DENIOS GmbH Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete
Sarkantyú köz 5.
9021 Győr

Tel.: 06 96 800 147
Fax:  +43 6225-20533-44
E-mail: info@denios.hu
Internet: www.denios.hu

Lítium-ion akkumulátorok biztonságos tárolása

Akár kis mennyiségben, kisebb teljesítményű, akár nagyobb teljesítményű lítium-ion akkumulátorokat tárol nagyobb mennyiségben - gondoskodnia kell arról, hogy a biztosítási fedezet garantált legyen, és hogy a munkavállalók és a környezet védve maradjon. Azt is biztosítania kell, hogy a tárolt lítium-akkumulátorok ne károsodjanak a nem megfelelő tárolás miatt. Rendszereink mindkét oldalon beépített tűzvédelemmel, valamint az üzemi tűzvédelemhez szükséges kiegészítő berendezésekkel rendelkeznek, hogy a lítium-ion akkumulátorokat minden alkalmazás esetén biztonságosan és a jogszabályoknak megfelelően tárolhassuk.

Tárolóhelyiségek lítium-ion akkumulátorokhoz

A WFP Li-Ion bejárható tűzvédelmi raktárkonténerrel egy kényelmes helyiségrendszert fejlesztettünk ki, amelyet kisebb modulméretű vagy elektromos készülékek kézi raktárának, elemző laboratóriumnak vagy a szállítandó vagy hibás lítium-ion akkumulátorok átmeneti tárolására szolgál. Szinte korlátlan helykihasználási és tárolási lehetőségeket kínál, opcionálisan 1- vagy 2-szárnyas ajtókkal, és zárási sorrend szabályozással a megbízható zárás érdekében. A mindkét oldalon 90 perces tűzvédelemnek és a tűzvédelmi engedélynek köszönhetően a WFP Li-Ion közvetlenül az infrastruktúrájába integrálható anélkül, hogy a biztonsági távolságokat be kellene tartania – épületeken belül vagy kívül. Ez vonatkozik az RFP Li-Ion polcos raktárkonténerre is, amely az első választás, ha nagyobb mennyiséget vagy nagyobb méretű lítium akkumulátorokat kell elhelyezni. A beépített, állítható tárolási szintekkel rendelkező, nagy teherbírású polcnak köszönhetően a belső tér optimálisan kihasználható, a lítium-ion akkumulátorok pedig külön-külön, dobozokban, raklapokon vagy speciális állványokon tárolhatók. A rakodófelület tűzihorganyzott, kivehető rácsokból áll. A kétszárnyú ajtók kényelmes hozzáférést tesznek lehetővé, és megkönnyítik a raktár be- és kirakodását. Az RFP 115 Li-Ion kompakt változatunk a lítium akkumulátorok biztonságos és helytakarékos tárolására a gyártáshoz közel. Az RFP SD Li-Ion nagy tolókapukkal rendelkezik a maximális tárolókapacitás érdekében. Az Ön kockázatértékelése alapján a DENIOS átfogó felszereltséget kínál minden helyiségrendszerhez, mint például a legkorszerűbb tűzjelző és oltótechnológia a még nagyobb biztonság érdekében.

Vegye igénybe szaktanácsadásunkat!

Az ügyfélspecifikus tanácsadás, a szolgáltatások és a termékek sokszínűsége az erősségeink közé tartozik.

Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére a telephelyén is!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Tárolószekrények lítium-ion akkumulátorokhoz

A SafeStore biztonsági szekrényeket kis mennyiségű, kis és közepes teljesítményű lítium akkumulátorok passzív tárolására fejlesztettük ki. 90 perces tűzvédelmet biztosítanak kívülről és belülről. A SafeStore-Pro modell integrált 3 fokozatú figyelmeztető/tűzoltó rendszerrel is rendelkezik. Ez azonnal érzékeli, ha tűz üt ki a szekrényben, és automatikusan működésbe lép. Újdonság: A lítium-ion akkumulátorok számára kiválasztott tárolószekrények mostantól az innovatív DENIOS connect platformmal hálózatba kapcsolhatók. Ez lehetővé teszi a 24/7 távfelügyeletet, vészhelyzet esetén valós idejű riasztással e-mailben vagy SMS-ben. A sürgősségi intézkedések azonnal végrehajthatók, és az alkalmazottak evakuálhatók. A lítium-ion szekrények alapkivitelben szekrényaláfogó lábazattal vannak felszerelve. Ez lehetővé teszi a gyors szállítást az épületen kívüli biztonságos helyre, és segít megelőzni az épületekben okozott további károkat és a személyi sérüléseket.

Szívesen adunk Önnek tanácsot!

Akár telefonon, e-mailben, vagy személyesen a telephelyén - örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szaktanácsadás 06 96 800 147

Zökkenőmentes távfelügyelet a DENIOS connect segítségével

A hibás lítium-ion akkumulátorok gyakran alig felismerhetők, és nagy biztonsági kockázatot jelentenek. Ha egy hibás lítium-ion akkumulátort hosszú ideig tárolnak, nagy tűzveszélyről lehet beszélni. A DENIOS connect platformmal való hálózatba kapcsolás megkönnyíti a lítiumion-akkumulátorok tárolóhelyiségeinek és tárolószekrényeinek biztonsági és működési állapotának éjjel-nappal történő nyomon követését. Így a DENIOS connect aktívan támogatja Önt az üzemeltetői kötelezettségek végrehajtásában. Az állapotfigyelésnek köszönhetően éjjel-nappal szemmel tarthatja lítiumion-akkumulátorát. Ha az elektromosan túlterhelt vagy mechanikailag sérült lítiumion-akkumulátorok miatt tűz keletkezik, a rendszer automatikusan, valós időben riasztást küld. E-mailben vagy SMS-ben - bárhol is legyen.

DENIOS connect a tárolóhelyiségekhez

Igényünk, hogy az Ön raktárterületét teljes mértékben az Ön igényei szerint optimalizáljuk - az automatizálási technológia élvonalában. Ezért fejlesztettük ki a DENIOS connectet - a veszélyesanyag-tárolók állandó állapotfelügyeletét. Meghibásodás vagy sérülés esetén Ön azonnal figyelmeztetést kap, és valós időben reagálhat.

A webalkalmazáson keresztül bármikor szemmel tarthatja az összes fontos mérőszámot.A riasztások és az SMS és/vagy e-mail értesítések könnyen konfigurálhatók. Ez lehetővé teszi a célzott vészhelyzet-kezelés következetes végrehajtását is.

ÚJ: DENIOS connect lítium-ion szekrényekhez

A DENIOS SafeStore sorozatának bevált lítium-ionos szekrényei már mindkét oldalon tűzvédelemmel és háromlépcsős biztonsági koncepcióval (riasztás és tűzoltás) vannak biztosítva. Ezek az intézkedések legalább 90 percet biztosítanak a mentőszolgálatoknak a vészhelyzeti intézkedésekre.

A DENIOS connect segítségével a háromfokozatú riasztás állapota az egyéb működési és rendszerparaméterek felügyelete mellett a webes alkalmazásban is megjelenik - a kezelő számára bármikor és bárhol látható.

Menü
Bejelentkezés
Az Ön kosaraHozzáadva a kosárhoz
A kosárhoz
Szívesen adunk önnek tanácsot!

Hívjon minket, küldjön e-mailt: info@denios.hu, vagy töltse ki az űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

H – Cs: 8:00 – 17:00 | P 8:00 – 14:00