DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Töltőhelyiség WFP Li-ion

A tűzvédelmi rendszer intelligens töltéskezeléssel

Azok a vállalatok, amelyek belső égésű motorok helyett akkumulátoros elektromos készülékeket használnak, védik a környezetet és költségeket takarítanak meg. A készülék akkumulátorainak töltésekor azonban óvatosan kell eljárni, mert statisztikailag itt fokozott tűzveszély áll fenn - különösen, ha a lítium akkumulátorokat nem szakszerűen vagy felügyelet nélkül töltik üzemidőn kívül. Egy DENIOS tűzvédelmi helyiségben biztonságosan és költséghatékonyan töltheti fel készülékei lítium akkumulátorát.

Felszereltségi lehetőségek széles választéka

A WFP Li-Ion Charge töltőhelyiség akár 200 aljzattal is felszerelhető. Az aljzatok polcokon elhelyezett töltőkkel vagy alternatívaként kényelmes, fali töltősínek formájában is megvalósíthatók, konnektoronként több aljzattal. Az opcionális műszaki szellőztetés vagy légkondicionálás megakadályozza a lítium akkumulátorok töltése közben fellépő hőképződést. Belső és külső világítás és jelzőfények is rendelkezésre állnak.

Három intézkedés az optimális töltésbiztonság érdekében

A vagyoni károk elkerülése, a biztosítási fedezet biztosítása, valamint a legtöbb berendezésgyártó által a rakodás során előírt felügyeleti kötelezettség teljesítése érdekében a DENIOS WFP Li-ion töltőhelyiséggel három alapvető biztonsági intézkedést hajthat végre:

Tűzvédelem

A DENIOS WFP Li-ion töltőhelyiség legalább 90 perc tűzállóságot garantál belülről és kívülről egyaránt. Tűz esetén az ajtó automatikusan bezáródik az ajtórögzítő rendszeren keresztül. Ez vészhelyzetben időt takarít meg az evakuáláshoz és az oltáshoz.

Korai felismerés

A DENIOS connect figyelmeztető rendszer csatlakoztatásával a töltőhelyiség zökkenőmentes érzékelői felügyelete biztosított. Tűz esetén a záró- vagy oltórendszerek aktiválódnak, riasztások lépnek működésbe és/vagy automatikus értesítések küldésére kerül sor e-mailben vagy SMS-ben.

Oltó technológia

A tűzvédelmet optimálisan támogatja a kifejezetten lítium akkumulátorokhoz tervezett tűzoltási technológia. A WFP Li-ion töltőhelyiség felszerelhető például aeroszolos tűzoltórendszerrel, árasztó permetező rendszerrel vagy szóróköd szórófejekkel.

Intelligens töltéskezelés - nagyobb hatékonyság, kevesebb költség

Problémák több akkumulátor egyidejű töltésekor

Az elektromos készülékek akkumulátorait gyakran munkaidőn kívül töltik fel, hogy a következő munkanapon is rendelkezésre álljanak, és ne kelljen munkaidőben töltésre fordítani az időt. A probléma: Ha sok töltőt használnak egyszerre, és rövid idő alatt nagy mennyiségű energiát fogyasztanak, ez gyorsan az elektromos hálózat kritikus túlterheléséhez vezethet. Pedig gyakran nincs szükség egyidejű vagy azonnali töltésre. Itt jön a képbe a DENIOS intelligens töltéskezelése - egy új és innovatív felszerelési lehetőség a WFP Li-ion számára.

Intelligens technológia: Hogyan oldja meg az intelligens töltéskezelés a problémát?

A PLC-n keresztül vezérelt töltésirányítás méri az aktuálisan rendelkezésre álló energiát, és képes intelligens módon elosztani azt. A folyamat során a WFP Li-ionban található egyes aljzatait először sorba kapcsolják. Amint egy csatlakoztatott töltő regisztrálásra kerül, az áramellátás a töltési folyamat befejezéséig fennmarad. Ezután a következő töltők felszabadulnak. Ily módon a töltésre rendelkezésre álló idő ésszerűen kerül felhasználásra.

