DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Gazdaságos nedvesítő kannák

Nemesacélból, acélból és polietilénből (PE) készült FALCON gazdaságos nedvesítő kannák a tisztítókendők és szivacsok nedvesítéséhez, a felületek tisztításához. A FALCON gazdaságos nedvesítő kannák lehetővé teszik a tisztítóanyagok szükség szerinti nedvesítését anélkül, hogy a kannát meg kellene dönteni, és anélkül, hogy káros gőzöknek lennének kitéve. A nedvesítés különösen gazdaságos, mivel a felesleges folyadék az áztatólemezről visszafolyik a kannába. Választékunkban megtalálhatók az acélból és nemesacélból készült gazdaságos nedvesítő kannák gyúlékony folyadékokhoz, például acetonhoz, valamint a műanyagból készült gazdaságos nedvesítő kannák savakhoz és lúgokhoz.

Gazdaságos nedvesítő kannák gyúlékony folyadékokhoz

Falcon gazdaságos nedvesítő kannák acélból

FALCON gazdaságos nedvesítő kannák acélból beépített lángzárral a tűzveszély és a gőzök elleni védelem érdekében.

Gazdaságos nedvesítő kannák nemesacélból

FALCON gazdaságos nedvesítő kannák nemesacélból beépített lángzárral a tűzveszély és a gőzök elleni védelem érdekében.

Gazdaságos nedvesítő kannák savakhoz és lúgokhoz

Falcon gazdaságos nedvesítő kannák műanyagból/polietilénből (PE)

FALCON gazdaságos nedvesítő kannák polietilénből (PE), amelyek számos kémiai közeggel, például savakkal vagy lúgokkal szemben nagy ellenálló képességgel rendelkeznek.

FALCON gazdaságos nedvesítő tartály polietilénből (PE), 2 literes
2 változat elérhető
42 300,00 Ft Áfa nélkül
FALCON gazdaságos nedvesítő tartály polietilénből (PE), 1 literes
2 változat elérhető
34 800,00 Ft Áfa nélkül

FALCON Gazdaságos nedvesítő kannák az igény szerinti és biztonságos adagoláshoz

Amikor az itatólemez leengedésre kerül, a folyadékot a FALCON gazdaságos nedvesítő kanna szivattyúmechanizmusa szállítja felfelé. Amint a tisztítókendő megnedvesedik és eltávolodik az itatólemezről, a lemez felfelé mozog. A maradék folyadék visszacsorog a kannába.

További érdekességek az Ön számára

Termékvilág

A higiéniai szakemberek a nemesacélra támaszkodnak

Legyen szó gyógyszer-, élelmiszer- vagy italtechnológiáról: Ahol a magas higiéniai előírások érvényesülnek, a rozsdamentes acélok beváltak a mindennapi használat során. Valódi univerzális gépként a nemesacél megfelel minden fontos higiéniai és funkcionalitási követelménynek. A kiterjedt DENIOS termékcsalád sok mindent kínál, ami a rozsdamentes acélt illeti. Itt megtalálja legkeresettebb termékeinket!

Továbbolvasás
Cikk

Nagyméretű tartályok kompakt tárolása

Ha a tárolandó mennyiségeket mindössze néhány 200 literes szabványos hordóban vagy 1000 literes IBC-ben tárolják, a veszélyesanyag-tároló szekrény már nem elegendő. Egy nagy raktár viszont túlméretezett és drága. Ezekre az esetekre dolgoztunk ki egy gazdaságos megoldást, amellyel kis mennyiségű nagy tartályokat biztonságosan és helytakarékosan tárolható: ezek a veszélyesanyag-depóink.

Továbbolvasás
GYIK

Hordótulajdonosok: minden, ami a hordókkal kapcsolatos

Kerülje el a kockázatokat és teremsten biztonságos munkakörülményeket „a hordó körül”. A GYIK-ben hasznos tippeket adunk a veszélyes anyagok hordókban való tárolásához és kezeléséhez.

Továbbolvasás
Termékvilág

Megoldások veszélyes hulladékokhoz

Legyen szó ideiglenes begyűjtésről a munkaterületen, átmeneti tárolásról a cég telephelyén vagy a törvényi előírásoknak megfelelő szállításról – a DENIOS kínálatában megtalálja a megfelelő termékeket folyékony, szilárd és pasztaszerű hulladékokhoz, valamint speciális alkalmazásokhoz, például régi akkumulátorok vagy sérült lítium energiatároló eszközök tárolására.

Továbbolvasás
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00