DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Biztonságosan hálózatba kötve.
Veszélyesanyag-tároló állapotfelügyelete.

Célunk, hogy az Ön igényei szerint optimalizáljuk veszélyesanyag-tárolóját– a legújabb automatizálási technológia segítségével. A DENIOS connect segítségével a veszélyesanyag-tárolókat a digitális korba hozzuk.

Függetlenül attól, hogy cége telephelyén vagy ügyeletben tartózkodik: a DENIOS connect digitálisan hálózatba kapcsolt érzékelői folyamatosan figyelik veszélyesanyag-tárolójának állapotát. Hiba esetén a DENIOS connect riasztással értesíti – időben SMS-ben vagy e-mailben okostelefonján, táblagépén vagy asztali számítógépén. Azonnal intézkedhet, és értékes időt és nyomon követési költségeket takaríthat meg.

A DENIOS connect előnyei a veszélyesanyag-tárolók számára

Gyors
válaszidő

Az értesítések időben, e-mailben és/vagy SMS-ben kerülnek elküldésre okostelefonon, táblagépen vagy asztali számítógépen.

Konfigurálható
vészhelyzet-kezelés

A célzott utasítások hatékonyabbá teszik az azonnali intézkedéseket.

Meghibásodások
elkerülése

Olyan kockázatok korai felismerése, amelyek fennakadáshoz vagy meghibásodáshoz vezethetnek.

Üzemeltetői
feladatok támogatása

A PDF jelentések könnyen exportálhatók a teljes dokumentációhoz.

16 paraméter
felügyelete

Fontos paraméterek biztonságos felügyelete egyedi riasztási konfigurációval.

Állapotfelügyelet a DENIOS connect-el

A DENIOS connect segítségével, mint egy veszélyesanyag-tároló üzemeltetője, áttekintést kap az állapotfelügyelet minden fontos paraméteréről. Közvetlenül a webalkalmazáson keresztül – bármikor, bárhol és mindig naprakészen. Ezenkívül a riasztások és értesítések egyszerűen konfigurálhatók SMS-ben és/vagy e-mailben.

A DENIOS connect segítségével valós időben reagálhat a zavarokra és a káreseményekre, és így a műveletek biztonságosan működhetnek. A vonatkozó üzemi paraméterek hatékony állapotfelügyelete biztosítja az optimális kármegelőzést és gyors reagálási időket hiba esetén. A DENIOS connectnek köszönhetően a célzott veszélyhelyzet-kezelés következetesen megvalósítható. Ezzel hatékonyan támogatják Önt a veszélyes anyagok törvényileg megfelelő tárolására vonatkozó üzemeltetői kötelezettségek teljesítésében.

Új hírlevél feliratkozóknak
10% kedvezmény

A következő online rendelésre vonatkozik, más kedvezménnyel vagy akciós árral nem vonható össze.

Hálózati érzékelők a nagyobb biztonság érdekében

A DENIOS connect vezérlési technológiája optimálisan illeszkedett a DENIOS veszélyesanyag-tárolóhoz. A legmodernebb szenzortechnológia rögzíti és feldolgozza az aktuális üzemi paramétereket, és összehasonlítja a tényleges mért értékeket a célértékekkel. Eltérés, szivárgás vagy tűz esetén a riasztás automatikusan, időben kerül továbbításra a keskeny sávú IoT-n keresztül. E-mailben vagy SMS-ben, mobiltelefonján, táblagépén vagy asztali számítógépén – bárhol is van. Az összes érzékelő és fontos információ központilag bármikor megtekinthető és konfigurálható a webalkalmazás segítségével.

Hőmérséklet felügyelet

A hőmérséklet-érzékelők jelzik, hogy a belső hőmérséklet túl alacsony vagy túl magas-e a tárolt áruhoz vagy az alkalmazáshoz. Ha egy adott veszélyes anyag hőmérsékleti határértékeit túllépik vagy nem érik el, az magára az anyagra is negatív hatással lehet. A hőmérséklet-figyelésnek köszönhetően elkerülhető például a bomlás. A veszélyesanyag-tárolójának környezeti hőmérsékletét is regisztrálják. Ezen kívül a légkondicionáló és a fűtés működését folyamatosan ellenőrzik. Ez megakadályozza, hogy a nedves levegő és/vagy a maró gázok korróziót okozzanak.

Szivárgáskezelés

A kiszivárgott veszélyes anyagokat a szivárgásérzékelő megbízhatóan észleli és jelenti, mielőtt nagyobb károk keletkeznének. Ez megakadályozza például, hogy robbanásveszélyes légkör jöjjön létre a szivárgó folyadék és az oxigén kombinációja miatt. Állandóan telepített szivárgásérzékelő helyett egyszerűen használhatja a SpillGuard® connectet is.

Karbantartási emlékeztető

Automatikus értesítést kap – 8 héttel és 4 héttel az éves karbantartás esedékessége előtt. Így nem fog lemaradni egy időpontról, biztosítja rendszere hosszú távú működőképességét és teljesíti üzemeltetői kötelezettségeit.