Az intelligens töltéskezelés előnyei

Nem kell új távvezetékeket drágán lefektetni

Ahhoz, hogy egyszerre sok akkumulátort lehessen tölteni, nagy töltési teljesítményre van szükség. A DENIOS intelligens töltéskezelésével a töltőket nem egyszerre, hanem intelligensen vezérli, így csökkentve az egyszerre szükséges teljesítményt. Megspórolja az új elektromos vezetékek lefektetésének költségeit.

Az akkumulátorok megbízhatóan töltődnek és elkerülhetők a meghibásodások.

Ha nagyobb mennyiségű lítiumion akkumulátort kell tölteni, az egyidejű töltési folyamatok nem vezethetnek hálózati túlterheléshez. Az intelligens töltéskezelés lehetővé teszi az intelligens vezérlést a rendelkezésre álló energiatartalékok alapján. Az olyan problémák, mint például a biztosíték kiégése így kizárhatók, és az akkumulátorok mindig megbízhatóan töltődnek.

Olcsó villamos energia hatékony felhasználása

Az olcsó, pl. megújuló energiaforrásokból származó villamos energia elérhetősége a nap folyamán ingadozik. Az intelligens töltéskezelés a teljesítményvezérelt elosztás mellett egy időzítő opciót is lehetővé tesz, amellyel a töltési folyamatokat az optimális időpontra ütemezheti.

Megtakarítások láthatóvá tétele

Az intelligens töltéskezelés segítségével láthatóvá teheti, hogy mennyi CO2-t és költséget takarított meg az elektromos készülékek használatával a benzinhez képest. Ehhez a fogyasztási adatokat és az aktuális energiaárakat használjuk.

i

Egyénre szabhatóság: Az olyan üzemi paraméterek, mint a rendelkezésre álló teljesítmény, az aljzatonkénti felvett teljesítmény és a kapcsolási idők kényelmesen szabályozhatók és beállíthatók a töltőhelyiségre szerelt kijelzőn keresztül.

Látható megtakarítás: Eredmények

A vállalati eszközök villamosításával hozzájárul a vállalat fenntarthatósági céljainak eléréséhez, és közben pénzt takarít meg. Elősegíti a fenntarthatóbb gondolkodásmódot és cselekvést. Ez kulcsfontosságú a természeti erőforrások megőrzése és a jövő generációi számára élhető környezet meghagyása érdekében.

Annak érdekében, hogy ne csak jól érezze magát, hanem reprezentatív értékelése is legyen, a vezérlési technológia figyeli az Ön áramfogyasztását, és összehasonlítja azt a megtakarított üzemanyag-fogyasztással. Ezáltal egy kényelmes, naprakész nyilvántartást kap, amelyet bármikor lekérdezhet.

Közölje átláthatóan a költség-, CO2- és üzemanyag-megtakarításait, és auditálás esetén gyorsan és egyszerűen hozzáférhet az összes ökológiai és gazdasági hozzáadott értékhez. Ha intelligens töltésmenedzsmenttel rendelkező töltőhelyiséget választ, a megtakarítás értékelését már díjmentesen tartalmazza.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Fontos kiegészítések a lítium akkumulátor töltőhelyiségekhez

Felszereltségek

Használja a DENIOS sokoldalú termékeket a raktárrendszere egyedi felszereléséhez. Használja ki a kulcsrakész szállítást, beleértve a választott felszerelést is. Kérésre átvállaljuk az elektromos berendezések, a tűzjelző készülék és az állapotfelügyelet létesítését. Fedezze fel a lítium energiatároló rendszerek biztonságos használatához szükséges berendezéseink számos újítását.

Szolgáltatások

Mi az Ön "teljeskörű" partnereként, komolyan vesszük ezt a feladatot: Tegye a kezünkbe a felelősséget, és mi gondoskodunk a többiről. Örömmel emlékeztetjük Önt például a közelgő karbantartásra, amit megbízhatóan lebonyolítunk. Így teljes mértékben az üzletére koncentrálhat. Mit tehetünk még Önért? Beszéljük meg! Munkatársaink mindent elkövetnek, hogy segítő kezet nyújtsanak. A DENIOS-szal egy megbízható és hozzáértő szervizpartnerre támaszkodik.

További cikkek és DENIOS szakértelem

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00