DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Gazdaságos nedvesítő kannák

Nemesacélból, acélból és polietilénből (PE) készült FALCON gazdaságos nedvesítő kannák a tisztítókendők és szivacsok nedvesítéséhez, a felületek tisztításához. A FALCON gazdaságos nedvesítő kannák lehetővé teszik a tisztítóanyagok szükség szerinti nedvesítését anélkül, hogy a kannát meg kellene dönteni, és anélkül, hogy káros gőzöknek lennének kitéve. A nedvesítés különösen gazdaságos, mivel a felesleges folyadék az áztatólemezről visszafolyik a kannába. Választékunkban megtalálhatók az acélból és nemesacélból készült gazdaságos nedvesítő kannák gyúlékony folyadékokhoz, például acetonhoz, valamint a műanyagból készült gazdaságos nedvesítő kannák savakhoz és lúgokhoz.

Gazdaságos nedvesítő kannák gyúlékony folyadékokhoz

Falcon gazdaságos nedvesítő kannák acélból

FALCON gazdaságos nedvesítő kannák acélból beépített lángzárral a tűzveszély és a gőzök elleni védelem érdekében.

Gazdaságos nedvesítő kannák nemesacélból

FALCON gazdaságos nedvesítő kannák nemesacélból beépített lángzárral a tűzveszély és a gőzök elleni védelem érdekében.

Gazdaságos nedvesítő kannák savakhoz és lúgokhoz

Falcon gazdaságos nedvesítő kannák műanyagból/polietilénből (PE)

FALCON gazdaságos nedvesítő kannák polietilénből (PE), amelyek számos kémiai közeggel, például savakkal vagy lúgokkal szemben nagy ellenálló képességgel rendelkeznek.

FALCON Gazdaságos nedvesítő kannák az igény szerinti és biztonságos adagoláshoz

Amikor az itatólemez leengedésre kerül, a folyadékot a FALCON gazdaságos nedvesítő kanna szivattyúmechanizmusa szállítja felfelé. Amint a tisztítókendő megnedvesedik és eltávolodik az itatólemezről, a lemez felfelé mozog. A maradék folyadék visszacsorog a kannába.

További érdekességek az Ön számára

Termékvilág

Megoldások veszélyes hulladékokhoz

Legyen szó ideiglenes begyűjtésről a munkaterületen, átmeneti tárolásról a cég telephelyén vagy a törvényi előírásoknak megfelelő szállításról – a DENIOS kínálatában megtalálja a megfelelő termékeket folyékony, szilárd és pasztaszerű hulladékokhoz, valamint speciális alkalmazásokhoz, például régi akkumulátorok vagy sérült lítium energiatároló eszközök tárolására.

Továbbolvasás
Termékvilág

A higiéniai szakemberek a nemesacélra támaszkodnak

Legyen szó gyógyszer-, élelmiszer- vagy italtechnológiáról: Ahol a magas higiéniai előírások érvényesülnek, a rozsdamentes acélok beváltak a mindennapi használat során. Valódi univerzális gépként a nemesacél megfelel minden fontos higiéniai és funkcionalitási követelménynek. A kiterjedt DENIOS termékcsalád sok mindent kínál, ami a rozsdamentes acélt illeti. Itt megtalálja legkeresettebb termékeinket!

Továbbolvasás
Cikk

Nagyméretű tartályok kompakt tárolása

Ha a tárolandó mennyiségeket mindössze néhány 200 literes szabványos hordóban vagy 1000 literes IBC-ben tárolják, a veszélyesanyag-tároló szekrény már nem elegendő. Egy nagy raktár viszont túlméretezett és drága. Ezekre az esetekre dolgoztunk ki egy gazdaságos megoldást, amellyel kis mennyiségű nagy tartályokat biztonságosan és helytakarékosan tárolható: ezek a veszélyesanyag-depóink.

Továbbolvasás
GYIK

Hordótulajdonosok: minden, ami a hordókkal kapcsolatos

Kerülje el a kockázatokat és teremsten biztonságos munkakörülményeket „a hordó körül”. A GYIK-ben hasznos tippeket adunk a veszélyes anyagok hordókban való tárolásához és kezeléséhez.

Továbbolvasás
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00