legnagyobb előnye: időt és pénzt takarít meg, rögzített feltételek, költségvetés- és termékellenőrzés, valamint maximális átláthatóság a beszállítói kapcsolatok kezelésében. Előnye a környezet számára: kevesebb papír.

Az Ön előnyei egy pillantásra

  • A legnagyobb választék az üzemi környezetvédelem területén közvetlenül a gyártótól
  • Több mint 16 éves tapasztalat az e-business területén és több mint 280 katalógus különböző formátumokban
  • Nemzetközi szinten 15 nyelven érhető el
  • Több mint 12 000 cikk képekkel, szakszerű leírásokkal és műszaki adatokkal
  • Egyénileg koordinált választék
  • További információk termékeink jogszabálynak megfelelő használatáról PDF letöltésként
  • Megfelelő tartozékok és termékváltozatok közvetlenül összekapcsolva
  • Szabványok, például BMEcat, eCl@ss, UNSPSC
  • EDI-interfészek a gyors dokumentumcseréhez
  • OCI interfész a DENIOS webáruháznak a vállalatirányítási rendszerbe (ERP) történő integrálásához

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk minden kérdésére válaszol a beszerzési előnyök és az e-beszerzés témakörében. Ami számunkra különösen fontos: tanácsot adunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Önnek, amelyekből Ön is profitálhat.

Szakértői tanácsadás 06 96 800 147

Költséget takaríthat meg!

Különösen az alacsony beszerzési értékkel rendelkező cikkek (úgynevezett C- és B-alkatrészek, például kisméretű tartályok) esetében a folyamat költségei meghaladják a termék értékét. A digitális katalóguskezeléssel akár 30 százalékos* folyamatköltség-megtakarítást érhet el a következő területeken:

Igényfelmérés és jóváhagyás

Beszállító kiválasztása / Tévutak "Maverick-Buying" elkerülése

Kifizetések lebonyolítása/ Jóváírások

A folyamatlánc / audit biztonságának való megfelelés

Biztonságos rendelési folyamat

**Anyaggazdálkodási Szövetség, Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségek (MLSZKSZ).*

Partnereink világszerte

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk minden kérdésére válaszol a beszerzési előnyök és az e-beszerzés témakörében. Ami számunkra különösen fontos: tanácsot adunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Önnek, amelyekből Ön is profitálhat.

Szakértői tanácsadás 06 96 800 147

DIGITÁLIS BESZERZÉS A DENIOS SEGÍTSÉGÉVEL

Az e-business szakértőjeként évek óta otthonosan mozgunk az Ariba-hálózatban, azon a digitális piacon, ahol 190 ország kereskedelmi partnerei mutatkoznak be, és 3 billió dollár értékű üzletet bonyolítanak le. A DENIOS az első és egyetlen vállalat a környezettechnológiai ágazatból, amelyet ott referenciaszállítóként ajánlanak.

Fedezze fel, mit csinálunk. És vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, hogy az Ariba környezetvédelmi és munkavédelmi szakmai partnereként profitálhasson az általunk nyújtott előnyökből.

DENIOS - az SAP Ariba ajánlásával

Az e-business szakértőjeként évek óta otthonosan mozgunk az Ariba-hálózatban, azon a digitális piacon, ahol 190 ország kereskedelmi partnerei mutatkoznak be, és 3 billió dollár értékű üzletet bonyolítanak le. A DENIOS az első és egyetlen vállalat a környezettechnológiai ágazatból, amelyet ott referenciaszállítóként ajánlottak. Fedezze fel, mit tudunk nyújtani. És bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy professzionális partnerként profitálhasson tőlünk az Ariba környezetvédelmi és munkavédelmi kérdéseiben.

Már használja az SAP Ariba hálózatot?

Látogasson el az Ariba beszállítói profilunkra, és küldjön nekünk közvetlenül kereskedelmi kapcsolattartási kérelmet (TRR-Trading Relashionsship Request).

A katalógusunk 15 nyelven érhető el

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00
Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk minden kérdésére válaszol a beszerzési előnyök és az e-beszerzés témakörében.

Szakértői tanácsadás 06 96 800 147
H – Cs: 8:00 – 17:00 Uhr | P 8:00 – 14:00 Uhr