DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

DENIOS connect.
Biztonságosan hálózatba kötve az állapotfelügyelettel

35 évvel ezelőtt a DENIOS forradalmasította a veszélyes anyagok tárolását a kármentő tálcával. A DENIOS most a következő mérföldkövet teszi le, és a veszélyes anyagok tárolását a digitális korba hozza. Az állapotfelügyeletnek köszönhetően éjjel-nappal szemmel tarthatja veszélyes anyagait. Ha hiba lép fel, a rendszer automatikusan, valós időben riasztást küld. E-mailben vagy SMS-ben – bárhol is van. Így azonnal reagálhat.

A DENIOS connect egy hatékony, felhasználóbarát, felhő alapú webalkalmazás. A DENIOS connect-et a veszélyesanyag-tároló konténerek állandó állapotellenőrzésére fejlesztettük ki. A SpillGuard® connect optimális megoldást jelent, különösen a kármentő tálcákhoz.

A DENIOS connect előnyei

24/7 megfigyelés

Éjjel-nappali felügyelet, beleértve a kötelező ellenőrzési időközöket is.

Értesítés időben

E-mailben és/vagy SMS-ben okostelefonján, táblagépén vagy asztali számítógépén azonnal reagálhat.

Teljes átláthatóság és ellenőrzés

Megbízható felügyelet több veszélyesanyag-tároló vagy kármentő tálca esetén is.

Automatikus dokumentáció

A PDF jelentések exportálhatók és felhasználhatók auditokhoz.

Modern átviteli technológia

A keskeny sávú IoT megbízható működést biztosít a mobilhálózaton keresztül.

A DENIOS connect-ről 49 másodpercben.

DENIOS connect termékek

DENIOS connect veszélyesanyag-tárolóhoz: Megbízható állapotfigyelés

Célunk, hogy az Ön igényei szerint optimalizáljuk veszélyesanyag-tároló konténerét– a legújabb automatizálási technológia segítségével. Ezért fejlesztettük ki a DENIOS connectet – a veszélyesanyag-tárolójának állandó állapotfelügyeletét. Az érzékelők olyan fontos működési paramétereket figyelnek, mint a szobahőmérséklet, a gáz és a szivárgás. Zavarok és káresemények esetén azonnal riasztást kap, és időben reagálhat.

A webalkalmazás mindenkor áttekintést ad az összes fontos paraméterről. A riasztások és értesítések SMS-ben és/vagy e-mailben egyszerűen konfigurálhatók. Ez lehetővé teszi a célzott veszélyhelyzet-kezelés következetes megvalósítását.

Tudjon meg többet

SpillGuard® connect: Veszélyesanyag-szivárgás figyelmeztető rendszer kármentő tálcákhoz

Használja ki a digitalizálás előnyeit a szivárgáskezeléshez 4.0: Az univerzálisan alkalmazható IoT szivárgásra figyelmeztető rendszer észleli a veszélyes szivárgásokat, mielőtt Ön észrevenné. Szivárgás esetén a rendszer időben riasztást indít, és e-mailben és/vagy SMS-ben kap értesítést. A webalkalmazáson keresztül központilag felügyelheti a cégénél használt összes SpillGuard® connect érzékelőt.

A SpillGuard® connect végtelenül skálázható, és szinte bárhol használható – köszönhetően a mobil keskenysávú IoT-kapcsolatnak minden egyes eszközben. A szivárgásérzékelő korlátlan hatótávolsága a teljesen decentralizált és autonóm végberendezéseknek köszönhetően lehetséges.

Tudjon meg többet
Új hírlevél feliratkozóknak
10% kedvezmény

A következő online rendelésre vonatkozik, más kedvezménnyel vagy akciós árral nem vonható össze.

DENIOS connect részletesen

Minden egy pillantásra: a DENIOS connect webalkalmazása

A felhő alapú webalkalmazás megjeleníti a telepített eszközök és jelérzékelők listáját. A kapcsolódó információkat a sürgősség szerint osztályozzák. A „RIASZTÁSOK” funkcióval a raktárrendszer vagy a kármentő tálca nem üzemkész. Ezt az állapotot azonnal orvosolni kell, mert fenyeget vagy már fennáll a veszély. A "FIGYELMEZTETÉSEK" funkcióval kapcsolatos problémát azonosították, amelyet meg kell javítani, de itt nincs közvetlen veszély. Az "INFORMÁCIÓK" alatt fontos, de nem sürgős információk találhatók a veszélyesanyag-tárolóról.

Eltárolhatja a riasztási üzenetek címzettjeit és az értesítés típusát is: SMS-ben és/vagy e-mailben. Választhat az üzenet szövegének előre meghatározott részletei közül, vagy kiválaszthatja a "szabad szöveg" opciót. Ezenkívül hozzáférhet az irányító pultokhoz és a hálózatba kapcsolt DENIOS termékeivel kapcsolatos részletes információkhoz.

A DENIOS szervizcsapata gondoskodik a webalkalmazás regisztrációjáról és kezdeti konfigurálásáról az Ön veszélyesanyag-raktárában. Amint aktiválja ügyfélfiókját a webalkalmazásban, közvetlenül megtekintheti veszélyesanyag-tárolóját, és egyénileg kezelheti az értesítéseket. A SpillGuard® connect teljes mértékben használható a webalkalmazásban történt egyszeri aktiválás után.

Keskeny sávú IoT: a legkorszerűbb átviteli technológia.

Raktárrendszere állapotfelügyeletének mobilhálózatra kapcsolása lehetővé teszi az adatok és riasztási üzenetek elérését a vállalati hálózattól függetlenül. A keskeny sávú IoT egy biztonságos és hatékony mobilhálózati technológia ehhez az alkalmazáshoz. Ez a globális iparági szabvány LTE-n alapul, és a kapcsolódó biztonsági mechanizmusokat használja a 3GPP szerint. Mivel a technológiát kifejezetten kisebb adatmennyiségre tervezték, és nem használ olyan LTE-funkciókat, amelyekre nincs szükség, különösen költséghatékony és megbízható mobilkommunikációt kínál.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00