Gázérzékelő

Attól függően, hogy a gázkoncentráció a veszélyesanyag-tárolóban enyhén vagy jelentősen megnövekszik, a DENIOS connect riasztást indít – jóval az alsó robbanási határérték elérése előtt. Az előriasztás például az alsó robbanási határ koncentrációjának 10%-ánál aktiválódik. Például a főriasztás a koncentrációszint 20%-ánál indítható el az alsó robbanási határtól.

Szellőzés felügyelet

A tűzvédett veszélyesanyag-tároló helyiségekben a mesterséges szellőztetés felügyeletére robbanásbiztos légáramlás-figyelők (nyomásmérők) szolgálnak. Ez biztosítja, hogy ne alakuljon ki robbanásveszélyes légkör, és a meghatározott légcsere megmarad.

Ajtó nyitásérzékelő kapcsoló

Az ajtó maximális nyitási idejére beállítható időintervallum biztosítja, hogy a hőmérséklet állandó maradjon, és a légkondicionáló hatékonyan működjön. Ez biztosítja, hogy az optimális tűzvédelem a lehető leggyorsabban helyreálljon, és a külső hőmérsékleti hatások minimálisra csökkenjenek.

i

Helyszíni riasztás: Függetlenül a DENIOS connect felhő alapú webalkalmazástól, amely éjjel-nappal lehetővé teszi veszélyesanyag-tárolójának állapotfelügyeletét, a helyszíni kijelzőkön keresztül is értesítést kap, amint hiba lép fel. Önt teljes mértékben figyelmeztették. A helyszíni riasztási funkció vizuálisan, figyelmeztető lámpák és/vagy akusztikus szirénák segítségével valósítható meg.

Minden értesítés áttekintése

Értesítés Érzékelő Osztályozás*
Tűz Tűzjelző Riasztás (kritikus)
Gáz-előriasztás (10 % alsó határ) Gázérzékelő Figyelmeztetés
Gáz főriasztás (20 % felső határ) Gázérzékelő Riasztás (kritikus)
Gázérzékelő hibaüzenet Gázérzékelő Figyelmeztetés
Szivárgás Szivárgásérzékelő / SpillGuard® connect Riasztás (kritikus)
Túl magas hőmérséklet Hőmérséklet érzékelők Figyelmeztetés
Túl alacsony hőmérséklet Hőmérséklet érzékelők Figyelmeztetés
Mesterséges szellőztetési hibaüzenet 1 Mesterséges szellőztetés 1 Figyelmeztetés
Mesterséges szellőztetési hibaüzenet 2 Mesterséges szellőztetés 2 Figyelmeztetés
Klímaberendezés hibaüzenet Klímaberendezés Figyelmeztetés
Fűtés hibaüzenet Fűtés Figyelmeztetés
Ajtónyitás időtartama – percekben konfigurálható (pl. 10 perc) Ajtó nyitásérzékelő kapcsoló Figyelmeztetés
Ajtónyitás időszaka - időintervallumként konfigurálható (pl. 22:00-6:00 óra) Ajtó nyitásérzékelő kapcsoló Figyelmeztetés
Heartbeat (online / offline) Adatgyűjtő / felhő alapú webalkalmazás Figyelmeztetés
Karbantartás 8 hét múlva Számtanilag az üzembe helyezéstől számított 12 hónap Információ
Karbantartás 4 hét múlva Számtanilag az üzembe helyezéstől számított 12 hónap Információ

*A figyelmeztetések SMS-ben és/vagy e-mailben küldhetők. A figyelmeztetésekről, információkról e-mailben kaphat értesítést.

A DENIOS connect beállítása veszélyesanyag-tárolóhoz – mi gondoskodunk róla

Gyártóként és fejlesztőként a legapróbb részletekig ismerjük a veszélyesanyag-tárolók speciális technológiai és jogi követelményeit. Legyen szó automatizálási technológiáról vagy ipari méréstechnikáról: a DENIOS connect állapotfelügyeletével készséggel állunk rendelkezésére tudásunkkal, és tanácsot adunk az Ön egyedi lehetőségeiről. Természetesen szervizcsapatunk gondoskodik az új rendszer optimális telepítéséről is.

Ingyenes szakértői tanácsért hívjon minket bizalommal: 06 96 800 147
H - Cs: 8:00 – 17:00 | P: 8:00 – 14:00

Vagy egyszerűen elküldheti nekünk kérését kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével.

További érdekes információk a DENIOS connectről

DENIOS connect webalkalmazás

Itt tökéletes áttekintést kap az összes telepített eszközről és jelérzékelőről, a konfigurációk egyszerűen elvégezhetők online.

Megtekintés

DENIOS connect technológia

A keskeny sávú IoT-t adatátvitelre használják, amely biztonságos és hatékony mobilhálózati technológia olyan alkalmazásokhoz, mint a DENIOS connect.

Megtekintés

SpillGuard® connect

Az innovatív rendszert kifejezetten a kármentő tálcák biztonságos és egyszerű szivárgáskezelésére fejlesztették ki.

Megtekintés
Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00