DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Töltőhelyiség WFP Li-ion

A tűzvédelmi rendszer intelligens töltéskezeléssel

Azok a vállalatok, amelyek belső égésű motorok helyett akkumulátoros elektromos készülékeket használnak, védik a környezetet és költségeket takarítanak meg. A készülék akkumulátorainak töltésekor azonban óvatosan kell eljárni, mert statisztikailag itt fokozott tűzveszély áll fenn - különösen, ha a lítium akkumulátorokat nem szakszerűen vagy felügyelet nélkül töltik üzemidőn kívül. Egy DENIOS tűzvédelmi helyiségben biztonságosan és költséghatékonyan töltheti fel készülékei lítium akkumulátorát.

Három intézkedés az optimális töltésbiztonság érdekében

A vagyoni károk elkerülése, a biztosítási fedezet biztosítása, valamint a legtöbb berendezésgyártó által a rakodás során előírt felügyeleti kötelezettség teljesítése érdekében a DENIOS WFP Li-ion töltőhelyiséggel három alapvető biztonsági intézkedést hajthat végre:

Tűzvédelem

A DENIOS WFP Li-ion töltőhelyiség legalább 90 perc tűzállóságot garantál belülről és kívülről egyaránt. Ez vészhelyzetben az evakuálásra és az oltási munkálatokra fordítható időmegtakarítást jelent. Az opcionális műszaki szellőztetés vagy légkondicionálás megakadályozza a lítium akkumulátorok töltése közbeni hőfejlődést.

Korai felismerés

A DENIOS connect figyelmeztető rendszer csatlakoztatásával a töltőhelyiség zökkenőmentes érzékelői felügyelete biztosított. Tűz esetén a záró- vagy oltórendszerek aktiválódnak, riasztások lépnek működésbe és/vagy automatikus értesítések küldésére kerül sor e-mailben vagy SMS-ben.

Oltó technológia

A tűzvédelmet optimálisan támogatja a kifejezetten lítium akkumulátorokhoz tervezett tűzoltási technológia. A WFP Li-ion töltőhelyiség felszerelhető például aeroszolos tűzoltórendszerrel, árasztó permetező rendszerrel vagy szóróköd szórófejekkel.

Termékek és modellváltozatok

A WFP Li-Ion töltőhelyiség négy különböző méretben áll rendelkezésre. A töltőkészülékek méretétől és számától függően a töltőhelyiség megfelelő beépített polcokkal és elosztó aljzatokkal szerelhető fel. A WFP Li-Ion teljes rendszerként 90 perces tűzvédelemmel (REI 90) kívülről és belülről is bevizsgált és jóváhagyott - a jóváhagyási eljárások gyorsan és egyszerűen lebonyolíthatók.

Intelligens töltéskezelés - nagyobb hatékonyság, kevesebb költség

Problémák több akkumulátor egyidejű töltésekor

Az elektromos készülékek akkumulátorait gyakran munkaidőn kívül töltik fel, hogy a következő munkanapon is rendelkezésre álljanak, és ne kelljen munkaidőben töltésre fordítani az időt. A probléma: Ha sok töltőt használnak egyszerre, és rövid idő alatt nagy mennyiségű energiát fogyasztanak, ez gyorsan az elektromos hálózat kritikus túlterheléséhez vezethet. Pedig gyakran nincs szükség egyidejű vagy azonnali töltésre. Itt jön a képbe a DENIOS intelligens töltéskezelése - egy új és innovatív felszerelési lehetőség a WFP Li-ion számára.

Intelligens technológia: Hogyan oldja meg az intelligens töltéskezelés a problémát?

A PLC-n keresztül vezérelt töltésirányítás méri az aktuálisan rendelkezésre álló energiát, és képes intelligens módon elosztani azt. A folyamat során a WFP Li-ionban található egyes aljzatait először sorba kapcsolják. Amint egy csatlakoztatott töltő regisztrálásra kerül, az áramellátás a töltési folyamat befejezéséig fennmarad. Ezután a következő töltők felszabadulnak. Ily módon a töltésre rendelkezésre álló idő ésszerűen kerül felhasználásra.

Az intelligens töltéskezelés előnyei

Nem kell új távvezetékeket drágán lefektetni

Ahhoz, hogy egyszerre sok akkumulátort lehessen tölteni, nagy töltési teljesítményre van szükség. A DENIOS intelligens töltéskezelésével a töltőket nem egyszerre, hanem intelligensen vezérli, így csökkentve az egyszerre szükséges teljesítményt. Megspórolja az új elektromos vezetékek lefektetésének költségeit.

Az akkumulátorok megbízhatóan töltődnek és elkerülhetők a meghibásodások.

Ha nagyobb mennyiségű lítiumion akkumulátort kell tölteni, az egyidejű töltési folyamatok nem vezethetnek hálózati túlterheléshez. Az intelligens töltéskezelés lehetővé teszi az intelligens vezérlést a rendelkezésre álló energiatartalékok alapján. Az olyan problémák, mint például a biztosíték kiégése így kizárhatók, és az akkumulátorok mindig megbízhatóan töltődnek.

Olcsó villamos energia hatékony felhasználása

Az olcsó, pl. megújuló energiaforrásokból származó villamos energia elérhetősége a nap folyamán ingadozik. Az intelligens töltéskezelés a teljesítményvezérelt elosztás mellett egy időzítő opciót is lehetővé tesz, amellyel a töltési folyamatokat az optimális időpontra ütemezheti.

Megtakarítások láthatóvá tétele

Az intelligens töltéskezelés segítségével láthatóvá teheti, hogy mennyi CO2-t és költséget takarított meg az elektromos készülékek használatával a benzinhez képest. Ehhez a fogyasztási adatokat és az aktuális energiaárakat használjuk.

i

Egyénre szabhatóság: Az olyan üzemi paraméterek, mint a rendelkezésre álló teljesítmény, az aljzatonkénti felvett teljesítmény és a kapcsolási idők kényelmesen szabályozhatók és beállíthatók a töltőhelyiségre szerelt kijelzőn keresztül.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Fontos kiegészítések a lítium akkumulátor töltőhelyiségekhez

Felszereltségek

Használja a DENIOS sokoldalú termékeket a raktárrendszere egyedi felszereléséhez. Használja ki a kulcsrakész szállítást, beleértve a választott felszerelést is. Kérésre átvállaljuk az elektromos berendezések, a tűzjelző készülék és az állapotfelügyelet létesítését. Fedezze fel a lítium energiatároló rendszerek biztonságos használatához szükséges berendezéseink számos újítását.

Szolgáltatások

Mi az Ön "teljeskörű" partnereként, komolyan vesszük ezt a feladatot: Tegye a kezünkbe a felelősséget, és mi gondoskodunk a többiről. Örömmel emlékeztetjük Önt például a közelgő karbantartásra, amit megbízhatóan lebonyolítunk. Így teljes mértékben az üzletére koncentrálhat. Mit tehetünk még Önért? Beszéljük meg! Munkatársaink mindent elkövetnek, hogy segítő kezet nyújtsanak. A DENIOS-szal egy megbízható és hozzáértő szervizpartnerre támaszkodik.

További cikkek és DENIOS szakértelem

Tölt…
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00